Sindssyg god mad
Sindssyg god mad. SpÊndende koncept og sÞde vÊrter. Og lÊkre drinks som passede til maden. Vi snakkede med ejeren og det var så spÊndende at hÞre om hendes hjemland.
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Jeg bestilte mad for 350 kr i forventninger om at få mad til 3 personer. Der var mad nok til en og maden var heller ikke super god. Pomfritterne var der intet godt ved de var slet ikke saltet eller sprÞde og havde en mÊrkelig smag. Vi fik nogle dumplings der var fine nok, ikke noget specielt. Deres boa var dårlig. Deres korean fried chicken var ret godt. Men generelt en dårlig oplevelse
Var på iza sidste sÞndag
Det var deal til 199 kr, vi var 2 per
Vi blev taget godt imod af 2 sÞde piger,som gjorde det godt hele vejen.
Maden det var en 8 retters dele menu.
Jeg må bare sige,det var ikke hvad vi regnede med,om det var hjemmelavet tror jeg ikke ,bar prÊg af,meget af det var kÞbt fÊrdig,men var pÊnt anrettet.
Hovedretten en form for stegt svinekÞd i rÞd curry sauce,alt for meget flommefedt,og for lidt kÞd.
Ideen er god,men langt vÊk,9 for japansk kÞkken og måske også for lidt til visse personer.
Step op på det hjemmelavede,der var ikke meget forberedelse på denne menu.
Ellers hyggelig restaurant, men japansk langt fra.
Vi havde bestilt flere mindre retter for at smage lidt af det hele på menuen, men oplevelsen hos Iza i Vejle levede desvÊrre ikke helt op til forventningerne. Tjeneren kommenterede flere gange på, hvor meget vi havde bestilt og om vi nu endelig var mÊtte, selvom vi efterlod en del, hvilket fÞltes lidt unÞdvendigt og gjorde mig meget utilpas.
Maden var heller ikke helt i top. Baoen var ret tÞr, gyozaen var brÊndt på, og ramen, som stod på menuen, kunne de ikke servere. Drinks var gode.
Alt i alt en lidt skuffende oplevelse, hvor isÊr servicen trak ned.
Super koncept med lÊkker mad og drinksmenu. Venligt og imÞdekommende personale âïž âïžâïžâïžâïž
DesvÊrre endnu en kedelig smagsoplevelse, retterne var ikke noget at prale af, salt er ikke i kÞkkenet og isen var krystalliseret. Vi havde bestilt iza drikkevarer menuen, det var ikke meget vÊrd, den fÞrste drink var super fin, og den bÊre den ene stjerne alene, vinen var fornuftig men passede ikke til alle de retter den skulle strÊkkes til, for Þllen fik vi fÞrst til desserten hvilket match der kan undre en meget.
Vi fik 8 serveringer ,og fik alt for lidt mad ,det var en skuffende oplevelse,var ikke pengene vÊrd.
En af de mest skuffende restaurantoplevelser, jeg har haft. Vi havde 2 timer til en 8-retters menu â fÞrste ret kom efter 45 minutter, og de sidste tre blev smidt pÃ¥ bordet pÃ¥ én gang 15 minutter fÞr vi skulle ud. Alt imellem var spildtid uden mening. Lokalet er sÃ¥ mÞrkt, at man knap kan se, hvad man spiser, og musikken er sÃ¥ hÞj, at man umuligt kan tale sammen. Konceptet virker mere som en gimmick end en gennemfÞrt spiseoplevelse. Personalet var sÞde, men det redder ikke en ellers elendig afvikling. Absolut ikke pengene eller tiden vÊrd.
Vi har flere gange spist på IZA. Maden er fantastisk - spÊndende kombinationer fra det orientalsk orientalske kÞkken. Og så serverer de nogle fantastiske og spÊndende drinks. Senest har vi fået IZAŽs nytårsmenu, som var helt fantastisk
Sleve konceptet som gastropub gÞr, at der er lidt mere stÞj og hÞj stemning, hvilket gÞr IZA anderledes på en fed måde
Vi blev desvÊrre skuffede over vores besÞg hos Iza. Vi synes langt fra at kvaliteten og variationen af maden levede op til pengene. Drinks uden smag, samme komponenter, ingredienser og smag i alle retter, ufatteligt mange af de samme grÞntsager. Desserten havde ikke noget med Japan at gÞre og kagen var frossen. SammensÊtningen af retterne var også usammenhÊngende. Vi havde forventet hÞjere niveau.
Havde glÊdet os til at komme tilbage for at få samme unikke oplevelser, med en 10 retters menu og god betjening....men men, da vi kom blev vi mÞdt af en stÞj mur, mega hÞj jazz/funk musik..på forespÞrgsel om det var muligt at skrue lidt ned, var svaret nej...men vi kunne få et bord
inde bag ved, måske det hjalp. Det gjorde det ikke, så vi var nÞd til at gå, da musikken var for generende.
Ivrigt et mÊrkeligt musikvalg til en asiatisk restaurant...
Har ellers anbefalet stedet til alle, men det kan vi så ikke lÊngere gÞre
Ãv Þv
Maden var ok og betjeningen i orden.
Men musikken!? En blanding af amerikansk hip hop, rânb og lidt rap. Temmeligt hÞjt.
Vil man vÊre âmystiskâ og asiatisk er musikken et fejlskud.
Mvh. Brian.
Helt igennem perfekt aften. LÊkkert mad og god service
HÞje forventninger- men meget skuffende 8 retters. Fik serveret en hotdog var så mÊt. Måtte tage hovedretten med hjem som bestod af ris og Kina kål.
Virker ikke som om kÞkkenet ved hvad asiatisk mad er. Kvalitet hÊnger ikke sammen med prisð
ingen smag overhovedet.
SkÞn mad. Dejlig rolig og intim atmosfÊre. God imÞdekommende betjening. På snarligt gensyn
SkÞn oplevelse, der bare ramte spot on med servicen og stemningen på restauranten. Vi udvalgte og blandede selv mellem de mange retter, så jeg fik lige prÊcis det jeg kunne tÊnke mig. Virkelig lÊkkert!
Forventningerne var hÞje da den lokale avis havde anmeldt spisestedet. Men vi blev skuffede da seks af otte serveringer for det meste bestod af grÞnsager, kun en sprÞd kylling og grÞn karry med kylling skilte sig ud. Ingen marineret laks, kalvetatar eller en enkelt reje.
Det var gennemgående billige råvarer.
En anden ting der undrede os, var at der blev spillet popmusik og ikke Japansk underlÊgningsmusik for at fuldende en autentisk stemning.
Det må kunne gÞres bedre.
Fantatisk mad og service, vi kommer igen
Dette nye spisested fortjener store roser for kulinarisk oplevelse i det asiatiske kÞkken. Fantastiske omgivelser, der skaber ramme for afslapning og nÊrvÊr.dejlig personlig betjening
Helt igennem en oplevelse og anbefaling vÊrd.
Vi kommer tilbage
Preben og Tina