レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

FANTASTISK flytteoplevelse!!! Jeg fÃ¥r nÊsten lyst til at flytte igen, bare for at kunne hyre dem til endnu en flytning. Jeg har sjÊldent oplevet en sÃ¥ fantastisk hÃ¥ndtering, behandling og di... もっず芋る

Super god oplevelse bÃ¥de fÞr og under flytningen og kan 100% anbefale dem. Top service og korte svartider pÃ¥ mail. Kom til tiden og arbejdede super effektivt. Var i tvivl om vi overhovedet ville boo... もっず芋る

Vi fik flyttet vores ting fra 4. Sal. Sergei og hans team tog fat, uden tÞven flyttede de alle vores ting ned, pakkede bilen og kÞrte afsted. Det var tre sÞde, grundige og ordentlige gutter, der gjord... もっず芋る

Super god oplevelse fra start til slut. Vi havde en god oplevelse bÃ¥de med kommunikationen og selve flytningen Adam og Axel gjorde et enormt godt arbejde med super godt humÞr. Da der skete en fejl med... もっず芋る

䌁業情報

1. 匕越業者

圓該䌁業による蚘述

Vi er Benjamin Bo Jakobsen og Simon Jakobsen Jahn – to unge og ambitiÞse mÊnd med baggrunde inden for marketing og ingeniÞrfaget. Med over 5 Ã¥rs erfaring hver som bÃ¥de flyttemÊnd og flyttekonsulenter har vi set og hÃ¥ndteret alle aspekter af en flytning. Hos Jahn og Jakobsen er vores mÃ¥l er enkelt: At levere den bedste service og de mest effektive flytninger. Vi ved, at en flytning kan vÊre en stor opgave, og derfor gÞr vi alt for at gÞre processen sÃ¥ gnidningsfri og tryg som muligt. Med det nyeste udstyr og en professionel tilgang sikrer vi, at dine ejendele bliver hÃ¥ndteret sikkert og effektivt. Hos os er god service en topprioritet, og vi stÃ¥r altid klar til at hjÊlpe. Har du spÞrgsmÃ¥l, eller mangler du noget i forbindelse med din flytning? SÃ¥ tÞv ikke med at kontakte os – vi er altid klar til at tage en snak og finde den bedste lÞsning for dig. Tel: (+45) 70 60 43 47 E-mail: Info@jahnjakobsen.dk

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

83件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Topservice fra start til slut

Jeg valgte Jahn og Jakobsen efter at have lÊst gode anmeldelser og de levede 100% op til forventningerne. Kommunikation, planlÊgning og udfÞrelse var i top. De kom som aftalt, havde styr på alt og håndterede alle mine ting med stor omhu.

Benjamin og Simon er to unge, kompetente og ekstremt servicemindede fyre. De har en “alt kan lade sig gÞre”-attitude, som gÞr, at man som kunde fÞler sig i trygge hÊnder hele vejen igennem.

Alt i alt en virkelig positiv oplevelse, og jeg vil til enhver tid anbefale dem til venner, familie og kollegaer. Skal jeg flytte igen, bliver det uden tvivl med Jahn og Jakobsen!

2025幎10月11日
自発的なレビュヌ

Jeg kan klart anbefale Jahn til

Jeg kan klart anbefale Jahn til flytning! Virkelig god service op til og kontakt med temaet og selve flytningen gik super godt. De var venlige, behandlede alting pÊnt og jeg var meget tryg ved dem. Bagefter hentede de kasserne med det samme da jeg ringede til dem. Ville bruge dem igen til hver en tid.

2025幎10月13日

Alt-kan-lade-sig-gÞre-attitude 🍀

Vi havde den bedste oplevelse med disse skÞnne unge ivÊrksÊttere og flyttemÊnd. Kompetente, imÞdekommende, nÊrvÊrende, arbejdsomme og med et smittende humÞr tog de opgaven alvorligt og fik gjort vores flytning til virkelighed. Vi er taknemmelige og glade, og skal vi nogensinde have flyttet noget igen, så ringer vi til dem. Hermed vores varmeste anbefaling.

2025幎10月11日
自発的なレビュヌ

Vi stod i en akut situation.!

Vi stod i en akut situation og udfyldte formularen kl. 6:30 – allerede kl. 6:48 ringede Simon og var klar til at hjÊlpe. Alt gik som det skulle! De to friske fyre arbejdede effektivt, med respekt og en rolighed, der gjorde hele flytningen tryg og nem.
Vi er så taknemmelige og vil til enhver tid anbefale Jahn & Jakobsen til alle! 🙌

2025幎10月10日
自発的なレビュヌ

Super kompetente og gode folk

De gode flyttemÊnd var både imÞdekommende og punktlige og meget informative ift hele forlÞbet. De leverede flyttekasser i god tid inden flytningen, og der er også god tid til at pakke ud i.
Selve flytningen forlÞb effektivt og super kompetent. Jeg er meget tilfreds.
Stor anbefaling herfra!

2025幎9月12日

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse med god energi hele vejen igennem! FlyttemÊndene kom til tiden, arbejdede hurtigt og professionelt, og alle mine ting blev behandlet med stor omhu. Kommunikationen var nem og tydelig, og prisen var helt fair i forhold til kvaliteten af arbejdet. Flytningen blev meget lettere end forventet, og jeg fÞlte mig tryg under hele processen. Jeg kan varmt anbefale dette flyttefirma til alle, der Þnsker en problemfri flytning☺

2025幎9月14日

Konge arbejde

Det er ikke sidste gang jeg kommer til at bruge jer, det var en fantastisk oplevelse og virkelig effektivt arbejde. KÊmpe respekt herfra og vil klart anbefale jer til andre ✌🏻

2025幎9月1日
自発的なレビュヌ

5/5 - En imponerende oplevelse fra start til slut!

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Jahn & Jakobsen. Fra fÞrste kontakt blev jeg mÞdt af en utrolig professionel og engageret tilgang – og det var tydeligt, at det er deres unge alder og friske tilgang til arbejdet, der gÞr hele forskellen!

Deres energi, gÃ¥pÃ¥mod og nytÊnkning skinner virkelig igennem i alt, hvad de gÞr. De formÃ¥r at kombinere moderne lÞsninger med god gammeldags ordentlighed, og man mÊrker hurtigt, at de ikke bare er her for at tjene penge – de brÊnder virkelig for deres arbejde og deres kunder.

Jeg blev mÞdt med Êgte interesse, hurtig respons og en service, der ligger langt over, hvad man normalt forventer. Det er sjÊldent, man mÞder nogen så unge, som samtidig er så seriÞse, strukturerede og dedikerede.

Hvis du overvejer at bruge Jahn & Jakobsen – sÃ¥ gÞr det. Du vil ikke fortryde det!

2025幎7月21日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。