Delivered 1 wrong item and 1 correct. Whem I complained. I was told, that the ordered item was out of stock and replaced with the wrong item. They wanted me to return the wrong item, ad then refund me... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Super hurtig levering. Varerne ok. MEN, hvis man fÃ¥r en forkert/defekt vare vil det nÊrmest vÊre umuligt at returnere den med de returbetingelser forretningen har. Jeg har aldrig oplevet lignende i fo... ãã£ãšèŠã
Jeg har haft rigtig gode oplevelser med Jagt-Jakt. Ved bestilling online har Leveringen vÊret meget hurtige, sÃ¥ jeg har vÊret yderst tilfreds Derudover har de et stort udvalg til jagt og outdoor, o... ãã£ãšèŠã
Jeg havde bÞvl med at fÃ¥ mit vildtkamera, kÞbt hos Jagt/jakt, til at virke. Til trods for det var langt ud over garantiperioden , tog de sig tid til at afhjÊlpe problemet uden beregning. Fejlen lÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Jagt-jakt.dk er en webbutik med speciale i grej til vildsvinjagt. Vi forsÞger altid at have og få det nyeste og mest spÊndende grej hjem til vildsvinjagten i Sverige, Norge, Tyskland eller Polen. Vi kan hjÊlpe dig med: Opbygning af vildsvinfoderplads Lokkemidler til vildsvin Lygter til riflen, eftersÞg og lys generelt Korrekt beklÊdning Vildtkamera kÞb fÞr, under og efter OpsÊtning og installation af vildtkamera
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Virkelig dårlig service
Virkelig dårlig service, skrevet til dem flere gange uden svar, ringet i flere dage uden form for kontakt. Nej tak herfra.

Jagt Jakt.dk ApS ããã®åç
Har lige kÞbt en natkikkert der indeâŠ
Har lige kÞbt en natkikkert der inde puha de ved meget og det de sÊlger og meget behjÊlpelige mad at få solgt det gl udstyr
Kan kun anbefale dem til alle mine jagt venner

Top service og vejledning
Jeg har kun handlet her et par gange, men det bliver fremadrettet til meget mere jeg har fået den bedste betjening og vejledning jeg kunne Þnske mig. Meget imÞdekommende og yderst kompetent.
jeg havde problemer med et af jagt jagt egne overvågningskamera de fik det op og kÞre igen med det samme.
Tak for en super fin service

Dårlig opfÞrsel
Alt levede ikke op til mine forventninger dårlige service manglende tilbagebetaling osv. Men har fået at vide på trust jeg ikke må skrive for meget eftersom det bliver personligt. Men prÞver nu endnu engang alligevel.
Jeg mangler betaling for vare der er betalt for meget for i fÞlge kÞbeloven. Men når butikken kan slette mine opslag som de har lyst er trust pilot vel ikke til for at hjÊlpe kunder.
Er rystet over denne type behandling.
Dejligt du altid vender den til at man så er truende, har kun prÞvet udtrykke min utilfredshed.
I kunne måske bare svare når der bliver skrevet til jer.
Men anden butik bliver ikke svÊrt. Men held og lykke fremover.

Jagt Jakt.dk ApS ããã®åç
Super sted med hÞj ekspertviden om isÊrâŠ
Super sted med hÞj ekspertviden om isÊr natudstyr og Vildtkameras.
altid kaffe på kanden og friske på en sluder.

Super Service
Super Service, grundig instruks der absolut kunne bruges, et sted jeg absolut vil komme igen
I vender ikke tilbage
Det er fint at der skal indtales på jeres telefonsvare hvis I har travlt, men I vender ikke tilbage.
d.d. har jeg igen lagt en besked om et vildtkamera Reolink Keen pt plus som ikke virker, er kÞbt lige fÞr nytår og efter ca. en måned virker det ikke mere.
Håber at hÞre fra jer så det kan blive lÞst.
Har også sendt en mail d.d. til jer
Fik en besked kort tid efter dette opslag på mail om det videre forlÞb, dejligt at der er skabt kontakt. Der er fuld forståelse for at der kan vÊre udfordringer når der er vinterferie men opslaget var mht. svar tilbage fra den 30/1 så jeg har nok ikke gjort det tydeligt nok og det beklager jeg og er her med gjort.

Jagt Jakt.dk ApS ããã®åç
Hurtig afsendelse af min nye natkikkertâŠ
Hurtig afsendelse af min nye natkikkert og grundet til jeg handlede der var at der endelig var en sÊlger der viste hvad han talte om iht. Natkikkerter.
Varm anbefaling fra Peter Fuglsbjerg.
Meget god service
Arrogante og uforskammet
Vi kÞbte et vildtkamera hos Jagt-jakt.dk. Vi undrede os over at der i forsendelsen (og uden for pakningen) var lagt fugtpuder med, men lagde dem ind i kameraet som anvist. Vildtkameraet blev sat op udenfor om vinteren, hvor der var sne og regn pÃ¥ vores svenske ÞdegÃ¥rd. Da vi kom derop igen var kameraet fyldt med vand, hvilket ogsÃ¥ havde Þdelagt batterierne. Jeg sendte det til butikken efter aftale med Jagt-Jakt.dk og for egen regning. Kort tid efter fik jeg en mail om, at der var tale om en vandskade og butikken derfor ikke ansvarlig. De henviste samtidig til deres hjemmeside, hvor der stod, at de ikke er ansvarlige for fugtskader, hvis man ikke tager det indenfor en gang om Ã¥ret sÃ¥ det kan tÞrrer. Vi har et andet vildt kamera vi har haft udenfor i mange Ã¥r og som aldrig har givet problemer. Vi ved derfor godt hvordan man hÃ¥ndtere et vildtkamera, der jo netop skal kunne holde tÊt udenfor. Jeg ringede til butikken mange gang. Jeg bad om at fÃ¥ at vide hvordan vandskaden var sket? Et vildtkamera skal jo netop kunne hÊnge ude i alt slags vejr. Den ansatte blev ved med at holde fast i at vi selv var skyld i at det var en vandskade og ikke deres ansvar, men gav mig ingen forklaring. Undervejs blev forklaringen pÃ¥ skaden imidlertid Êndret. Nu var forklaringen at batterierne var for gamle. De batterier jeg havde brugt udlÞb 2032 og var de samme der sad i det andet kamera, vi havde. Jeg bad flere gange om at tale med ejeren og fik hvergang oplyst, at han var optaget. Men jeg gav ikke op og blev ved at ringe. Undervejs kom der sÃ¥ en ny forklaring pÃ¥, hvad der var sket. Nu var det batterierne, der ikke var syrefri og derfor havde Êtset gummibÃ¥ndet, der skulle holde vandet ude. Ejeren kunne jeg forsat ikke at tale med. Jeg blev dog tilbudt at kÞbe et nyt kamera til halv pris. Det tilbud sagde jeg nej til, da jeg mente at det var en produktfejl - hvordan skulle der ellers vÊre kommet vand ind i et vildtkamera? I min frustration skrev jeg et opslag pÃ¥ Facebook for at fÃ¥ rÃ¥d fra venner og blev samtidig ved at ringe. Det lykkedes mig at fÃ¥ fat i ejeren, der nÊsten med det samme sagde âvi har ikke mere tale om. Du har lavet problemer nok for os pÃ¥ Facebook og vi har taget screendumps af det..Jeg vil ikke tale med dig, du kan skrive til mig â og sÃ¥ lagde ejeren rÞret pÃ¥. Jeg skrev derefter en mail, hvor jeg bad om en forklaring pÃ¥ hvorfor der var sket en vandskade og om at fÃ¥ refunderet de 80 kr., forsendelsen for reklamationen havde kostet. Jeg fik kun et kort svar, hvor der stod at det var en vandskade, at det var selvforskyldt og de ikke ville refundere forsendelsesomkostningerne. Jeg endte med at kÞre til Greve og hente mit kamera i butikken. Jeg kan ikke se nogen som helst Êtsning af gummibÃ¥ndet. Jeg kÞber ikke noget hos Jagt-jakt.dk igen. De tager ikke ansvar, skifter forklaring, yder inden kundeservice og ejeren er yderst grov at tale med.

Jagt Jakt.dk ApS ããã®åç
Som helt grÞn inden for grisejagtâŠ
Som helt grÞn inden for grisejagt opsÞgte jeg denne butik da de reklamerede med at vide en del om netop grisejagt.
Jeg havde forelsket mig en bestemt digital kikkert men kom derfra med en anden i samme prisklasse, grunden til det var at jeg fik en meget detaljeret gennemgang af de 3 mest oplagte i prisklassen.
Jeg fÞlte at jeg selv traf valget og på ingen måde blev presset i en retning.
En anden rigtig vigtigt ting for mig var muligheden for at âprÞveâ de forskellige kikkerter i mÞrketunellen.
Sidst men ikke mindst er jeg rigtig glad for at blive inviteret til et arrangement i skydebiograf hvor der var kyndig vejledning og gennemgang hvad det udstyr jeg havde kÞbt kunne.
Jeg kommer tilbage det er helt sikkert,

KÞb af Nightvision hos Jagt Jakt
Jeg har lige kÞbt Nightvision til vildsvinejagt i Sverige, hos Jagt Jakt.
Fik virkelig gode råd og vejledning af Lasse ved selve kÞbet i butikken, og en rigtig god gennemgang af mit Nightvision, da jeg havde fået polititilladelsen i hus.
Benyttede mig af tilbuddet fra Jagt Jakt, om indskydning og yderligere gennemgang af produktet i skydebiografen i Albertslund.
Super instruktion og en virkelig GIVENDE og SJOV aften.
Tak til Jagt Jakt :-)
Flemming Knudsen

Arrogant kundeservice.
Jeg har handlet ved Jagt jakt for sidste gang. SjÊldent er jeg blevet mÞdt med sådan en arrogance.
Jeg kÞbte oprindeligt 5 bukke plader i forbindelse med en stÞrre ordre. Nogle måneder senere bestiller jeg så igen 5 tilsvarende bukke plader (tror jeg) for pladerne er ikke samme stÞrrelse selvom de er bestilt til at vÊre det.
Da jeg anmoder om at få dem ombytte så de alle er samme stÞrrelse, får jeg meldingen at fejlen ligger hos mig, da det var de fÞrste plader som har forkert mål, og det skulle jeg havde gjort opmÊrksom på for 6 mdr siden. For mig er det ikke vigtigt om de har den ene eller anden stÞrrelse, så jeg anmoder om at de så sender 5 nye plader som passer med den den fÞrste bestilling. Dette kan kun lade sig gÞre hvis jeg selv betaler for fragt for at returnere fejlordren. Det er sgu for dårlig kundeservice, og ikke et sted jeg gider handle fremadrettet. At man vil miste en kunde for en fragt omkostning går ud over min forstand. Hold jer fra denne butik.

TOP Service og TOP rådgivning
Jeg har igen idag handlet hos Jagt Jakt. Jeg har vÊret igennem en lÊngere process for at finde det rette gear der passer til mig - Lasse har vÊret utrolig tÃ¥lmodig og endte med at give en skarp pris pÃ¥ en lÊkker opsÊtning. De hjalp med hele det langsommelige PAC process og var behjÊlpelige med indskydning og hjÊlp. Service og rÃ¥dgivning er helt i top og jeg elsker den butik - de er dejligt nÞrdede inden for deres niche og det kan jeg virkelig godt lide. I tillÊg henviser de endda til andre i brancen der kan hjÊlpe én med at nÞrde videre! Jeg er fast kunde 4ever ðªðð²

Jagt Jakt.dk ApS ããã®åç
KÞb i forbindelse med messe og efterfÞlgende afhentning.
Handlede med jagt-jakt på messe i HillerÞd og efterfÞlgende i Greve. Fik rigtig god vejledning og service og hentede det kÞbte forleden og igen fantastisk service og venlighed. Kan kun anbefale jagt-jakt
God kundeservice
Jeg bestilte et vildtkamera som en fÞdselsdagsgave. Meget hurtig levering. Efter lidt betÊnkningstid, var det ikke hvad min far havde tÊnkt sig. Der opstod imidlertid det problem, at kÞbet var overskredet returneringsdatoen - da der var gået mere end 14 dage mellem kÞbsdato og fÞdselsdag. Jeg forklarede situationen, hvilket ikke var noget problem. Jeg ringede til Lasse af to omgange, da vi indledningsvis havde lidt tekniske spÞrgsmål - nem at komme i kontakt med. Tak for god service trods alt.

Jagt Jakt.dk ApS ããã®åç
Super vejledning og vanvittig hurtig levering
Bestilte en håndspotter onsdag kl. 10:30 og den ankom torsdag kl.10:30.
Super god vejledning i forhold til valg af spotter og at den kommer nÊsten indenfor 24 timer, er helt vildt.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã