Vi havde store forventninger til MexicoâŠ
Vi havde store forventninger til Mexico turen efter vores mindre gode oplevelse til usa, Sandra havde virkelig gjort et godt indtryk og vi fÞlte der var helt styr pÃ¥ det hele, hvilket var rart, det starter lidt uheldigt med at der ikke var bestilt glutenfrit mad pÃ¥ flyet, sÃ¥ min kÊreste var glad for at hun selv havde lidt snacks med, vi ankommer til Mexico city til et meget fint hotel meget centralt, sÃ¥ det er dejligt, vi er blevet rÃ¥dgivet til nogle ture fra vores sÞde rejsekonsulent, 1 stop til teotichuan pyramiden hvilket var fedt, der manglede jeg bare lige de forskellige muligheder ved turen, for den mest populÊre mÃ¥de at se dem var i en hot air ballon, men det fandt jeg fÞrst ud af da vi skulle pÃ¥ vores guided tur derud, lidt Êrgerligt da det andet jo bare lÞd meget federe, men det var stadig en fin tur vi fik, nÊste stop Oaxaca igen lÊkkert hotel meget centralt, dog ikke nogen mulighed for glutenfri muligheder til morgenmad hvilket jo er lidt Êrgeligt, div ture er virkelig gode, intet at sÊtte en finger pÃ¥ der, og vi har nogle fantastiske dage midt i de dÞdes dag fejringen, kÊmpe oplevelse, sÃ¥ skal vi ned til akumal og af en eller anden Ã¥rsag skal vi flyve via Mexico city og bruge 5 timer ekstra pÃ¥ det i stedet for at flyve direkte til Cancun fra Oaxaca, hvilket resulterer i at ende med at bruge en hel dag pÃ¥ transport i stedet for 4-5 timer, det virker som dÃ¥rlig planlÊgning nÃ¥r der flyver et direkte fly 20 min efter vores afgang til Mexico cityð€·ðŒââïž vi havde pÃ¥ forhÃ¥nd bestilt en stor lÊkker suv til at hente os i Cancun sÃ¥ vi kunne afslutte turen behageligt, den dukkede bare aldrig op, i stedet kom der en alm lille bil. Vi kommer sÃ¥ frem til vores igen fantastiske hotel og alt er bare perfekt og vi nyder vores sidste dage i Mexico, da vi sÃ¥ skal hjem sidder vi og venter 40 min pÃ¥ vores transport til lufthavnen, da jeg endelig fÃ¥r fat pÃ¥ dem og finder ud af de har booket det til den forkerte dag, sÃ¥ vi venter 20 min mere og ender med at mÃ¥tte tage en taxa for at kunne nÃ¥ vores fly hjem, hvilket runder ferien af med lidt stress.
SÃ¥ igen vi har haft en rigtig god ferie og oplevet en masse, spist fantastisk, og hele planlÊgning af turen gik dejligt nemt. Dog har vi mÃ¥tte indse at vi havde forventet der lige var styr pÃ¥ de sidste smÃ¥ting og man havde optimeret vores rejsetid, og at man ikke selv skulle betale for en taxa for at kunne nÃ¥ flyet hjem ð
2025幎11æ8æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ