Janssen Modehuis

Trustpilot にアクセスしおいただき、ありがずうございたす。残念ながら、この䌁業のりェブサむトが閉鎖されたため、こちらにレビュヌを曞くこずはできなくなりたした。ご質問がありたしたら、ご遠慮なくお問い合わせください。

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Ook opgeligt, 2 broeken voor 50€ besteld via Facebook en met ideal betaald. Geen besteling te vinden volgens hun klanteservice. Oplichters. .janssen-mode.nl wees vorsichtig. Rij er langs en gooi hun... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Broeken besteld wel betaald en natuurlijk nooit gekregen. De bankrekening is van een Duitse Bank de naam die erbij hoort nog niet achterhaald maar dat het oplichters zijn is mij wel duidelijk alleen h... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

LET OP. niet bestellen bij deze tent. Het zijn OPLICHTERS! Zeer slechte kwaliteit schoenen uit China. Niet lijkend op schoenen op de foto. Retourneren moet naar China. Het retourformulier krijg je... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Shit. Ook ingetrapt. Zie nu pas dr reviews. Ik heb nog niks ontvangen, bestelnummer en mailadres geeft geen info. Wel 50 euro armer. En vrees dat terugsturen naar China ook onbetaalbaar is. Niks geen... もっず芋る

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Service = kwaliteit = 0

1) levering duurde vrij lang
2) verkeerde maat toegekomen
3) slechte kwaliteit
4) geen antwoord wanneer je het retour formulier vraagt
5) 160 euro de vuilbak in.

Ik geef 1 ster, omdat je geen 0 kunt geven.

Moest het bedrijf het toch lezen: graag het retour formulier zoals gevraagd en te leveren wat er gevraagd wordt.

Is een scam

Is een scam, heb zelf hier niet besteld maar mijn moeder omdat ze dacht dat het er als een betrouwbaar bedrijf eruitzag. niet vertrouwen.

LET OP, WAARSCHUWING

Helaas geen enkele reactie ontvangen op mails, maar ook (tot op heden) de bestelling niet, wel betaald dit voelt zo slecht.
Jammer dat deze bedrijven kunnen blijven bestaan!

Omdat 0 geen optie is 1 ster

omdat 0 geen optie is 1 ster. Website doet voorkomen dat je het met een Nederlands bedrijf is maar komt gewoon uit china. Levertermijn van 2 dagen kan nooit worden waargemaakt. Retour zendingen moeten terug naar China en met Track en Trace en zijn voor eigen rekening waardoor het minimaal €20,- gaat kosten om niets terug te sturen. En dan mag je nog hopen dat ze je Retour accepteren en goedkeuren! Dus ik bestel hier nooit meer wat.

5぀星のうち1の評䟡

Deze ene ster is nog veel te veel

Deze ene ster is nog veel te veel. Na 5 weken eindelijk de artikelen ontvangen. Wat een waardeloze troep. Het lijkt totaal niet op hetgeen we besteld hebben. Pasvorm waardeloos, kwaliteit waardeloos.
Reageren op geen enkele mail, ook bekend onder de naam Visser Modehuis.
Bestel hier nooit meer iets en zou ook iedereen willen adviseren om andere hier vooral voor te waarschuwen.

Heeeeel slecht bedrijf

Heeeeel slecht bedrijf, onder meerdere namen, waaronder visser modehuis. Geven geen enkele reactie op email of via hun contactformulier. Bij mij is geld afgeschreven maar niets ontvangen.

TRAP ER NIET IN!!!!

2022幎5月16日

Erg teleurstellend helaas.

Erg teleurstellend helaas.
Mijn zogenaamd leren laarzen bleken niet van leer en ook behoorlijk anders dan op de foto van Facebook. Jammer dat ik erin getrapt ben. Terugsturen is geen optie aangezien dat maanden gaat duren en geld terug ontvangen vast erg onzeker is.

2022幎5月16日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス