Kosttillskottet Testo har pÃ¥ sÃ¥ mÀnga vis Ã¥tergivit mig den kÀnsla och kroppsfunktion osm jag sÃ¥ lÀnge undrat vart den tog vÀgen!! En pÃ¥taglig Ã¥tergÃ¥ng till den energi, livslust, lust(!) och Go i... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Hej jag heter Rostas Jozsef och jag har fÃ¥tt vÀldigt positiv effekt av Testosteron bost vÀldigt effektivt Till och med min son vill anvÀnda Testosteron bost. Och jag rekommenderar det starkt f... ãã£ãšèŠã
Kommunikation och bemötande! Personal pÃ¥ ivitapure Àr sÃ¥ trevliga och snÀlla! Produkterna Àr fantastiska allihopa! Ganska snabb leverans! Och vÀldigt bra erbjudande framför allt! Jag skulle defin... ãã£ãšèŠã
Har testat Ivitapure Crealyte. Ãntligen pigg igen pÃ¥ morgonen, kÀnner mig mer skÀrpt pÃ¥ dagen pÃ¥ arbetet. Ãr helt enkelt mer pÃ¥ gÃ¥ng. Kommer garanterat att fortsÀtta med dagsdos som blandas enkelt me... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Ivitapure Àr ett svenskt varumÀrke med fokus pÃ¥ rena, effektiva och vetenskapligt genomtÀnkta kosttillskott. VÃ¥rt mÃ¥l Àr att göra det enkelt att vÀlja kvalitet, utan onödiga tillsatser, överdrivna löften eller kompromisser. Alla vÃ¥ra produkter utvecklas med omtanke om bÃ¥de kropp och lÃ¥ngsiktig hÀlsa, i nÀra samarbete med erfarna tillverkare och baserat pÃ¥ aktuella nÀringsrekommendationer. Vi prioriterar transparens, noggrant utvalda ingredienser och tydlig kommunikation, sÃ¥ att du alltid vet vad du fÃ¥r. Hos Ivitapure stÃ¥r din trygghet och upplevelse i centrum. Vi arbetar kontinuerligt med att förbÀttra vÃ¥ra produkter, vÃ¥r service och vÃ¥r tillgÀnglighet â och vÀrdesÀtter all feedback som hjÀlper oss att bli Ànnu bÀttre. VÃ¥r ambition Àr att bygga ett lÃ¥ngsiktigt förtroende och vara ett sjÀlvklart val för dig som söker kosttillskott med Àrlighet, kvalitet och omtanke i fokus.
é£çµ¡å
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
à terhÀmtning av muskulaturen somâŠ
à terhÀmtning av muskulaturen som försvann av blodtrycksmeddicin
I normally find this kind of marketingâŠ
I normally find this kind of marketing intrusive, but I was interested in the product, so I agreed to the first contactâs offer to try the product; however, I had to remember to cancel in time before the automatic renewal kicked in since I considered it too expensive to continue. I understand the thinking but find it annoying. When the second contact called to ask why I had stopped, I explained that it was the cost after which she offered the product at a reduced price for 12 months, but since I donât like offers where Iâm bound for a long time, I said no. During the initial trial period of a month, I did feel that the product had some effect, so when she reduced the required time period to 6 months at the reduced price, l accepted. Not totally happy about the 6-month requirement, but I expect itâll take that time to see if the product performs as promised. Weâll see if I update my review then. Otherwise, both contacts were friendly without being pushy.
Det vart mycket bra info jag fick attâŠ
Det vart mycket bra info jag fick att personalen som pratat med mycket trevligt
Så vÀrt pengarna!
Trevligt samtal.
PÃ¥ grund att provet var sÃ¥ litet harâŠ
På grund att provet var så litet har jag inte mÀrkt någon skilnad !
NÀsta sÀndning har ej kommit då posten inte kommer på bestÀmda tider på landet !
Bra bemötande och svar inom rimlig tidâŠ
Bra bemötande och svar inom rimlig tid trots julhelger om leveransstrul då Early Bird Àr tidiga som namnet men de påstår ofta att de försökt leverera trots noll ringsignaler eller sms så dÀrför blev paketet försenat och fick levereras via Postnord istÀllet men då hann jag ju resa bort över jul men som sagt var bra hanterat av Ivitapure och en trevlig Marie på kundservice, superdupertack för detta, ser fram emot att pröva detta nu!
Trevlig samtal och bemötande.
God information om produkten och ettâŠ
God information om produkten och ett trevligt bemötade.
Ãvertygande sÀljare
Ãvertygande sÀljare. Fördelaktigt erbjudande.
VÀnligt och konstruktivt bemötande frÃ¥nâŠ
VÀnligt och konstruktivt bemötande från Ivitapures personal.
Bra produkt som vitaliserat min kropp!
Ivitapures kundtjÀnst Àr hjÀlpsam ochâŠ
Ivitapures kundtjÀnst Àr hjÀlpsam och effektiv. VÀnligt och professionellt bemötande! Tack
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã