Snyder sine kunder, jeg har lagt en bestilling og betalt d. 10 juni. 2023. Men har hverken fÃ¥et min ordre eller penge retur trods jeg har forsÞgt at kontakte Christina flere gange. Sidste svar je... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg bestilte en halskÊde 20. Feb pÃ¥ Instagram. Jeg har taget kontakt bÃ¥de pÃ¥ Instagram, facebook Messenger og mail samt anmodet om mine penge retur pÃ¥ mobilepay jeg der er fuldstÊndig tavshed. Jeg er... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Venlig og effektiv kundeservice via Instagramsiden. Smukke og holdbare smykker. Jeg bruger dem nÊsten dagligt og fÃ¥r ofte komplimenter pÃ¥ de smukke perler. Pakken ankom til aftalt tid og det hele var... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snyder sine kunder
Snyder sine kunder, jeg har lagt en bestilling og betalt d. 10 juni. 2023. Men har hverken fået min ordre eller penge retur trods jeg har forsÞgt at kontakte Christina flere gange. Sidste svar jeg fik fra hende var d. 17 juli 2023, hvor hun lovede at sende track and trace nummer på den pakke hun mener hun har sendt.
Siden har jeg skrevet til hende på instagram d. 04/08-2023, 09/08-2023, 20/08-2023, 26/08-2023, 1/10-2033, 17/10-2023.
Har skrevet til hende på mail d. 26/08-2023
Har skrevet sms'er til hende d. 09/08-2023, 1/10-2023 og 18/10-2023
Har også anmodet om at få mine penge retur 2 gange uden svar.
Jeg bestilte en halskÊde 20
Jeg bestilte en halskÊde 20. Feb på Instagram. Jeg har taget kontakt både på Instagram, facebook
Messenger og mail samt anmodet om mine penge retur på mobilepay jeg der er fuldstÊndig tavshed. Jeg er super Êrgerlig over det, da jeg tidligere har handlet hos hende og vÊret yderst tilfreds.

Fint resultat - lang ventetidâŠ
Da vi fik vores 2. barn, fik jeg to guldvedhÊng af min kÊreste med bÞrnenes forbogstaver. Jeg ville gerne have dem âbygget indâ i en perlehalskÊde, og skrev til Beads By Chia om hun kunne hjÊlpe, da jeg fÞr har kÞbt smykker her og vÊret fuldt tilfreds. Det ville hun gerne, jeg sendte hende vedhÊng og 900,- d. 19/9-22, og hun ville lave halskÊden klar samme uge. Fedt!
Tiden gik⊠Der kom ingen halskÊde. Jeg spurgte flere gange, men der var altid bÞvl med materialer, pakker der var blevet vÊk i posten og beskeder/mails der ikke var kommet frem. Efter noget tid skriver hun, at hun ikke kan lave halskÊden i guld som aftalt, men forgyldt sÞlv. Fint, fint⊠Hvis den bare snart er fÊrdig, og hun giver mig afslag i prisen på 200,-
Da det bliver d. 14/1-23 skriver jeg til hende, at hun skal sende mig de vedhÊng og mine penge retur. Jeg er trÊt af at vente, og trÊt af dårlige undskyldninger. Nu får jeg af vide at pakken er sendt, men blevet vÊk og kommet retur. Hun vil sende den igen med det samme. Men jeg har ikke modtaget nogen kvittering på at den er afsendt.
D. 26/1-23 fÃ¥r jeg endelig en besked om, at der er en pakke pÃ¥ vej! Et par dage efter ankommer den, og resultatet er jo den fineste halskÊde - prÊcis som jeg havde drÞmt om! Jeg havde bare foretrukket sandheden fremfor alle de dÃ¥rlige undskyldninger. âJeg har sku sÃ¥ travlt, sÃ¥ din halskÊde mÃ¥ vente til nÊste Ã¥râ havde jeg vÊret fuldt forstÃ¥ende overfor. Nu mangler jeg kun at fÃ¥ mine 200,- tilbageâŠ..

Fuld tilfredshed
Venlig og effektiv kundeservice via Instagramsiden. Smukke og holdbare smykker. Jeg bruger dem nÊsten dagligt og får ofte komplimenter på de smukke perler. Pakken ankom til aftalt tid og det hele var pakket så fint.
HÞjt serviceniveau
Bestilte et 2. sorteringssmykke gennem hendes instagram, og fik hurtigt svar og havde en super korrespondance med sÞdeste Christina, som var behjÊlpelig med at sende billeder af perlerne inden jeg kÞbte dem, da de netop er 2. sorterings, men perlerne er sÃ¥ fine og jeg er sÃ¥ glad for min Þreringeð
Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg har kÞbt smykker hos Christina!
Jeg har haft en rigtig god oplevelseâŠ
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Beads by Chia.
Jeg bestilte et par Þreringe over hendes Instagram - og undrede mig godt nok over ventetiden, så jeg kontaktede hende og hun svarede med det samme, at flere pakker var forsvundet, så hun ville sende en ny. Den modtog jeg og de var helt perfekte.
Hele vejen igennem har hun vÊret utrolig sÞd, ydmyg og hjÊlpsom.
Hvis man har haft en dårlig oplevelse, så tÊnker jeg det er fordi min ikke har forsÞgt at få hjÊlp.
Hun har via sin Instagram skrevet hvilke problematikker hun har haft bla. Pakkerne som er forsvundet, og at hun pludselig ikke kunne modtage beskeder.
Jeg synes det er virkelig synd, at man ikke kan vÊre lidt rummelig overfor en forretningskvinde der kÊmper sit yderste i alverdens modgang. TÊnk på de penge og smykker hun har mistet ved det.
Nogle gange må man vÊre lidt tålmodig og det betaler sig altid at skrive pÊnt.
Jeg vil gerne bestille derfra igen!
Smukkeste Smykker
Smukkeste Smykker, jeg er meget glad og tilfreds!
Smukke smykker og fremragende service!
Jeg har handlet mange gange hos Beads by Chia, og HVER gang UDEN undtagelse har jeg modtaget den bedste service! De smukke smykker i bedste kvalitet er altid pakket fint ind. Og selvom man ved, hvad man får, så glÊder man sig alligevel til at åbne pakken. Både jeg og min mor var ude for at vores pakker forsvandt et par gange inden jul, men Christina er altid hurtig til at melde tilbage når man kontanter hende - så vi var altid trygge ved at hun arbejdede på hÞjtryk for at få vores pakker frem.
Jeg kan varmt anbefale at kÞbe smykker herfra - men pas på, når fÞrst du har ifÞrt dig et smykke fra Beads by Chia bliver det ikke sidste gang du handler der ;-)
Ikke modtaget halskÊde
Jeg kÞbte en halskÊde som 2. sortering d. 27. december 2022 på Instagram. Idag er det over en måned siden og jeg har stadig ikke modtaget den. Jeg har herefter forsÞgt, at kontakte Beads by Chia både på Instagram og pr. mail for at hÞre om hvornår halskÊden kunne tÊnkes at blive leveret. Her fik jeg af vide at halskÊden var gået tabt i forsendelsen og der blev arbejdet på at finde den eller producere en ny. Nu har jeg igen haft kontaktet dem en uge senere, da jeg Þnsker at få mine penge retur. Jeg har ikke fået svar på mine seneste to mails.

Fik aldrig min ordre
Fik aldrig min ordre til trods for jeg 2 gange fik af vide den var sendt?
Tak for jeres svar på min anmeldelse. Jeg kan vedkende at I har forsÞgt at hjÊlpe mig, og måske fejlen ligger hos GLS eller DAO som I ville sende med anden gang. Det er selvfÞlgelig Êrgerligt, men jeg sidder desvÊrre bare med en uheldig oplevelse - som ja, måske skyldes GLS/DAO der begge ikke har kunne finde ud af at levere. Jeg ser frem til at modtage tilbagebetaling.

Beads By Chia ããã®åç
Ãreringene gik i stykker fÞrste gangâŠ
Ãreringene gik i stykker fÞrste gang jeg brugte dem. Jeg skrev til dem med det samme og fik hurtigt svar med, at jeg kunne vÊlge mellem at sende hele Þrering inkl. perlevedhÊng retur og fÃ¥ tilsendt et par nye, eller blot fÃ¥ tilsendt ny Þrering (den der var gÃ¥et i stykker) og sÃ¥ selv skifte vedhÊnget over pÃ¥ den nye. Svarede samme dag, at jeg Þnskede sidste lÞsning. Det var den 15/10-22, og jeg har INTET hÞrt fra dem siden. Derfor den dÃ¥rlige, omend fortjente anmeldelse.

Beads By Chia ããã®åç
Har stadig ikke modtaget min vareâŠ
Har stadig ikke modtaget min vare endnu, og det er 3 uger siden jeg bestilte et armbånd -men i har trukket pengene.
Vil helt klart ikke anbefale andre at handle hos jer.

Beads By Chia ããã®åç
Rigtig flot smukke (halskÊde)
Rigtig flot smukke (halskÊde), har allerede kÞbt et flot armbånd hos jer, det spiller Max

DÃ¥rlig kommunikation
Jeg får tilsendt en defekt vare i december måned. Skriver over flere omgange, fÞrst flere uger senere får jeg et svar, hvor jeg bliver tilbudt at få armbåndet repareret, jeg takker JA, men hÞrer aldrig fra dem igen. Jeg sender flere mails, uden svar. Så jeg står her snart 2 mdr efter med defekt armbånd der ikke kan bruges. Jeg sender en klage til forbrugerklagenÊvnet om må få mine penge tilbage af den vej.
Opdatering
Jeg har modtaget mine penge, men Þnsker ikke bruge mere energi og tid på denne virksomhed. Det har vÊret op af bakke med kommunikationen. Men fordi jeg alligevel har fået refunderet pengene, så Êndrer jeg min anmeldelse.
Og endnu engang viser det sig at i ikke kan kommunikerere med jeres kunder, for JO jeg har faktisk svaret på din besked på Facebook

Beads By Chia ããã®åç
Jeg har bestilt en vare til julegaveâŠ
Jeg har bestilt en vare til julegave som er kommet FINT pakket ind, så har valgt ikke at pakke varen ud. Grunden til mine stjerner der er virkelig laaang leveringstid knapt 3 uger.

Smuk perlekÊdeððŸFin pris.
Smuk perlekÊdeððŸFin pris.
VÊrd at vente pÃ¥ð

Beads By Chia ããã®åç
Jeg modtog ikke en ordrebekrÊftigelse
Jeg modtog ikke en ordrebekrÊftigelse, der gik 2 uger inden ordren blev afsendt, telefonen var lukket, og jeg fik ikke svar på mailen jeg sendte. Det var svÊrt for mig at vide, om jeg havde en gave. Til gengÊld var pakken fin, da jeg endelig modtog den.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ