企業情報

1. 美容・健康

さまざまな外部ソースから提供された情報

We help handymen become the best version of themselves.

連絡先

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Besteld maar nooit ontvangen!

Opgelicht!
Laser + standaard besteld maar nooit ontvangen.
Contact opgenomen en ze vertelde dat het pakket verloren was gegaan, ze zouden een nieuwe opsturen.. Nooit gebeurd en op geen enkele mail wordt nog gereageerd. Telefonisch zijn ze niet te bereiken!
NIKS KOPEN! ZIJN OPLICHTERS!

2026年2月6日

Laser besteld bij jackmend

Laser besteld bij jackmend. Werkte eerst goed. Maar toen de lader kapot ging. En ik binnen hun 2 jaar garantie periode een nieuwe lader wou. Duurde de garantie opeens maar 1 jaar. En had ik geen recht volgens hun op een nieuwe lader.
Ik kon wel een nieuwe krijgen maar dan moet ik 20 euro betalen. Terwijl het apparaat mij met 2 accus en alle accessoires maar 60 euro kost.

2025年12月19日

We hebben een bestelling van een jackmend 1 in 2 aftekenhulp set

We hebben een bestelling van een jackmend 2 in 1 aftekenhulp set geplaatst. Betaald en extra verzekering voor verzonden bijbetaald. Niets ontvangen. Een mail naar hen gestuurd. Waarop ik het antwoord kreeg dat het verloren is geraakt en mij zeer snel de bestelling gingen bezorgen. Na een week nog niets. Terug een mail gestuurd. Het antwoord was terug dat ze zo snel mogelijk het gingen versturen. Na terug een week weer niets ontvangen. Voor de 3de keer aangegeven dat ik nog steeds niets had en kreeg een antwoord dat ze in verlof geweest zijn + ze gingen voor de 3de keer beloven het zo snel mogelijk mijn bestelling te bezorgen. Nog steeds niets gekregen en op de mail reageren ze gewoon niet meer

2025年9月12日

Nooit iets ontvangen

Inmiddels al ruim twee weken geleden een bestelling gedaan. Waar op de website wordt geadverteerd met 'voor 23.00 besteld, morgen in huis' heb ik nog steeds niks ontvangen. Wel kreeg nadat ik een klacht had ingediend een mailtje met excuses en dat er 'zo snel mogelijk' een nieuw pakket werd opgestuurd. Dat is inmiddels ook alweer een week geleden.

2025年7月28日
5つ星のうち1の評価

Een maand geleden een bestelling…

Een maand geleden een bestelling geplaatst, maar nog steeds niets ontvangen. Geen enkele proactieve communicatie vanuit het bedrijf — ik moet zelf telkens contact opnemen voor updates. En zelfs dan duurt het vaak dagen voordat ik een reactie krijg. Echt een drama qua klantenservice. Dit was eens, maar nooit meer!

2025年6月19日

Slecht

Slecht. Heb zelf meerdere lasers en deze is waardeloos. Moet zelf waterpas staan anders werkt ie helemaal niet.
Niet kopen....

2024年10月20日
5つ星のうち5の評価

Top laser met top service…

Ik had een laser besteld deze was niet geblokkeerd bij verzending dus al stuk bij levering had hier melding van gemaakt maar was niet overgekomen ik wilde toch deze laser omdat hij er veel belovend uit zag dus weer besteld zeer tevreden hier over er werd mijn gevraagd wat ik er van vindt dus liet nog even weten dat ik er eerder een besteld had en dat deze kapot was gelijk werd mijn een nieuwe toegestuurd wat een top service en wat ben ik blij met de laser van jackmend kan hem iedereen aanbevelen

2024年12月4日
5つ星のうち4の評価

Goed apparaat

Goed apparaat, werkt makkelijk, snel en nauwkeurig.
Klein inpuntje:
In mijn apparaat zat een klein schroefje los, ik hoorde het rammelen bij beweging. Opengemaakt en er uit gehaald.
Was zo te zien een extra schroefje, want ik zag niks waar iets uit was.

2021年2月22日

Trustpilot エクスペリエンス