Jeg har fÃ¥et leveret de fineste ferske rÞdspÊttefileter, som jeg har set i lang tid: store og flotte og flÃ¥et pÃ¥ begge sider, og sÃ¥ var der 32 stk. i de 3 kg, dvs. nÊsten 100 gr pr. stk. Dejligt f... ãã£ãšèŠã
Vi â opdagedeâ Iversen Fisk under corona - og vi har vÊret tilfredse hver eneste gang vi har modtaget en kasse med frosne eller friske fisk ! Det har osse betydet at vi nu spise fisk flere gange om ug... ãã£ãšèŠã
Jeg havde bestilt rÞget Ã¥l Til afhentning i EgÃ¥, ChauffÞren kunne ikke finde dem i bilen. Vi fik besked pÃ¥ at ringe mandag og fÃ¥ pengene tilbage. Efter en halv time ringede chauffÞren og fortalte han... ãã£ãšèŠã
Fisken var frossen ved ankomst, men lugtede kraftigt af gammel fisk. Ved optÞning lugtede torskefilletten endnu mere. Jeg tilberedte den, og den smagte ikke af frisk fisk. Det var desuden mindre og t... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Iversenfish.dk sÊlger friske fisk til hele Danmark - direkte fra ThyborÞn i vest. Du bestiller fisken online og kan få leveret på to måder: afhentning ved fiskebil eller levering lige til dÞren.
RÞdspÊttevej 2, 7680, ThyborÞn, ãã³ããŒã¯
- info@iversenfish.dk
- iversenfish.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Jeg har fÃ¥et leveret de fineste fiskâŠ
Jeg har fået leveret de fineste ferske rÞdspÊttefileter, som jeg har set i lang tid: store og flotte og flået på begge sider, og så var der 32 stk. i de 3 kg, dvs. nÊsten 100 gr pr. stk. Dejligt for så kan det laves kvarter, som lige passer til et stykke rugbrÞd.
Der var også 3 kg ferske langefileter med på nÊsten 300 gr pr. stk. lige til at lÊgge i et fad og sÊtte i ovnen.
Alt i fineste kvalitet!!
Som altid var leveringen prÊcis og punktlig.
dårlige panerede rÞdspÊtte fileter
hej. vi har desvÊrre kÞbt nogle panerede rÞdspÊttefileter, da jeg stegte dem faldt al paneringen af, så det blev virkelig til plukfisk, så det blev til biogas, jeg skrev en email til dem med det samme men har intet hÞrt, vi har ellers kÞbt mange fisk fra iversen, der har vÊret ok. vi mangler fiskebilen.
God kvalitet & god service; tusind tak
Jeg bestilte torskefilet, rÞget rogn, kulmulefilet og blÊksprutter. Iversenfisk er en af de få leverandÞrer på markedet der tilbudder dansk blÊksprutte; det sÊtter jeg stor pris på.
Leveringstiden var som aftalt og kvaliteten af fisken var den bedste.
Tusinde tak!
alt er ok men
alt er ok men, varene blev leveret hos naboen i nr 25a og ikke hos mig i nr 25b på trods af mit navn står på postkassen.
mv.Einar
Meget tilfreds ð
Frisk fisk, hurtig og effektiv forsendelse
Fine fisk og hurtig og effektiv forsendelse.
Nemt at bestille. Kan anbefales!
Kvaliteten er i top og leveringen heltâŠ
Kvaliteten er i top og leveringen helt uden problemer.
God smag i de frosne fiskefileter.
Super kvalitet til fornuftig pris
Som sÊdvanlig god service og hurtigâŠ
Som sÊdvanlig god service og hurtig levering tak
Alt gik somforventet
Kunde service i top
Som altid levering og kvalitet i hÞjâŠ
Som altid levering og kvalitet i hÞj kvalitet. Og denne gang var jeg lidt sent ude med bestilling men det blev klaret fint.
God betjening og levering
Kuller filet var fine,men skrubbe filetâŠ
Kuller filet var fine,men skrubbe filet var tynde og mange små.