レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg betalte over 2.000 kr. for en graveret ring og ventede 8 uger pÃ¥ levering – kun for at modtage et produkt, der ser billigt og beskadiget ud. Indgraveringen er hvid, som om ringen er falsk og er... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fik desvÊrre tilsendt det forkerte smykke, da der var sket en fejl pÃ¥ deres lager, fik jeg senere oplyst. Fik derefter af vide jeg blot skulle returnere det gennem deres returportal, hvilket sÃ¥ heller... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fantastisk service, hjÊlpsom, lÊkkert kvalitet, fantastisk kommission mellem sÊlger og kÞber selvom det kun var via e-mails, kun max ros her fra, og fra ringns ejer🀩🀩🀩🀩 jeg fik lavet en spical di... もっず芋る

䌁業が回答したした

Smykkerne i sig selv er skÞnne. Yderligere var betjeningen formidabel. Jeg havde mÃ¥lt mine fingre forkert og bestilt ringe i forkert stÞrrelse, men jeg kunne bare komme forbi studiet for at prÞve og b... もっず芋る

䌁業情報

1. 宝石店

圓該䌁業による蚘述

IX STUDIOS betyder dansk håndvÊrk med en massiv attitude. Vi er inspireret af X, en ikoniske gengivelse af krydsfeltet mellem moderne kultur, traditionelt håndvÊrk og klassiske designs. Vi laver kun holdbare, personlige smykker, der kan bruges igen og igen. Kvalitets smykker med attitude. Det er vores New Way of Danish. Bottomline vil vi bare opmuntre dig til at vÊre DIG. Det er det.

3.4

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

138件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 75に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

Venlig og kompetent betjening.

2023幎1月19日

Hej med dig,
Tusind tak for din anmeldelse, det sÊtter vi stor pris på.
Vi glÊder os til at hjÊlpe dig igen.

Hav en dejlig dag!

Lykke // IX STUDIOS

Fantastisk service hele vejen igennem

Fantastisk service hele vejen igennem. Hver gang jeg skal have nye smykker vil jeg altid tjekke IX fÞrst!

2023幎2月3日

Hej Rasmus,
Tusinde tak for dine sÞde ord. Det sÊtter vi stor pris på.

Vi er glade for at for du kan lide vores designs og vi glÊder os meget til at byde dig velkommen på vores webshop eller i vores butik igen.

Hav en dejlig dag! :D

Lykke // IX STUDIOS

Virkelig god kundeservice og super

Virkelig god kundeservice og super flotte smykker!

2023幎1月26日

Hej med dig,
Tusinde tak for de sÞde ord - det sÊtter vi rigtig stor pris på.

Vi glÊder os til at byde dig velkommen igen.

God dag til dig! :D

Jeg var så heldig at vinde 2500kr i

Jeg var så heldig at vinde 2500kr i gavekort, da jeg modtager nyhedsbreve. Jeg har fået nogle meget flotte smykker, det jeg elsker ved IX design er at smykkerne er trendy men samtidig tidslÞse og de kan for det meste bÊres af alle. Super hurtig forsendelse med en sÞd lille hilsen og lidt mundgodt. Tusind tak for oplevelse de flotte smykker.

2022幎9月22日

Meget ringe kvalitet

I forbindelse med min kÊrestes fÞdselsdag gav jeg ham en ring fra Frederik IX med indgravering i. Kundeservicen var imÞdekommende og super gode til at hjÊlpe med processen.

Nu er der gået mindre end et år og hans ring er helt misfarvet bagpå, selvom ringen eftersigende skulle vÊre af "rigtigt sÞlv". Vi tager ringen med tilbage til Frederik IX og beder om hjÊlp til, at fikse det da det på ingen måde giver mening at en ring til 1500 kr. bliver så misfarvet efter nogle måneder.

Deres melding tilbage lyder på, at det er selvforskyldt. Dette er vi dybt uenige i, da min kÊreste blot er studerende og ikke har ringen på ved fysisk krÊvende arbejde. Vi har endda vÊret forbi en rigtig guldsmed, som tog et kig på ringen. Han var bestemt ikke imponeret over kvaliteten og mente heller ikke, at en ring med en påstået "så god kvalitet" kan gå hen og blive misfarvet efter blot nogle måneder.

Jeg mener ikke det kan vÊre rigtigt, at jeg som kunde kÞber et dyrt produkt og derefter tager tilbage til jer og oplyser jer om, at produktet ikke lever op vores forventninger. I vÊlger metoden med blot og pege tilbage på kunden og sige "det er ikke vores problem, for det er din egen skyld". Sådan mener jeg ikke man kan drive en virksomhed.

2022幎4月25日

KÊre Melissa,

FÞrst og fremmest vil jeg starte med at skrive, at jeg er glad for at hÞre, at du kan lide vores design med mulighed for personliggÞrelse. Jeg er dog rigtig ked af, at din oplevelse er, at vores kvalitet af din 925 sterling sÞlv signet ring ikke har levet op til den forventede kvalitet.

Vores stÞrste Þnske er, at give alle besÞgene den bedste oplevelse og altid levere smykker i hÞj kvalitet.

Jeg ved du var forbi vores showroom hvor min kollega har hjulpet jer med en polering af jeres sÞlv ring. Det er helt naturligt at en ring i 925 sterling sÞlv vil få ridser ved brug, det kan desvÊrre ikke undgås i Êdelmetal. I din besked nÊvner du dog en misfavning, som smykket naturligvis ikke burde kunne få. Derfor vil jeg meget gerne se din ring igen så vi kan undersÞge ringen nÊrmere.

Du er meget velkommen til at vende tilbage via mail eller give os et kald for nÊrmere uddybelse.

Jeg er glad for at du henvender dig så vi kan rette op på den oplevelse du har af jeres unikke ring, og Þnsker meget at få lov at få den ind til endnu et tjek, da jeg står 100% inden for vores kvalitet.

Ønsker dig en dejlig aften!

Louise

Beautiful engraving!

Had the pleasure of ordering three silver signet rings, engraved with my family-crest. The employees in the store were sweet, outgoing and professional. Also, I gotta say, the end result was just amazing! I'm going to be wearing my ring for every occasion.
Pleasure doing business ;)

2022幎4月8日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。