レビュアーのコメントを見てみましょう
Fra indledende snakke, bestilling af rejsen, lige før rejsen og efterfølgende et helt igennem perfekt forløb med stor fokus på kunden. Vi kan kun anbefale brug af Japan Rejser, vh Morten Kold og selsk... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
VI ER EKSPERTER I JAPAN Hos Japan Rejser er vi eksperter i rejser til Japan. Vi arrangerer nemlig udelukkende rejser til Japan. Det gør vi primært fordi, vi er betaget af landet og dets fascinerende skikke og kultur, deres unikke køkken og bjergtagende natur. Men også ud fra vores grundholdning om, at det er bedre at vide en masse om én ting, i stedet for at vide lidt om en masse ting. TAG PÅ EN REJSE I JERES EGET TEMPO For at sikre dig de allerbedste oplevelser er alle vores rejser private. Alt foregår i jeres tempo, og der er ingen andre at tage hensyn til. Det giver et helt andet udbytte end at deltage i en standard grupperejse. Vi har udvalgt en række små, charmerende hoteller i fantastiske omgivelser, som giver unikke minder for livet. Vil du vide mere om rejser til Japan, så ring og få mere inspiration på 53 89 39 90 eller skriv til info@japan-rejser.dk
Kildebakken 21, 8680, Ry, デンマーク
- info@japan-rejser.dk
- japan-rejser.dk
Vi kan på det varmeste anbefale Japan…
Vi kan på det varmeste anbefale Japan Rejser, som stod for en helt igennem velorganiseret og spændende rundrejse i Japan, hvor der var tænkt på alle detaljer. Martin og de øvrige medarbejdere har et indgående kendskab til landet og sørgede for at informere os grundigt om turen. Både før og under rejsen var de hurtige til at svare på tvivlsspørgsmål. Vi har bestemt ikke fortrudt, at vi valgte Japan Rejser.
Japan Rejser fem stjerner herfra
Min søn på 13 og jeg rejste 16 dage til Japan med Japan Rejser. Fantastisk tur! Noget af det der virkelig var med til at vi havde overblikket og bare kunne nyde, var Japan Rejsers fuldstændig formidable rejsebeskrivelser af ALT hvad vi skulle..Kort,metro linjer, små fif, alt var der tænkt på og vi stod ikke én eneste gang og var i vildrede med noget som helst, for alt var forklaret og skrevet ned.. Jeg havde printet det hele ud og kunne bare slå op og finde ud af; Nååh vi gør det på den måde😊😊
Martin fra Japan Rejser er skøn at tale med og her møder man en der virkelig ved alt om Japan😊
Jeg kan KUN anbefale at rejse med Japan Rejser til Japan, for der er meget man skal have styr på og det er et anderledes land, men helt helt fantastisk!
Vi giver vores bedste anbefalinger herfra😊
FANTASTISK REJSE TIL JAPAN 🇯🇵
Vi rejste fra Kastrup via Helsinki d. 29.03.26 og landede igen i DK d. 15.04.26 efter en FANTASTISK rejse til Japan 🇯🇵
Vi havde købt pakkerejsen “Det autentiske Japan”, men fik lavet et par få ændringer, så “pakken” kom til at passe helt perfekt til vores ønsker. Vi kunne lave en rigtig fin anmeldelse her, men vælger bare at gengive den mail vi sendte til Japan Rejser efter vores hjemkomst. Vi giver Japan Rejser vores varmeste anbefalinger 👍
Hej Erik og Didier v/Japan Rejser 🇯🇵
Vi er nu landet i hverdagen igen efter vores rejse til Japan. Vi er fyldt op med gode oplevelser, som vi lige skal have tid til at “fordøje”. Vi er så glade og “mættede” af den japanske kultur med ALT hvad der hører til af spændende oplevelser på både det kulturelle og det kulinariske område.
Vi kan især fremhæve Ghibli Park og Ghibli Museet, unikke oplevelser, som begge stod højt på især Jonathans “ønskeseddel”. Teamplanet Lab i Tokyo, var noget af det “vildeste”….sikke en oplevelse - vi var der i tre timer. KÆMPE anbefaling her fra os alle tre. Vi har selvfølgelig også set en masse templer, både i Tokyo, Kanazawa og Kyoto. Vildt flotte og unikke hver for sig. Vi vil især fremhæve Fushimi Inari og de røde torii porte, som noget ganske særligt - Jonathan gik hele vejen til toppen af Inari bjerget. Sejt, men det kunne vores gamle ben ikke holde til 🫣
Vi var på farten det meste af dagen, vi gik langt (tog selvfølgelig også toget), men vi ville også gerne opleve undervejs, fra sted til sted. Turene bød også på mange trapper, som gav især John og jeg, ømme ben og knæ….men det var det hele værd. Vi nød derfor også vores ophold i Shibu Onsen rigtig meget. Her slappede vi af og nød de varme kilder og det japanske køkken. Vi skal dog nok lige vænne os til at spise fisk og andre “lækkerier” til morgenmad…..men helt sikkert en skøn og autentisk oplevelse.
Vi har “suget” Japan til os og siden jeg er kommet hjem har min Facebook “side” været fyldt med Japan relaterede opslag som fx 10 vigtigste seværdigheder i Tokyo, Hvad skal du helt sikkert opleve i Kyoto, Hvad er smart at gøre når du rejser i Japan osv. Jeg nød at kunne sætte “flueben” ved alle de ting vi fik nået at opleve ….denne gang….for jeg kan mærke, at jeg IKKE er færdig med Japan…..jeg skal helt sikkert afsted igen….om et par år. John og Jonathan har det på sammen måde….så jeg tænker vi snakkes ved engang, når turen igen går til Japan 🇯🇵
Jeg vil inden jeg slutter sige tusind tak for Jer. I har siden vores første samtale i oktober, været så professionelle. I har haft tid og lyttet til vores spørgsmål…..og bekymringer, især mine, da jeg aldrig har rejst så langt ud i verden før…..MEN mine bekymringer har været ganske unødvendige, for I havde jo styr på ALT.
Vi var rigtig glade for “Kom godt fra start og nyttig viden”, det hjalp os og besvarede mange af vores spørgsmål både før og under vores rejse.
Programmet for det “Autentiske Japan var meget udførligt og beskrev fint de forskellige oplevelser som vi allerede havde planlagt og kom samtidig med forslag og inspiration til hvad vi også kunne opleve.
Rejseprogrammet var meget detaljeret og sammen med google maps, var det ikke noget problem at finde rundt og tage fx tog fra A til B. Vi fandt hurtigt ud af at “læse” farver, linier og div. tegn på alle stationerne, selv på de største i Tokyo og Kyoto. Vi kørte ikke “forkert” en eneste gang 👍
Det hele fungerede bare så godt….og ja hotellerne var bare så fine. De lå som lovet meget centralt. Vi vil gerne fremhæve Hotel Wood i Takayama, som det hyggeligste. Hotellets lobby indbød til hygge, spil og samtaler. Vi fik bl.a. talt med et par søde sønderjyske piger og en familie fra Australien. Det var også tilladt at medbringe og spise mad udefra i lobbyen…..MEN det aller fedest var, at fra kl. 17 og indtil kl. 23 var der gratis kaffe, te, sake og FADØL….det var John især meget glad for 🫣 Takayama var lige os…..der var meget hyggeligt, roligt, fine shopping muligheder og dejlig mad. Vi fik smagt Wagyu og Hida kød….MUMS ❤️
Som I jo nok kan læse har vi haft en FANTASTISK rejse og fyldt vores bagage med fede oplevelser og masser af souvenirs, til os selv og familien. Vi kunne næsten ikke lukke vores kufferter da vi skulle hjem 🫣
Den eneste “fejl” på denne fantastiske tur, var da vi smed returkuverten til pocket wifi’en væk….helt igennem VORES fejl….men her var I igen klar med hjælp og vi fik hurtig købt en ny kuvert. Hotellets personale hjalp os med at udfylde modtager osv. på japansk. Vi afleverede kuverten ved udcheckning og de lovede at sende den for os.
Tusind tak for denne gang 😄 og på gensyn Japan 🇯🇵
Jonathan, John og Susanne
Vores første tur til Japan blev en perfekt tur med Japan rejsers grundige forberedelser.
Vi rejste i april måned til Osaka, Hiroshima, Kyoto, Hakone og Tokyo. Japan Rejser havde lavet den mest detaljerede plan til os og havde booket togpladser på alle ture med såvel JR tog som Shinkansen. Al transport udover metroen var inkluderet i rejsens pris, og det gør bare en stor forskel.
Vores rejseplan havde alle nødvendige informationer og vi kunne planlægge fra dag til dag med deres grundige beskrivelser.
Alle spørgsmål forud for rejsen blev besvaret grundigt, så vi kunne tage afsted med ro i maven.
Vi fik forslag til ture og steder at se, som vi flittigt benyttede.
De bookede også private guider til os i hhv. Hiroshima og Kyoto, som var yderst kompetente.
Hotellerne lå tæt på metroen, og vi fik god anbefaling om at sende stor bagage videre, når vi kun skulle have 2 overnatninger et sted. Det var en kæmpe hjælp! Vi brugte Airporter, som leverede til punkt og prikke.
Japan er en kæmpe oplevelse og det er ikke sidste gang, vi bruger Japan Rejser til at booke en tur derud.
Rundtur i Japan
Fra indledende snakke, bestilling af rejsen, lige før rejsen og efterfølgende et helt igennem perfekt forløb med stor fokus på kunden. Vi kan kun anbefale brug af Japan Rejser, vh Morten Kold og selskab
Som første gangs turister til Japan bad…
Som første gangs turister til Japan bad vi om et forslag til en 14 dages tur med "must visit/see" steder i Japan Det hele blev arrangeret for os og vi skulle bare følge en meget klar og præcis rejseinstruks.
Vi fik også tilsendte et katalog med meget brugbare tips til vores ophold og rejse rundt i landet.
Vi havde meget glæde af en privat guide i Tokoy den første dag, da det hele kan virke meget overvældende
Helt igennem fantastisk arrangeret tur.
Fantastisk tur til Japan - ALT var godt
Lige kommet hjem efter en fantastisk tur til Japan arrangeret af Japan Rejser - alt var der taget hånd om, hvilket betød vi kunne bare nyde…
Fine overnatningssteder - godt beliggende alle 4 booket af Japan rejser - tog og bus imellem stederne ligeledes booket og billetter samt mobil wifi blev leveret på første hotel.
Vi havde valgt ikke at booke en masse på forhånd men Japan rejser havde i rejsebeskrivelsen beskrevet en masse muligheder som vi tog udgangspunkt i hvilket fungerede rigtig godt.
Vi er blevet forkælet med skønne oplevelser i stor mængde, det er helt perfekt.
gaven, som bliver ved med give
Når vi skal til Japan igen ved jeg præcis hvor jeg skal henvende mig - masse god information før afrejse - opfølgning efter rejsen - Mine varmeste anbefalinger
En enestående oplevelse!
Vi har haft en helt fantastisk tur med Japan Rejser. Selvom vi tidligere har haft mange positive oplevelser, er det her mest servicemindede rejsebureau, som vi nogensinde har rejst med. Rejseprogrammet tog fuldstændig udgangspunkt i vores ønsker og behov, og der var al tænkelig hjælp og kommunikation undervejs i planlægningsprocessen og mens vi var afsted. Vi anbefaler rejsebureauet til alle, der har lyst til at få et enestående indblik i japansk kultur!
Vi havde den bedste rejse med Japan…
Vi havde den bedste rejse med Japan rejser. Kommunikationen med dem mens vi planlagde rejsen, var helt fantastisk. De var så gode til at svare på alle ens spørgsmål, og få vores ønsker opfyldt.
Vi snakkede med dem to gange, både før og efter rejsen, så vi blev virkelig godt klædt på af dem.
Hotellerne der blev booket lå centralt og der kunne ikke sættes en finger på noget.
Vi var virkelig glade for at rejse gennem dem, og vil klart anbefale det til alle
Fantastiske Japan
Vi er netop kommet hjem efter 18 fantastiske dage i Japan. En rundrejse til Tokyo, Hakone, Kyoto, Hiroshima, Osaka og Tokyo igen. Alt var velplanlagt og vi følte os godt guidet og taget i hånden. Der var tænkt over alle detaljer og samtidig mulighed for at sætte sit eget præg undervejs. Afslutningen gav lidt udfordringer med strejke hos flyselskabet og også her blev vi grebet af Japan rejser og hjulpet.
Vi kan give vores varmeste anbefalinger til Japan Rejser.
Vi havde en helt fantastisk rejse med…
Vi havde en helt fantastisk rejse med Japan Rejser, som vi kun kan give vores varmeste anbefalinger. Alt i rejseforløbet gik fuldstændig som smurt – fra planlægning til gennemførelse. Der var styr på alle detaljer, og vi kunne bare læne os tilbage og nyde oplevelsen.
Personalet hos Japan Rejser fortjener særlig ros. De er utroligt søde, imødekommende og ikke mindst personlige i deres tilgang. Man føler sig virkelig set og godt taget hånd om hele vejen igennem, og det gør en kæmpe forskel.
Vi rejste to voksne og en ung, og rejsen passede perfekt til os alle. Programmet var veltilrettelagt, fleksibelt og fyldt med spændende oplevelser, som gav os et fantastisk indblik i Japan.
Japan Rejser kan vi derfor varmt anbefale til andre, der drømmer om en tryg, velorganiseret og mindeværdig rejse.
Hilsen Vesna & Sladjan
En helt igennem forrygende rejse
En helt igennem forrygende rejse. Perfekt tilrettelagt med gode hoteller. Planlægningen fungerede, og der var ingen stress eller usikkerhed i løbet af turen. Vi anbefaler helt sikkert Japan Rejser til andre.
Fantastisk rejse
Hjemvendt efter 16 dages rundtur "Det autentiske Japan" Tokyo - Shibu Onsen - Kanazawa - Takayama - Kyoto. Alt har været så godt planlagt og fungeret uden problemer. Rejsebeskrivelse i detaljer, så man ikke var i tvivl om, hvad man skulle og hvornår. En rigtig god måde at rejse på egen hånd. De valgte overnatningssteder var fine, især Ryokan i Shibu Onsen. Japan er en fantastisk oplevelse, og Martin har været rigtig god at snakke med. Vi vil gerne anbefale at bruge Japan Rejser, hvis man ønsker en tur dertil.
Førstegangsrejsende til Japan - en stor oplevelse
Førstegangsrejsende til Japan sammen med min store datter og kæreste, og jeg er glad for at have benyttet Japan Rejser. Vi havde en fantastisk rejse til Tokyo, Hakone, Kyoto og Osaka, og rejsen var nøje tilrettelagt til punkt og prikke af Japan Rejser, hvilket gjorde at vi kunne tage til Japan som komplet udenforstående for landets kultur og normer, og uden helt at kende til landets sammensætning, og alligevel være afsted med ro i maven. Jeg vil i høj grad mene, at Japan Rejser har været med til at gøre vores rejse til Japan til en uforglemmelig og fantastisk oplevelse, særligt da vi var der for første gang. Det er bestemt ikke sikkert, at det bliver den sidste. Vi var især glade for Kyoto og Osaka, men der skal ikke tages noget fra hverken Tokyo eller Harkone. Japen Rejser har været utroligt venlige og imødekommende igennem hele processen, og jeg kan på det varmeste anbefale enhver der drømmer om en rejse til Japan, at tage kontakt til Japan Rejser. Vi kan kun sige arigatō gozaimasu.
Kan varmt anbefales
Efter mange års overvejelse, tog jeg endelig afsted til Japan i begyndelsen af februar. Rejsen har været planlagt med stor hjælp fra Japan Rejser og alt havde været klart i mange måneder inden afrejse. Undervejs, stod Japan Rejser klar med hurtige svar og vejledning der hvor jeg havde spørgsmål.
Ved ankomsten til det første Hotel fik jeg udleveret en survival-kit med billetter, til kommende togrejser, transportabelt wifi og meget mere til mine 2 uger i Japan.
Programmet var godt sammensat, så man kunne nå en masse hver dag og der var mange gode anbefalinger som man kunne opsøge også.
Helt fantastisk rejse og enormt venlige og behagelige mennesker bag Japan Rejser - kan varmt anbefales
mvh
Thomas
Tak til Japan Rejser for at sørge for en uforglemmelig rejse
Stor tak til Japan Rejser for at sørge en uforglemmelig rejse til Japan, hvor de har sørget for al det praktiske. Vi har haft 2 fantastiske uger, hvor vi har oplevet de mest spændende steder og alt har fungeret til vores fulde tilfredshed.
Vi kan derfor varmt anbefale at rejse med Japan rejser.
Min kæreste og jeg rejste med…
Min kæreste og jeg rejste med Japanrejser to uger til japan. Det var simpelthen den nemmeste rejse jeg har været på. Japanrejser havde sørget for at der var styr på alt undervejs i rejsen. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til at bruge Japanrejser til din rejse til Japan
Top-professionelt
Hvorfor gøre en anmeldelse lang, når det kan skrives kort, for fra første kontakt til flyet igen satte hjulene på dansk jord, var Japan Rejser vores garanti og tryghed for 3 fantastiske uger i Japan. Alt var simpelthen top-professionelt. Japan kan noget helt specielt - ligesom Japan Rejser. Kontakt dem og kom af sted.
Vi har haft den vildeste tur til Japan
Vi har haft den vildeste tur til Japan, alt klappede og fungerede optimalt. Vi havde ikke et eneste problem på rejsen, hvilket skyldes mange gode råd fra dig og at alt var nøje planlagt og tilrettelagt fra jeres side.
Hotellerne var alle luksus, togtider, informationerne om hvad vi skulle gøre og hvor vi skulle gå hen, billetter, jeres samarbejdspartnere, guider, alt var perfekt.
(En enkelt ting jeg lige vil nævne, er at informere om at guiden i Tokyo sender informationer i WhatsApp - og den har jeg ikke installeret, men efter vi inviterede ham på kaffe og frokost tøede han hurtigt op😊)
Tusind tak til Japan rejser, som jeg anbefaler til alle jeg taler med, og især en kæmpe tak til dig Martin😊
En så dedikeret medarbejder må være et kæmpe plus for Japan Rejser!
Japan, november 2025
Vi var i november 2025 på den mest fantastiske 2 ugers rejse rundt i Japan, arrangeret af Japan Rejser. ALT var perfekt arrangeret - fra fly til hoteller og transfers, toge og pladsbilletter, dagsprogram og anbefalinger for udflugter. Der var simpelthen intet, som ikke var 100% perfekt og i orden. Vi er SÅ begejstrede og kan kun give vores top anbefalinger.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。