I en svær og opslidende skilsmissesag og bodeling har jeg fået fantastisk hjælp og assistance af Anders. Foruden den faglighed kompence var der altid tid til at lytte til det men ikke lige kan sætte i... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Skifteret, dødsbo og testamenter. Gennem næsten et helt år har Anders og Karina været en fast støtte gennem hele processen. Der har ikke været tøven eller udenomssnak, men handlig og at få løst opga... もっと見る
Mangelfuld rådgivning og en alt for dyr regning..
Gennem en vanskelig og resursekrævende skilsmissesag har jeg fået stor hjælp fra både Michala og Anders. Jeg er altid blevet mødt med venlighed og empati af alle på kontoret. Jeg har følt mig tryg og... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Advofirma med specialer indenfor privatretten, dødsboer, konkursboer og leasing.
Ringstedgade 10, 4000, Roskilde, デンマーク
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Bedste oplevelse
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Iustus! Jeg havde advokat Michala.
Vi havde en sag om samvær og forældremyndighed.
Jeg var samværsforælder, og havde hver anden weekend.
Efter jeg har haft Michala i ca 1 år vandt jeg fuld forældremyndighed! Mit perspektiv med Iustus advokater er at de er gode til deres fag, men også er mennekser med hjertet på det rette sted.
Jeg anbefaler 100% at vælge Iustus! De har ændret mig og mit barns liv til det bedre!
Fik ro i maven.
Jeg har igennem flere år haft andre advokater på min familieretssag, men da jeg skiftede til Iustus i sommeren, fik jeg ro i maven, fra første samtale med Michala. Der var enighed om en masse, og der blev nævnt forskelligt jeg blot havde tænkt på men som var helt i tråd med hvad jeg havde tænkt.
Det er rigtig svært at sidde i store familieretssager, det er udmattende, men den støtte, forståelse og engagement der har været, og stadig er, gør at jeg har fået ro på i de hele. Jeg har været overrasket over den empati og omsorg der er blevet vist. Jeg har rigtig glad for at have skiftet til Michala.
Mvh,
Casper
Bedste anbefalinger som familie advokat
Jeg har brugt advokat Anders Rynkebjerg igennem 25 år - I erhversmæssig karakter gennem flere år og nu gennem 25 år som familie advokat.
På 25 år sker der meget med ægtepagter / testamenter / fremtidsfuldmagter og div. selskaber som vi har privat.
Senest har vi fået perfekt rådgivning i forhold til fordeling af ejerskab af ejendom i familien.
Vi har altid fået en yderts professionel rådgivning - hvilket har forhindret mange fejl og skuffelser fra vores side.
De bedste anbefalinger herfra.
Vi har modtaget meget stor hjælp i en…
Vi har modtaget meget stor hjælp i en arvesag fra Iustus Advokaterne Anders og Karina. Vi har fået en nøje gennemgang af hvad vi kunne forvente af forløb, samt pris på hvad det ville koste. Vil til hver en tid anbefale Iustus Advokterne. Meget stor tilfredshed med deres arbejde og opdatering vi har modtaget løbende.
Kompetence og omsorg
Ved behandling af dødsbo har jeg oplevet stor involvering og støtte i en svær tid. Juraen og kommunikationen har været i top i hele forløbet.
Stor tak til Anders og Karina!
Jeg har fået en yderst behagelig…
Jeg har fået en yderst behagelig behandling ved Iustus advokater af Anders. Anders har stået til rådighed, besvaret alle mine spørgsmål og givet anbefalinger samt vejledning til hvordan vi skulle håndtere sagen. Derudover har han været god til at oplyse løbende så jeg under sagen har været oplyst. Jeg har følt mig i trykke hænder og vil på det varmeste anbefale Anders. Hvis jeg en anden gang skulle få brug for en advokat ringer jeg til Anders.
God og informativ service
God og informativ service. Vi følte os godt behandlet og havde fuld tillid til Iustus Advokaterne. Stor anbefaling her fra!
Vi brugte Iustus Advokater i…
Vi brugte Iustus Advokater i forbindelse med vores huskøb og kan give dem vores varmeste anbefaling.
Hurtig og præcis rådgivning.
Havde der bare været 6 stjerner
Havde der været 6 stjerner havde de også fået det!
Jeg kan kun anbefale Iustus Advokaterne!
Har brugt dem 3 gange, hvor jeg hver gang har været super tilfreds.
Der altid respons på telefon og mail fra både fra sekretær og advokat.
Altid får man hurtig tilbagemelding hvis Advokat har været optaget, forstår man ikke lige det hele, får man den bare igen.
Altid positive, veltalende og kompetente medarbejdere man taler med,
super professionelle.
Super sparring med både sekretær og advokat.
Med den service jeg har fået, har jeg intet at klage over, heller ikke prisen
Jeg ved hvor jeg skal hen næste gang jeg skal bruge en advokat, det er Iustus Advokaterne!
Præcis og grundig vejledning
Fik løst vores problem ang. diverse fremtidige dispositioner.
Yderst kompetent rådgivning
Yderst kompetent rådgivning og Anders fik åbnet vores øjne for nye og meget relevante løsninger.
Det er jo ikke altid sjove sager man søger advokatbistand til, men faktisk lykkedes det Iustus Advokater at finde kompromiser, som tilfredstillede os alle. Tak!
Iustus Advokater ved boligkøb
Vi har fået hjælp af Iustus Advokater i forbindelse med køb af ejendom. Det har været en helt igennem professionel oplevelse, og jeg er sikker på at var det ikke for den gode bistand, så var vi endt med at købe en ejendom som vi ville have fortrudt senere. Alt er forløbet yderst professionelt, rettidigt, i god tone, og vi har følt os godt rådgivet og i trygge hænder igennem hele forløbet.
Vi har fået super god rådgivning hos Iustus Advokater
Vi har fået super god rådgivning hos Iustus Advokater og Anders, der har været super præcis og omhyggelig i håndtering af vores boligkøb. Vi har følt os trygge og imødekommet på vores behov i sagsforløbet.
Vi kan derfor varmt anbefale Iustus Advokater.
Mvh
Signe og Thomas
Har kun haft gode erfaringer med disse…
Har kun haft gode erfaringer med disse advokater og genkender ikke nogle af de negative anmeldelser. Meget kompetente og rimelige prise.
Har været glad for hjælpen med en…
Har været glad for hjælpen med en personalesag, det var nærmest parat viden og kunne klares på et par telefonopkald
Har af flere omgange benyttet Iustus…
Har af flere omgange benyttet Iustus advokater, og er ovenud tilfreds.
Varmeste anbefaling.
Godt advokat firma👍👍👍kan kun…
Super godt advokatfirma- jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. De har bistået mig i forbindelse med udfærdigelse af testamente.
Kære folk i må bare passe på med sådan…
Kære folk i må bare passe på med sådan slags firmas advokat og sådan chef som firmaet har. Jeg har talt med dem I går om min sag måske kun i 10 min. Og de har presset mig at jeg skulle betale 5000.kr til dem, fordi jeg har kun 2 dage frist tilbage på min sag og så skal de går igang med min sag hurtigst. Men det var bare en løj, da idag jeg talt med en adnden advokat også sagde han nej det er ikke rigtigt du har 7 måenedes tid tilbage. Og så ringede jeg til dem at jeg kan ikke møde op og jeg bedt om dem at de skal sende mine penge tilbage.Men desværre de nægtet at sende hele mine penge tilbage,fordi de har talte med mig i telefonen i 10 minutter i går og det koster mange penge.så de har taget halvdelen af mine penge. Jeg synes det er bare en slags tyveri og jeg har anmeldt dem til politiet.

Iustus Advokater I/S からの回答
Efter en yderst kompetent og rar…
Efter en yderst kompetent og rar bistand fra advokat oplevede jeg en yderst nedgørende behandling af den efterfølgende håndtering af betalings aftale som jeg indgik ( kom i vanskeligheder og fik en afdrags ordning - yderst god service )
En studenter medhjælper nægtede at jeg havde indbetalt og ophævede ordningen - og pålagde ekstra omkostning på over 30 procent ( alene på bagrund af fejl information om at have modtaget korrekt ydelse )
Ved anmodning om at indgå dialog om det uretmæssige i at sagen eskalerede på bagrund af forkert sagsbehandling - nægtede advokaten at indgå dialog - idet jeg tillod mig at skrive “ hvad bilder i jer ind “ dette var for grov kost for advokaten som meddelte at han stoppede dialogen og at jeg kunne klage til advokat rådet - dette koster kr 500 - mon ikke advokaten tænker at den stopper dér ?
Jeg opfatter dette som en ulige magtanvendelse mellem ulige parter i et samfund
Hvis alle “ små” sager kan underkendes med bemærkningen “ klag til Advokatrådet “ fra samfundets højest betalte time lønnede - bliver polariseringen for udtalt
Ikke en god oplevelse

Iustus Advokater I/S からの回答