Super sted at tage jagttegn. Min mand og jeg tog det sammen hos Michael. BÃ¥de Michael og Lasse er super dygtige underviser og de deler med glÊde alle de dÃ¥rlige erfaringer og historier. De vil m... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg synes virkelig at alle pÃ¥ jagttegnkurser.dk er gode til at klÊde en pÃ¥ til at fÃ¥ bestÃ¥et jagtprÞven. Man kan mÊrke, at de alle gÃ¥r op i deres arbejde, er kompetente, hyggelige og de giver en ri... ãã£ãšèŠã
Super godt kursus. Undervisningen er fint struktureret, sÃ¥ pensum er nemt og overskueligt at gÃ¥ til, og forudsÊtningerne for at bestÃ¥ er optimerede. En ting er dog, at bestÃ¥ prÞven - men det at vÊre... ãã£ãšèŠã
Michael er en formidabel instruktÞr. Det kan mÊrkes at han har meget erfaring at trÊkke pÃ¥, hvilket kommer til syne i hans undervisning. Pensum bliver understÞttet af sjove anekdoter og smÃ¥ histor... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos JagttegnKurser.dk er vores mÃ¥l enkelt: at uddanne dygtige, ansvarlige og sikre jÊgere. Vi tilbyder professionelle jagttegnskurser med fokus pÃ¥ bÃ¥de faglig kvalitet og en god oplevelse for den enkelte kursist. Vores undervisning er bygget op omkring de krav, der stilles til jagttegnsprÞven â men vi gÃ¥r skridtet videre og sÞrger for, at du ogsÃ¥ fÞler dig tryg og klar til jagten bagefter. Vi ved, at kursister har forskellige behov i en travl hverdag. Derfor tilbyder vi fleksible kursusforlÞb, hvor du kan tage dit jagttegn som: Weekendkursus Aftenhold Ugehold Dagshold Uanset hvilken lÞsning du vÊlger, fÃ¥r du et gennemarbejdet forlÞb med fokus pÃ¥ kvalitet og personlig udvikling. Hos os stopper det ikke ved teorien. Vi hjÊlper dig hele vejen videre med: TrÊning frem mod haglskydeprÞven Det obligatoriske riffelforlÞb, som krÊves fÞr riffelprÞven Praktisk erfaring og sikker vÃ¥benhÃ¥ndtering Som kursist hos JagttegnKurser.dk bliver du desuden en del af et stÊrkt netvÊrk. Du opnÃ¥r VIP-fordele hos vores samarbejdspartnere, hvor vi ogsÃ¥ afholder vÃ¥benaftener, sÃ¥ du kan fÃ¥ indsigt i udstyr, valg af vÃ¥ben og korrekt brug i praksis. En vigtig del af undervisningen foregÃ¥r i vores unikke lokaler, som er specialindrettet til jagttegnsundervisning. Her arbejder vi med alle dyrearter i pensum som udstoppede prÊparater, sÃ¥ du fÃ¥r en realistisk og nÊrvÊrende forstÃ¥else af vildtet. Stemningen er skabt, sÃ¥ du oplever jagten tÊt pÃ¥ allerede under undervisningen. Vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥: Grundig og letforstÃ¥elig undervisning Erfaring fra praksis â ikke kun teori Fokus pÃ¥ sikkerhed, etik og korrekt vÃ¥benhÃ¥ndtering Vores instruktÞrer har mange Ã¥rs erfaring med bÃ¥de jagt og undervisning, og vi brÊnder for at give vores viden videre pÃ¥ en mÃ¥de, der er jordnÊr og motiverende. Hos os er du ikke bare endnu en kursist â vi fÞlger dig hele vejen fra fÞrste undervisningsdag til bestÃ¥et jagttegn og videre ud i jagten.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Overskueligt, lÊrerigt, trygt og hyggeligt
Efter dagkurserne hos Jagttegnskurser.dk fÞlte jeg mig absolut klar til både den teoretiske og praktiske prÞve. God undervisning inden for pensum med fokus på jagtprÞvens spÞrgsmål og formuleringer. Relevant, sikker og lÊrerig undervisning ifm. afstandsbedÞmmelse, våbenhåndtering og skydning. Jeg kan klart anbefale Jagttegnskurser.dk til Þvrige kommende jÊgere.
Engageret og fokuserer undervisning
Altid positiv og engageret undervisning. Fokus er på at elever skal forstå - og bestå!
Helt igennem fantastisk forlÞb
Helt igennem fantastisk forlÞb! Jeg fÞler mig hjulpet og udfordret. Er samtidig glad for at bestå i fÞrste forsÞg og vil gerne tilskrive teamet en stor del af Êren. At det samtidig var meget fleksibelt i forhold til en kalender som for mig på et arbejdsmÊssigt plan var lidt knudret er bare ren bonus. Så alt i alt er jeg glad for at blive forberedt på prÞven i en sådan grad at man kan bestå i fÞrste hug - men målet er at blive en dygtig jÊger og der har Michael og Lasse vÊret super fede - med gode instruktioner og ikke mindst anekdoter fra livet som jÊger!
KÊmpe anbefaling herfra!!!
Fantastisk oplevelse
Super kurser
Hva skal jeg sige godt med ikke det rigtige for mig da mit arbejde og kurser i passe sammen
Fantastisk lÊring og rigtige gode huskeâŠ
Fantastisk lÊring og rigtige gode huske regler.
Tak for et SUPER GODT forlÞb Michael!
Min bror og jeg valgte at tage jagttegnskurset hos Michael og det var den helt rigtige besutning! Michael er en af de mest engagerede undervisere jeg har oplevet nogensinde. Man mÊrker virkelig at Michael brÊnder for stoffet og det smitter af på kursisterne. Derudover er han meget flexibel hvis og såfremt der skal Êndres i aftaler og datoer og andet. Han er meget hjÊlpsom og forstår at nå ud til alle. Hans ekspertise i stoffet er meget bred og det er man ikke i tvivl om. Han forstår at forklare lÊringsstoffet således at alle forstår, husker og lÊrer hurtigt og nemt.
Derudover er Michaels ansatte instruktÞrer virkelig også en liga for sig selv. Meget kompetente og erfarene mennesker, som forstår at skrÊddersy uddannelsesstoffet til den enkelte kursist.
De mennesker man mÞder ved at tage sit jagttegn hos JagttegnKurser.dk er sÞde og rare, de haver en god humor, er flexible i uddannelsen og jeg kan varmt anbefale alle, som Þnsker jagttegn, at tage det hos dem.
Tak for jagttegnet JagttegnsKurser.dk! Det var en sand fornÞjelse at gå til kursus hos jer!
Altid hjÊlpsom Michal var den heltâŠ
Altid hjÊlpsom Michal var den helt store hjÊlp til mig da jeg skulle op til prÞve uden ham og hans store viden ville jeg havde opgivet men Michal ville noget andet tak for det jeg kan kun give kursus det beste anbefalinger ,Hvis i skal vÊre jÊger sÃ¥ brug Michal ððŠðŠð
Jagttegnkurser.dk kan til en hver tidâŠ
Jagttegnkurser.dk kan til en hver tid få mine varmeste anbefalinger.
Meget forståelig undervisning og kompetent vejledning.
Michael og alle hans undervisere er skarpe, imÞdekommende og forstår alle at lÊre fra sig.
Super undervisning at Michael og hansâŠ
Super undervisning at Michael og hans kollegaer.
Super brugbar og kompetentâŠ
Super brugbar og kompetent undervisning. Efter at have fulgt alle de gode råd bestod jeg i fÞrste forsÞg.
Fint, kompetent og underholdende forlÞb
Fin, kompetent og underholdende undervisning hos Michael og co., der gjorde jagtprÞven nem og overkommelig.
Jeg har med stÞrste fornÞjelse tagetâŠ
Jeg har med stÞrste fornÞjelse taget mit jagttegns kursus hos Michael. Jeg tog det over 2 weekender og det var glimrende. Michael har humor og formår at gÞre teorien spÊndende. Lokaler og setup omkring det hele er også helt i top. Man kan tilkÞbe glimrende ekstra trÊninger osv. det kan anbefales!
Jeg bestod min jagtprÞve i fÞrste forsÞg.
Virkelig overskuelig undervisning
Undervisningen er virkelig overskuelig og der er rig mulighed for at kunne terpe til prÞven med det undervisningsmateriale der ligger på hjemmesiden.
Passioneret personale!
Jeg synes det er skÞnt at mÊrke at alle undervisere involveret er meget passioneret omkring jagt og det kan mÊrkes på undervisningen!
Det er nogle gode folk og en rigtig god undervisning.
En ting vil jeg sige er at der nogle gange giver for stor anledning til at snakke om for specifikke ting i undervisningen fordi én måske har interesse for det og det kan vi andre ikke bruge til sÊrlig meget.
Et super godt kursus
Et super godt kursus, med super dygtige undervisere.
IsÊr at Michael altid er god for et godt råd.
Stor anbefaling her fra!
Bedste sted at tage Jagttegn âïž
Jeg vil til enhver tid anbefale at tage jagttegn hos Michael.
Alle folk bag Jagttegnkurser.dk er så profesionelle og virkelig dygtige til det de laver, derfor bestod jeg self mit jagttegn i fÞrste hug.
Stort tak til Michael og hans team for virkelig god lÊring og stÞtte hele vejen.
FEM STORE âïžâïžâïžâïžâïž HERFRA
Super godt kursus
Super godt kursus, alt fungere godt med de tegnsprogstolke som jeg havde behov for. Dejlig modtagelse og mange gode huske regler under forlÞbet som gjorde det var nemmere for mig at huske. De har ogsÃ¥ super tilbud med Þvelser pÃ¥ deres hjemmeside. Husk at Þve dig hele tiden, sÃ¥ skal du nok bestÃ¥âŠ. Jeg fik kun en fejl ðªðŒâš
God service.
MÃ¥tte afbestille mit kursus og fik uden problemer hurtigt refunderet betalingen og venlig betjening.
Vender helt sikkert tilbage til dette firma.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ