JV Jakt & Vildmark AB レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

SvÃ¥rt att vÀrdera betyget men företaget har bytt Àgare. Den nya Àgaren Fredrik ringde upp mig dÃ¥ han satt och kollade bak pÃ¥ alla ordrar senaste tiden som föregÃ¥ende Àgare lÀmnat efter sig. Han beskr... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Hade jÀtte mycket problem med den förra Àgaren med leverans tid och brist pÃ¥ uppdateringar Àven nÀr jag hade betalat direkt vid köp. Den nya Àgaren ringde mig personligen nÀr han hade fÃ¥tt reda pÃ¥ mit... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

BestÀllt en vÀrmekamera den 8 dec. Varan skulle finns i lager enligt hemsidan. Idag den 12 januari har fortfarande inte fÃ¥tt nÃ¥gon. Har kontaktat kundtjÀnst vid 3 tillfÀllen men inget svar. F... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Gjorde en bestÀllning som uteblev utefter annonserad leveranstid. Mailade nÃ¥gra gÃ¥nger utan svar och dÀrefter avbokade jag bestÀllningen. Gjorde betalning via klarna sÃ¥ det var lÀtt att korrigera p... もっず芋る

䌁業情報

1. 狩猟店
  2. 双県鏡店
  3. 電子機噚卞業者
  4. ホビヌショップ
  5. 県鏡・レンズの卞売業
  6. アりトドア スポヌツ甚品店

圓該䌁業による蚘述

VÀlkommen till Jakt & Vildmark! Vi Àr din kompletta leverantör av pÃ¥litlig utrustning för jakt, skytte och ett aktivt friluftsliv. Sedan 1:a Januari 2026 drivs hemsidan i nytt företag och i ny regi. VÃ¥rt sortiment Àr noggrant utvalt för att klara Nordens tuffaste vÀderförhÃ¥llanden och möta kraven frÃ¥n bÃ¥de erfarna jÀgare och naturÀlskare. För oss Àr din trygghet och nöjdhet högsta prioritet. Vi strÀvar alltid efter snabba leveranser och personlig service i absolut toppklass. Har du frÃ¥gor om produkter, din order eller behöver rÃ¥dgivning inför ditt nÀsta Àventyr? Kontakta vÃ¥r kundtjÀnst pÃ¥ forsaljning@jaktvildmark.se eller besök oss pÃ¥ jaktvildmark.se. Dela gÀrna din upplevelse med oss hÀr pÃ¥ Trustpilot – din feedback hjÀlper oss att bli Ànnu bÀttre!

期埅以䞋

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 20ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち4の評䟡

SvÃ¥rt att vÀrdera betyget men företaget

Svårt att vÀrdera betyget men företaget har bytt Àgare.
Den nya Àgaren Fredrik ringde upp mig då han satt och kollade bak på alla ordrar senaste tiden som föregående Àgare lÀmnat efter sig. Han beskrev att detta bestod av stora mÀngder icke levererad men betald utrustning. För min del handlade dock bara om en mindre summa men det skall också uppmÀrksammas och jag hoppas för Fredrik att han lyckas få igång företaget och lyfta det till en vÀlfungerande butik!

2026幎2月10日

JV Jakt & Vildmark AB からの回答

Tack för ditt svar Emil, skönt att vi kunde lösa problemet.

5぀星のうち5の評䟡

Hade jÀtte mycket problem med den förra

Hade jÀtte mycket problem med den förra Àgaren med leverans tid och brist på uppdateringar Àven nÀr jag hade betalat direkt vid köp. Den nya Àgaren ringde mig personligen nÀr han hade fått reda på mitt problem och såg till att lösa det så fort som möjligt. Tog bara en vecka innan jag hade fått det jag bestÀllde.

2026幎1月19日

Hej Gert.
Skönt att det löste sig till slut.

5぀星のうち1の評䟡

BestÀllt en vÀrmekamera den 8 dec.

BestÀllt en vÀrmekamera den 8 dec.
Varan skulle finns i lager enligt hemsidan.
Idag den 12 januari har fortfarande inte fått någon. Har kontaktat kundtjÀnst vid 3 tillfÀllen men inget svar.
Finns ju inget telefonnummer som man kan ringa. Fick den 20 dec information om att de hade gjort en fraktorder hos PostNord men inget paket har lÀmnats över till PostNord.
Så sjukt dåligt att de inte svarar på mejlen.
Så bestÀllt inte från detta företag

Jag lÀr inte få någon kamera så det blir att bestÀlla från annan leverantör

2026幎1月12日

Handla inte hÀr!!!!!

BestÀllde kulor den 26/10-25 och har fortfarande inte fått dom. Försökt kontakta butiken och Àven registrerad Àgare men får inget svar. BestÀll absolut inte av denna butik!!!

2025幎10月26日

Hej Dennis.
Tråkigt att du fick en dålig upplevelse av vår sida.
Vi har nu sett till så du har fått dina kulor.

Lurendrejeri

BestÀllde en handhållen IR-kikare, inte levererats på sex veckor. Försökt kontakta kundtjÀnst men knÀpptyst. Behövt bestrida betalningen till mitt kreditkortsbolag.

2025幎12月3日

LÖSTE SIG BRA !!

LÖSTE SIG BRA !!
BestÀllde en Pulsar vÀrmekikare som det tog lite tid å få , men efter bra kommunikation med Simon (VD) som på allra bÀsta sÀtt tog tag i problemet samt kompenserade mig på ett grymt fint sÀtt , så alla var nöjda i slutÀnden och det Àr det som rÀknas. Alla kan göra fel men det Àr hur man löser det som rÀknas
Tack för affÀren

2025幎11月9日
5぀星のうち1の評䟡

Gjorde en bestÀllning som uteblev

Gjorde en bestÀllning som uteblev utefter annonserad leveranstid. Mailade några gånger utan svar och dÀrefter avbokade jag bestÀllningen.
Gjorde betalning via klarna så det var lÀtt att korrigera pengarna för produkten men butiken har Àndå tagit betalt för frakten för något som aldrig fraktats. Inte fått någon återkoppling nu på några veckor för mail om återbetalning av den.

Ruffel och båg-företag.

2025幎10月14日

Köp aldrig hÀr

Köp aldrig hÀr. Har inte fått fÀstet jag köpte med siktet och dom svarar aldrig. Dom verkar Àven göra något lurt med recensionerna hÀr eftersom det Àr endel "fejk" profiler som ger höga betyg.

2025幎11月3日

4 veckor efter jag lagt min bestÀllning

4 veckor efter jag lagt min bestÀllning och efter tjat från 2 mailadresser svarade de på kundtjÀnst... sedan tog de ytligare 1 vecka innan de skickade varan... stod på deras hemsida nÀr jag bestÀllde att den fanns i lager och skickas på 1-2 dagar... köp inte hÀr

2025幎7月12日
5぀星のうち1の評䟡

BestÀllde en vara som var markerad som

BestÀllde en vara som var markerad som "I lager" och fick via chatten veta att jag kunde hÀmta varan samma vecka. NÀr jag besökte butiken fick jag emellertid veta att varan inte inkommit Ànnu, med ett löfte från Àgaren om återkoppling. Någon återkoppling efter detta har jag inte fått, varken kring statusen på ordern eller på den efterföljande avbestÀllningen som jag gjorde.

EDIT: Lyckades Àntligen få hÀva köpet 5 dagar senare.

2025幎9月16日

Undvik dem!

Undvik dem!
Jag rekommenderar starkt att lÀsa de negativa kommentarerna hÀr pÃ¥ trustpilot. Jag kan bara instÀmma med dessa fullt ut, det hÀr Àr inte ett seriöst företag! De pÃ¥stÃ¥r sjÀlva pÃ¥ sin hemsida att de har den "BÄSTA servicen". Det kunde inte vara lÀngre ifrÃ¥n sanningen.

Jag har Àven spenderat en stund till att lÀsa de positiva omdömena och det Àr lÀtt att misstÀnka att en hel del av dessa Àr rena fejkomdömen. Det verkar rÀtt tydligt nÀr man lÀser andra omdömen som dessa "kunder" gett för andra butiker. Men ta en titt sjÀlv och dra din egen slutsats.

2025幎9月17日

SkÀmt företag

SkÀmt företag, försöker bara lura en på pengar. BestÀllde en yxkniv som aldrig kom. Betalade med swish och försökte nå de i två veckor på alla möjliga sÀtt. Tillslut hotade jag med polisanmÀlan då fick de eld, fick ett mail och pengarna tillbaka. I mailet skrev de att leverantören inte skickat Àn och att jag ska få en annan som kompensation vilket jag inte fått. Frågat två gånger hur det går men inget svar.

2025幎8月20日
5぀星のうち2の評䟡

OfullstÀndig leverens

OfullstÀndig leverens, och en av produkterna som levererades och som de sjÀlva via chatten gett rekommendation om vilken storlek som skulle passa, visade sig Àndå vara fel storlek. Sedan har det varit vÀldigt svårt att få svar på nÀr de tÀnkt leverera den saknade ljuddÀmparen och att få en retursedel för den ej passande hållaren till kikarsiktet. Till det positiva ska dock nÀmnas att de var vÀldigt hjÀlpsamma och trevliga i chatten under försÀljningstillfÀllet, men det vÀger inte upp för att de inte levererat och i praktiken bestulit mig på 5499 kr som jag Ànnu inte fått någon vara för.

2025幎3月13日

BestÀllde LiFePO4 batteri och laddar

BestÀllde LiFePO4 batteri och laddar 24/7. Artiklarna fanns i lager och skulle levereras inom 3-7 dagar.

30/7 får jag meddelande om att leveransen Àr skickad.

Efter två veckor hör jag av mig och efterfrågar produkten då jag inte hört något. Då får jag svar att den delvis finns på fjÀrrlagret och den Àr inte skickad.

Efter tre veckor hör jag av mig igen och frågar status, eftersom jag inte får någon återkoppling..

Då svarar Simon VD för Jakt & Vildmark och beklagar. Lovar återkoppling dagen efter.

Ytterligare en vecka senare fortfarande inget svar från Simon. Första påminnelsen får jag inget svar på.
Andra påminnelsen nÀr jag nÀmner att jag bl.a. vill hÀva köpet om jag inte får svar på mailet svarar Simon.

Då svarar Simon omgående och ursÀktar sig igen, samt utlovar leverans veckan efter (25-29 augusti) + kompensation. Meddelar då att jag ser fram emot produkterna nÀsta vecka samt efterfrågar hur kompensationen ska fungera eftersom produkterna redan Àr betalda.

Det var två veckor sen nu och fortfarande ingen leverans av produkter eller svar på kompensationen.

Uruselt då jag redan blivit betald och lovad saker i omgångar.

2025幎9月4日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス