Topservice! Bij het melden van een defect product werd dit diezelfde avond nog door ze opgelost en een nieuw exemplaar verstuurd. Erg prettige communicatie ook. Zou hier met een gerust hart weer wat... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Omdat ik iets besteld had en dat werkte niet heb ik gebeld en is in alle tevredenheid allemaal weer goed gekomen
企業情報
当該企業による記述
Makameten.nl is de plek voor de slimme doe-het-zelver én de vakman die op zoek is naar een digitaal meetinstrument om zijn klus op de juiste manier aan te pakken. Bij Makameten.nl vind je bijvoorbeeld kruislijnlasers, vochtmeters, leidingzoekers en nog veel meer digitaal meetgereedschap. En dit alles met de beste prijs-kwaliteit verhouding!
連絡先
Floraweg 86, 2371AN, Roelofarendsveen, オランダ
- +31651738278
- bram@makameten.nl
- makameten.nl
Topservice
Zou hier met een gerust hart weer wat kopen.
Omdat ik iets besteld had en dat werkte…
Prima webshop
Pakket 1 is niet aangekomen via DHL. Contact gehad met de helpdesk (Bram) en nog een aantal dagen gewacht. Hierna heeft hij een nieuw exemplaar opgestuurd(via postnl). Deze is wel aangekomen. Product werkt nabehoren.
Goede spullen en heel snel geleverd
Goede spullen en heel snel geleverd! Ook de prijs is heel erg scherp.
Veel en duidelijke informatie op…
Veel en duidelijke informatie op website, snelle levering. Ben leidingzoeker en vochtmeter net gaan gebruiken, lijken top te werken
Tevreden over multidetector
Snelle levering en multidetector doet precies wat hij moet doen. Houten regelwerk of elektraleidingen zijn zo gevonden.
Een fijne kruislijnlaser met een groene…
Een fijne kruislijnlaser met een groene laser (i.p.v. een rode) gekocht bij Makameten via Bol.
Makameten is naar mijn mening betrouwbaar en servicegericht.
Ik had een probleempje met het laden.
Ben (via email) keurig 'te woord' gestaan en het probleem werd onderzocht en opgelost.
Verzendkosten werden beide kanten op door het bedrijf voor rekening genomen.
Ik zou bijna zeggen: "Ouderwets goede service."
Vriendelijk en behulpzaam, klant op de eerste plaats
Bram was heel vriendelijk en behulpzaam, hij heeft echt alles gedaan om het probleem goed op te lossen en dat is ook gelukt, in een mum van tijd!
Een fijn apparaat.
Een fijn apparaat, duidelijk afleesbaar en makkelijk te bedienen. Ik heb gebruik hem als vochtmeter en als metaaldetector.
TOP SERVICE
Wij geven 5 sterren voor deze top firma! Een heel professionele service, super vriendelijk, goed advies en steeds tot uw dienst. Als jullie opzoek zijn naar een goede, betaalbare laser van topkwaliteit; niet twijfelen MAKAMETEN.NL
Prima laser.
Prima laser.
Had wat vragen over het gebruik en hier kreeg ik prima en snel antwoord op.
Goede service!
Snelle levering en goede kwaliteit.
Steeds een zeer correcte service en…
Steeds een zeer correcte service en TOP-materiaal voor een aangename prijs :-)
geweldig
Moet nog een beetje gewoon worden, maar werkt geweldig. Spijt dat ik er geen vroeger gekocht heb.
Patrick.
Trustpilot エクスペリエンス