レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

It's OOAK had een hele toffe actie, waarbij aan de voorkant werd vermeld dat de levertijd langer zou zijn vanwege (oa) de feestdagen. De producten zijn stuk voor stuk uniek ("one of a kind, ooak d... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bij Willemijn 2 custom diademen besteld van oude dassen van mijn vader, 1 voor mijn zusje en 1 voor mezelf. We zijn er allebei superblij mee om zo'n dierbare herinnering te hebben! Ze zijn prachtig ge... もっず芋る

䌁業情報

1. ファッション アクセサリヌ店
  2. アヌト・手工芞
  3. ギフト ショップ
  4. 毛髪補品店
  5. 叀着店

圓該䌁業による蚘述

Welkom bij It’s OOAK. We geven materialen die nog fantastisch, mooi en bruikbaar zijn een tweede leven in een hip nieuw jasje. Onze one of a kind accessoires worden namelijk gemaakt van stropdassen met een heel leven achter de rug. Van haarband tot portemonnee tot laptophoes, want voor toffe items heb je echt geen nieuwe materialen nodig!

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Blij met een uniek item!

Mezelf een supertoffe grote haarstrik met linten cadeau gedaan. Je kunt de items goed bekijken op de website en in het echt is hij nog mooier. Heel blij mee en natuurlijk een uniek exemplaar. Goede service ook en persoonlijk kaartje bij de levering, erg attent.

2024幎4月8日

Heel fijn contact

Heel fijn contact, denkt met je mee tot je een mooi gepersonaliseerde creatie hebt. En dan krijg je het binnen
 nog mooier dan verwacht! Ik ben super blij met mijn nieuwe haarbanden. Echte eye catchers met een bijzonder verhaal

2024幎3月28日

Custom order

Wij hadden redelijk last minute een custom order aangevraagd. We wilde een matchende set van haarband en strikje voor onze bruiloft. Er werd superlief met ons mee gedacht en we kregen heel veel opties etc om uit te kiezen. Ieder detail werd overlegd en nu hebben we echt ons droom setje🙏🏻

2024幎3月1日

hele mooie producten

Dit was niet mijn eerste aankoop bij itsooak want wat een mooie producten vind je in de webshop alles even mooi afgewerkt en met liefde gemaakt.
bestellingen worden altijd netjes verpakt en snel verzonden.

2024幎2月24日
5぀星のうち5の評䟡

Super blij met mijn nieuwe iPad hoes

Super blij met mijn nieuwe iPad hoes! Mooi gemaakt en in goed overleg samengesteld. Ik koos voor een samenstelling in thema, na wat foto’s van combinaties heen en weer hadden we snel de perfecte match gevonden. Zo leuk om dan eindelijk het pakketje te ontvangen en in het echt te kunnen bewonderen.
Willemijn denkt graag en fijn met je mee. Dit zal zeker niet mijn laatste It’s OOAK pareltje zijn!

2024幎2月14日

Erg blij mee

Een fijne persoonlijke service, erg mooie haarbanden. Knelde bij mij wel iets achter de oren maar dat heb ik vrijwel bij alle haarbanden.

2023幎8月3日
Itsooak ロゎ

Itsooak からの回答

Dankjewel voor je leuke review! Het knellen kun je gemakkelijk verminderen door de haarband een beetje te rekken. Het frame is heel flexibel en kan best wat hebben!

Mocht je dit spannend vinden of willen weten hoever je kunt gaan, stuur me even een DM op insta dan stuur ik je een video hoe je dit het beste kunt doen:)

Liefs
Willemijn