Er lige kommet hjem fra en fantastisk rejse til Japan og kan kun varmt anbefale Japan rejser. Alt klappede perfekt (lufthavnstransport, togbilletter, pocket WiFi) og alle overnatninger var booket supe... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Da vi ikke havde forudsÊtninger eller kendskab til planlÊgning af til Japan, lagde vi opgaven i hÊnderne pÃ¥ Japan rejser. 2 voksne og 2 teenagere smÃ¥ 3 uger, storby og strand. Vi fik en perfekt planla... ãã£ãšèŠã
Super god oplevelse! Vi kan varmt anbefale Japan Rejser. Hele vejen igennem har Japan Rejser og Martin vÊret en kÊmpe stÞtte og hjÊlp med planlÊgning, spÞrgsmÃ¥l og support. Ud over at Japan e... ãã£ãšèŠã
2 voksne, 1 barn (15 Ã¥r), 15 dage: Tokyo, Mt. Fuji, Hakone, Kyoto. Vi planlÊgger ofte selv, men da vi besluttede at turen skulle gÃ¥ til Japan for fÞrste gang sÞgte vi professionel hjÊlp - og det fi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- æ è¡æ¥è
- ã«ã«ãã£ãŒãã¢ãŒæäŸæ¥è
- ã¹ããŒäŒæ
- ãã¢ãŒ ãªãã¬ãŒã¿ãŒ
- æ è¡ä»£çåº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
VI ER EKSPERTER I JAPAN Hos Japan Rejser er vi eksperter i rejser til Japan. Vi arrangerer nemlig udelukkende rejser til Japan. Det gÞr vi primÊrt fordi, vi er betaget af landet og dets fascinerende skikke og kultur, deres unikke kÞkken og bjergtagende natur. Men også ud fra vores grundholdning om, at det er bedre at vide en masse om én ting, i stedet for at vide lidt om en masse ting. TAG Pà EN REJSE I JERES EGET TEMPO For at sikre dig de allerbedste oplevelser er alle vores rejser private. Alt foregår i jeres tempo, og der er ingen andre at tage hensyn til. Det giver et helt andet udbytte end at deltage i en standard grupperejse. Vi har udvalgt en rÊkke små, charmerende hoteller i fantastiske omgivelser, som giver unikke minder for livet. Vil du vide mere om rejser til Japan, så ring og få mere inspiration på 53 89 39 90 eller skriv til info@japan-rejser.dk
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fantastisk service & planlÊgning
Vi valgte Japan rejser, fordi allerede ved fÞrste korrespondance kunne vi mÊrke at Martin var meget interesseret og lyttede til vores Þnsker.
På rejse målet var alt også bare tip top,
Lige fra transfer, hoteller, forslag til udflugter & Wi-Fi router til at have med i rygsÊkken så vi dÊkning på hele turen.
Japan rejser har et rigtigt godt kendskab til Japan og er gode til at fÞlge op.
Vi blev ringet op dagen fÞr vi skulle afsted og blev Þnsket god rejse af Matin.
Der var også personlige opfÞlgninger da vi kom hjem.
Japan Rejser en âïžâïžâïžâïžâïž oplevelse
Japan Rejser kan vi anbefale på det varmeste.
Vi Þnskede en skrÊddersyet rejse med plads til fleksibilitet og endte ud med rejse til Tokyo - HAKONE - Osaka.
Alt fungerede som aftalt alt fra afhentning i lufthavnen til hoteller, billetter til aktiviteter som ex team lab og Universal Studios og tog billetter med shikansen og alt lokal transport.
Vi fÞltes os godt inspireret i planlÊgningsfasen af Japan Rejser og der blev fulgt op inden afrejse og efter hjemkomst og endda hvis vi oplevede udfordringer pÃ¥ selve rejsen ð€
Japan Rejser har planlagt en helt igennem fantastisk oplevelse
Japan Rejser har planlagt en helt fantastisk tur til Japan for os og har udarbejdet skriftlig materiale som gav os al den guidning vi havde brug for til at rejse rundt på egen hånd i landet. Vi har kun stor ros til Japan Rejser og vil varmt anbefale dem til andre, både ung som Êldre. ( vi er selv +65)
Intet mindre end fantastisk!
Intet mindre end fantastisk!
Vi bookede vores rejse til Japan gennem Japan Rejser. Helt fra fÞrste opkald og til efter hjemkomst har vi vÊret i trygge og kompetente hÊnder. De har styr på alle detaljer - alt var bare i orden. Alle dokumenter blev sendt i god tid inden rejsen, og resten lå til os på de hoteller vi kom frem til. Vi fik en opringning inden afrejse, gode tips og var også i kommunikation undervejs. Meget tryg og personlig oplevelse. Jeg synes vi fik virkelig meget for pengene og vil anbefale Japan Rejser til alle!
En måned i Japan hvor alt spillede max
Vi var en måned i Japan med alt det praktiske ordnet af Japan-Rejser, og ALT spillede perfekt. Udover at tilbyde en tilpasset rejse pakke havde de lavet et fantastisk forslag til hvad dagene i Japan kunne bruges på
De var flinke, serviceminded, glad og opsÞgende
Jeg kan kun anbefale Japan-Rejser
Dejlig Japan tur, hjulpet godt på vej.
Japan rejser var fleksible i deres hjÊlp med at sÊtte rejsen sammen.
De satte et fint program sammen med god info om steder og transport.
Deres valg af hotel var super; det var hyggelige og lå godt i forhold til infrastruktur.
Kommunikation var god og da alt det praktiske var forberedt gennem Japan Rejser, havde vi en dejlig oplevelsesrig ferie.
Japan Rejser kan varmt anbefales som rejsearrangÞr
Japan Rejser gjorde et virkelig godt job med at finde hoteller og sÞrge for at alle praktiske foranstaltninger var på plads til vi ankom.
Rejseprogrammet vi modtog, med forklaringer og anvisninger, var detaljeret, veludfÞrt og let forståeligt.
Har vi haft spÞrgsmål, har Martin fra Japan Rejser vÊret hurtig til at respondere og han har skrÊddersyet vores rejse, ud fra vores Þnsker og sÞrget for, at vi ikke skulle bekymre os om noget undervejs. Man kan trygt og roligt vÊlge Japan Rejser som rejsearrangÞr.
Velplanlagt
Japan Rejser tilrettelagde vores tur til Japan, netop som vi Þnskede den. Gode, centralt beliggende hoteller - isÊr vores roykan i Hakone var en oplevelse ud over det sÊdvanlige! Alt, hvad Japan Rejser havde arrangeret for os (udlevering af togbilletter, metrokort, osv.) klappede bare, så vi kunne koncentrere os om at opleve dette dybt fascinerende og forblÞffende land.
Det kan nÊppe gÞres bedre!
PrÊcis, fyldestgÞrende, venlig kommunikation med Japan Rejser hele vejen. Virkelig god planlÊgning med gode og velbeliggende hoteller og perfekt planlÊgning af fly og togtransport. Tilmed til en yderst rimelig pris. Det kan nÊppe gÞres bedre!
Stor og varm anbefaling af Japan RejserâŠ
Vi kan bestemt anbefale Japan Rejser til alle der vil en tur til Solens rige.
Super velplanlagt tur, både med hensyn til valg af hoteller/ryokan, togture, byer og tips til interessante steder og ting at se og opleve. Der var tÊnkt på alt lige fra optankede ICcards (til alle tog/metroture), lille Wifi router til at have med i tasken), free pass til Hakone (så vi let kunne komme omkring i bjergene)
Hurtig og venlig betjening af merarbejdere, hvis begejstring for landet er tydelig. Opringning og gode tips lige inden afrejsen, og venlig telefonopfÞlgning ved hjemkomsten.
Det var vores tredje tur til det pragtfulde land, og den bedste af de rejser vi har vÊret på, takket vÊre Japan Rejser.
Super venlige og fleksible
Super venlige og fleksible ift. Þnsker. En af de ting der hele tiden overrasker mig er hvor hurtige de er til at svare på spÞrgsmål, også under rejsen.
De fÞlger også op på en efter rejsen.
Fantastisk tur til Japan
Rejsen var tilrettelagt rigtig godt, der var styr på det hele, fra start til slut.
Der var valgt nogle fantastiske hoteller, både med hensyn til beliggenhed og stÞrrelse på vÊrelserne.
Vi kan varmt anbefale Japan rejser.
Helt igennem skÞn tur
Sammen med Japan Rejser og Martin planlagde vi vores tur gennem nÊsten 1 år. Super fin kommunikation, mange gode råd, sÊrdeles professionelt, og vi fik sammen skabte den helt perfekte fÞrste Japan tur for os. Ingen tvivl om at vi skal afsted igen for at udforske mere af Japan, og det bliver helt sikkert Japan Rejser der skal stå for det igen. Det var rent ud sagt en drÞmme rejse. Store oplevelser hvad angik både mad, kultur og natur. Flere hÞjdepunkter herunder te-ceremoni i Kanazawa som Martin anbefalede. En meget sÊrlig og smuk oplevelse. Dinner med Maiko var mit personlige hÞjdepunkt. Meget intenst og sÊrligt. Sejltur på floden udenfor Kyoto gennem hvad der må betragtes som Ghibli landskaber, nÞd vi alle.
Al logistik var nemt med de arrangementer som Japan rejser havde lavet. Alle hoteller superfine og meget velbeliggende i forhold til alt vi Þnskede os at se og gÞre.
Japan Rejser har vores varmeste anbefalinger
I gode hÊnder med Japan Rejser
Vi fÞlte os i rigtige gode hÊnder gennem hele processen med Japan Rejser.
Vi fik kvalificeret sparing under planlÊgningen, nyttig opdatering lige inden afrejse og behagelig opfÞlgning efter hjemkomst.
Der var let adgang til dialog og mulighed for spÞrgsmål undervejs, selvom vi ikke fik brug for det.
Medarbejdernes egen begejstring for landet smittede af :-)
Jeg kan varmt anbefale Japan Rejser
Jeg kan varmt anbefale Japan Rejser. Vejledning, forberedelser og rejseplan var med til at gÞre vores tur på 12 dage til Japan til en kÊmpe oplevelse, men minimal spildtid og maksimal fornÞjelse. Det er også mit indtryk at de er konkurrencedygtige på prisen.
Meget positiv oplevelse
Meget positiv oplevelse. PÊne og fine hoteller, og alt fungerede som planlagt og beskrevet i programmet. Det var nemt at rejse på egen hånd med de detaljerede beskrivelser i programmet. Vi havde en fantastisk tur til Tokyo, Hakone, Ghibli Park, Kyoto og Osaka, og vil helt klart anbefale Japan Rejser, sÊrlig hvis man skal til Japan fÞrste gang.
5-stjernet oplevelse med Japan-rejser
5-stjernet oplevelse med Japan-rejser.
Martin hjalp med at tilrettelÊgge turen efter vores input og sÞrgede for at tage hånd om alt det praktiske så vi kunne nyde 14 dage i Japan uden nogen bekymringer eller usikkerheder. Der var tÊnkt på ALT.
Varmeste anbefalinger herfra
En helt fantastisk tur til Japan.
En helt fantastisk tur til Japan.
Er netop vendt hjem efter 10 fantastiske dage i Japan.
Vi valgte at booke igennem Japan Rejser, da vi aldrig har vÊret i Japan fÞr.
En super service fra dem fra start til slut, hvor intet er overladt til tilfÊldighederne. Det gjorde vores rejse så meget mindre stressende.
Du får info inden rejsen, og en "manual" til under rejser, som vi brugte rigtig meget undervejs.
Et fif, brug den bagage service de tilbyder i Japan, til at fragte de store kufferter mellem byerne. Det er også noget Japan Rejser anbefaler, og det gÞr den samlede oplevelse så meget bedre.
NÃ¥r (og ikke hvis) vi skal til Japan, vil vi helt klart booke igennem Japan Rejser igen.
Stor tak til Japan rejser
Stor tak til Japan rejser.
Alt klappede Til UG med kryds og slange.
De havde gjort det super nemt for os at finde rundt, og tjekke ind og komme til og fra vores forskellige aktiviteter.
Japan er et vildt land at rejse rundt i. Det er nÊsten som om der er stille, fordi der ikke er nogen biler der dytter, eller mennesker der råber. Og det selvom der er mennesker overalt. Men landet er ligesom gearet til det. Og med alt denne hÞflighed og hensyntagen, jamen så ender det bare med ikke at fÞles alt for crowded.
Vi har haft nogle helt fantastiske oplevelser, Og har masser af keramik, kimonoer og kanon sjove historier med hjem i kufferten.
vi "gamle" var isÊr fuldstÊndig pjattede med Kyoto. Ungerne elskede Tokyo.
Vi tror dog, at hvis vi skulle til Hakone en anden gang, så skulle det vÊre "dybere inde i naturen" i noget lidt mere "zen"-kilde-natur-hallÞj"...
Det har vÊret virkelig supernemt at finde rundt og alt har bare klappet. Mega fedt og nemt også med BÊrbar Wi-Fi alle billetter, der lå klar på fÞrste hotel, icoca kort og så videre.
Vi har også boet på nogle rigtig gode steder i både Tokyo og Kyoto, lige ved nogle spÊndende områder og på gode hoteller. Giga-store senge! Og vi er totalt vilde med Deres toiletter. Sådan et må vi have en gang :-)
Det var en del billigere at rejse rundt derovre, end vi havde regnet med. Det var et plus.
Tak til Japan rejser for kanon kommunikation, veltilrettelagt tur, super flinke rejseagenter og ingen slinger i valsen.
De får vores varmeste anbefalinger.
Grundig ekspertise med sans for detaljer
Detaljerig planlÊgning, lydhÞrhed over for vores Þnsker, effektiv betjening og grundig ekspertise fra Japan Rejser var grundstenen i en utrolig vellykket rejse til Kyoto, Hiroshima, Himeji og Tokyo.
Min 15-årige datter og jeg ville opleve Japan som vi kender det fra Ghibli-filmene, og også arkitekturen, naturen og madkulturen. Det hele som en dannelsesrejse i Þst. SammensÊtningen af at begynde i Kyoto med den frodige natur og templer spredt ud over byen, at stå i den vanvittige verdenshistorie i Hiroshima, at bestige bjerge på Þen Miyajima og forblÞffes over bygningskonstruktionen på Himeji Castle og så at slutte med totalt fart over feltet i Tokyos mange spÊndende kvarterer har vÊret den helt rette sammensÊtning for os. Alt sammen fÞrt med sikker hånd af Martin, Didier og Erik fra Japan Rejser. Altid parate til at besvare (vores mange) spÞrgsmål og til at sikre, at rejsen blev prÊcis som vi gerne ville have den.
"Gaven, der bliver ved med at give", siger Martin. Og han har ret! Rejsen til Japan sidder som et evigt minde i hjertet og erindringer om steder, mad og udsyn bliver ved med at dukke op.
SÃ¥ vil du opleve Solens Rige er Japan Rejser det helt rigtige sted at begynde din rejse!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã