FANTASTISK flytteoplevelse!!! Jeg fÃ¥r nÊsten lyst til at flytte igen, bare for at kunne hyre dem til endnu en flytning. Jeg har sjÊldent oplevet en sÃ¥ fantastisk hÃ¥ndtering, behandling og di... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Super god oplevelse bÃ¥de fÞr og under flytningen og kan 100% anbefale dem. Top service og korte svartider pÃ¥ mail. Kom til tiden og arbejdede super effektivt. Var i tvivl om vi overhovedet ville boo... ãã£ãšèŠã
Vi fik flyttet vores ting fra 4. Sal. Sergei og hans team tog fat, uden tÞven flyttede de alle vores ting ned, pakkede bilen og kÞrte afsted. Det var tre sÞde, grundige og ordentlige gutter, der gjord... ãã£ãšèŠã
Super god oplevelse fra start til slut. Vi havde en god oplevelse bÃ¥de med kommunikationen og selve flytningen Adam og Axel gjorde et enormt godt arbejde med super godt humÞr. Da der skete en fejl med... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi er Benjamin Bo Jakobsen og Simon Jakobsen Jahn â to unge og ambitiÞse mÊnd med baggrunde inden for marketing og ingeniÞrfaget. Med over 5 Ã¥rs erfaring hver som bÃ¥de flyttemÊnd og flyttekonsulenter har vi set og hÃ¥ndteret alle aspekter af en flytning. Hos Jahn og Jakobsen er vores mÃ¥l er enkelt: At levere den bedste service og de mest effektive flytninger. Vi ved, at en flytning kan vÊre en stor opgave, og derfor gÞr vi alt for at gÞre processen sÃ¥ gnidningsfri og tryg som muligt. Med det nyeste udstyr og en professionel tilgang sikrer vi, at dine ejendele bliver hÃ¥ndteret sikkert og effektivt. Hos os er god service en topprioritet, og vi stÃ¥r altid klar til at hjÊlpe. Har du spÞrgsmÃ¥l, eller mangler du noget i forbindelse med din flytning? SÃ¥ tÞv ikke med at kontakte os â vi er altid klar til at tage en snak og finde den bedste lÞsning for dig. Tel: (+45) 70 60 43 47 E-mail: Info@jahnjakobsen.dk
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Igen igen brugte jeg jahn & Jakobsen
Igen igen brugte jeg jahn & Jakobsen, og oplevelsen var intet mindre end fÊnomenal.
Hurtige, smilende og intet var for tungt for dem.
Mit pengeskab skulle fra 4. til 4.
Intet problem for dem, lÞfte selerne kom på også bar deres tunglÞfte hold den ellers bare ned uden komplikationer
Super god oplevelse fra start til slut
Super god oplevelse fra start til slut. Vi havde en god oplevelse både med kommunikationen og selve flytningen Adam og Axel gjorde et enormt godt arbejde med super godt humÞr. Da der skete en fejl med betalingen blev dette også lÞst dagen efter så et stort femtal herfra
Flinke og effektive gutter
Flinke og effektive gutter!
Patrick og Aksel var super gode til en effektiv flytning. Der var godt humÞr og det hele spillede maks.
Et andet flyttefirma estimerede, at det ville tage 8 timer at flytte - men Patrick og Aksel klarede det pÃ¥ nÊsten den halve tid. KÊmpe ros herfra - ogsÃ¥ til Simon, som er hurtig pÃ¥ tasterne, nÃ¥r man skriver til ham ð
God og effektiv flytning
God og effektiv flytning. Det var nogle super hurtige og behagelige gutter der mÞdte op, for at flytte mig ud af min lejlighed.
rigtig fint tak for flytningen
rigtig fint tak for flytningen
Professionel flytning og god behandling af mine ting
Virkelig en 5-stjernet oplevelse fra start til slut. Jahn og Jakobsen gjorde hele flytningen utrolig nem og tryg. De var punktlige, professionelle og passede rigtig godt på alle mine ting. Jeg var isÊr imponeret over, hvor omhyggelige de var med sarte ting, mine malerier og mit TV blev pakket ind i film og tÊpper, så alt var godt beskyttet under hele flytningen. Kommunikation fÞr og under flytningen var super god, og man kunne mÊrke, at de havde styr på det hele. Det hele blev klaret effektivt, roligt og med et smil. KÊmpe anbefaling herfra, hvis man Þnsker et pålideligt og professionelt flyttefirma.
Sergej og Lucas gjorde et fantastiskâŠ
Sergej og Lucas gjorde et fantastisk stykke arbejde og tog ogsÃ¥ storskrald med ð
Kan klart anbefales.
Super god oplevelse bÃ¥de fÞr og underâŠ
Super god oplevelse både fÞr og under flytningen og kan 100% anbefale dem.
Top service og korte svartider på mail. Kom til tiden og arbejdede super effektivt. Var i tvivl om vi overhovedet ville booke flyttemÊnd men var helt klart alle pengene vÊrd. De skulle fra 4. Sal. FlyttemÊndene var super flinke og behandlede alle vores ting med stor respekt. KÊmpe anbefaling herfra
Verdensklasse flytning
Jeg har aldrig anmeldt noget på trustpilot fÞr. Men min oplevelse med Jahn og Jakobsen fortjener at blive den fÞrste.
Bookingen, levering af kasser, prissÊtning osv. forlÞb nemt og fuldstÊndig uden problemer. Nemt at komme i kontakt med telefonisk og svarer ligeledes hurtigt på mail.
Selve flytningen var verdensklasse. SÞde, venlige og lÞsningsorienterede flyttefolk, der også var ekstremt dygtige til deres arbejde. Ikke en finger at sÊtte på det.
Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerne, ville jeg det. Jeg forventer ikke at skulle flytte i lang tid, men når jeg skal, bliver det med Jahn og Jakobsen. KÊmpe anbefaling.
Tip top oplevelse
Tip top oplevelse. Jeg har altid vÊret nervÞs omkring at lade flyttefolk håndtere mit indbo, og heraf har jeg faktisk altid selv flyttet mine ting fÞr i tiden.
Det var dog ikke muligt i denne omgang og efter dialog med flere flyttefirmaer, var det med lÊngder Jahn og Jakobsen der efterlod mig med den bedste mavefornemmelse.
Resultatet var derefter og i min bog den perfekte flytning.
Varm anbefaling herfra!
Formidabel oplevelse
Formidabel oplevelse! Verdensklasse flyttefirma - vil anbefale til alle jeg kender. De to flyttemÊnd dukkede op med den fedeste attitude og fik flyttet effektivt og forsvarligt - hele tiden med et smil på lÊben. Tak for hjÊlpen!
Super dygtige
Super dygtige, stÊrke, hurtige flyttemÊnd, de fandt en lÞsning på det hele. Kan helt sikkert anbefales.
Vi havde en super god oplevelse medâŠ
Vi havde en super god oplevelse med flyttefirmaet. Flytningen gik hurtigt og uden problemer, og medarbejderne var både professionelle og behagelige. Kan varmt anbefales.
En ren fornÞjelse
En ren fornÞjelse, og så til en fornuftig pris.
Hele processen gik super nemt, fra besigtigelse til flytning. KÊmpe anbefaling.
Sikken en fornÞjelse og service
Sikken en fornÞjelse og service .
Nemt at booke - hurtigt svar tid - god kommunikation- og på selve dage kom 2 mega hÞflige flyttemÊnd og var hjÊlpsomme!
Dem vil jeg klart anbefale! Tak for oplevelsen!
Effektivt, professionelt og helt problemfrit
Vi brugte Jahn & Jakobsen til vores flytning den 31/10, og det spillede bare fra start til slut.
Benjamin og Okan var super professionelle, effektive og håndterede alt med ro og overblik.
Alt kom sikkert frem uden en eneste skramme, og tempoet var imponerende.
En flytning uden stress â prÊcis som man hÃ¥ber pÃ¥.
Kan kun anbefale dem til din flytning ðª
Super godt arbejde!
KÊmpe stor ros!
Jeg har de bedste anbefalinger fra et alletiders flyttefirma, som forstår at yde den helt rette professionelle service.
Super sÞde, venlige, positive og stÊrke flyttemÊnd, som viser overblik og udholdenhed. Skaber ro og tryghed fra start til slut.
Det betyder alt, fordi man selv som kunde står i en stressende situation.
Tusind tak!
Godt fleksibelt arbejde
Super gode drenge, som udfÞre arbejde til perfektion!
Fornuftige priser og fleksible ift. omstrukturering.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ