Jaro & Jolie レビュー

4. アウトドア家具店
  5. 屋外プール
  6. サウナ

当該企業による記述

Creëer je eigen unieke momenten. Laat de dagelijkse drukte even achter wanneer je kiest voor onze producten. Stap samen of alleen in jouw hottub en laat je even volledig gaan, geniet van een verwarmend moment in één van onze sauna’s, aanschouw de aromatisch geur van een lekker gerecht op één van onze barbecues of zak gewoon heerlijk weg in één van onze loungesets. Daarnaast hebben wij nog een hele resem aan bijhorende producten. Alles om samen van jouw tuin een oase van rust, plezier en vertier te maken. Ontdek onze showroom te Sint - Martens - Latem - Knokke - Puurs

連絡先

過去12か月のレビュー数: 5

レビューを書く

レビューの確認を行います

5つ星のうち5の評価

Deze week terug hottub geleverd…

Deze week terug hottub geleverd gekregen voor onze vakantiewoning. ook deze maal gekozen na prijsvergelijk voor jaro & Jolie. Vorig jaar ook al een grote hottub 240 x 240 tot 10 pers gekocht en onze tussentijdse ervaring betreft kwaliteit maar zeer zeker betreft service overtuigde ons verder te werken voor onze volgende vakantiewoningen met Jaro & joli een topteam.
Bedankt Geert Villami

2026年6月10日

Op en top professionals

Jaro is op en top professional, levert topkwaliteit producten en is bovenal een man van zijn woord. He goes truly the extra mile, is heel responsief en behulpzaam. Ik kan hen 100% aanbevelen.

2025年6月28日

Houtgestookte hottub en sauna

Eerder dit jaar zetten we een houtgestookte sauna en hottub in de tuin van ons Polderhuys. Een luxe extra voor onze gasten die komen genieten van het buitenleven met familie- of vriendengroepen. Jaro & Jolie staat altijd met passie en vlot voor ons klaar! We zijn benieuwd naar het volgende model hottub.

2025年11月21日

Correct op alle gebied

Vlotte en vriendelijke ontvangst, terwijl we geen afspraak hadden ! direct een concrete offerte en alle info.Correcte Levering en plaatsing van de hottub op afgesproken data en tijdstip .De zaakvoerder staat er echt voor zijn klanten en is bekend voor de enorme service .
Ondertussen is de hottub al onmisbaar geworden en wordt bijna elke dag gebruikt door ons , maar ook de kinderen en zelfs de kleinkinderen .
We denken eraan om een Sauna toe te voegen en deze zal ongetwijfeld van Jaro & Jolie komen !
Top bedrijf .

2025年10月9日

Hottub

Lang getwijfeld, maar zo blij met onze aankoop!! Een meerwaarde in onze tuin 🤩
We kregen een rondleiding in het bedrijf en alle mogelijkheden werden uitgebreid uitgelegd. Waardoor onze aankoop goed overwogen was.
De plaatsing verliep heel vlot en de service na verkoop is top!
Een aanrader!!!

2025年8月6日
5つ星のうち5の評価

Een outdoor tafelset die zich duidelijk…

Een outdoor tafelset die zich duidelijk onderscheidt van alle andere merken door hun tijdloos ontwerp, prachtig design, kwaliteit hout en héél comfortabele zitting.
Professionaliteit ten top!
Snelle levering en plaatsing.
Vriendelijke ontvangst.
Wat een meerwaarde voor ons terras!

2022年8月5日

Jaro & Jolie = the outdoor experience

Bij Jaro & Jolie gaat men enkel maar te werk met de beste materialen.

Daarenboven draagt ieder van hen klantvriendelijkheid in een hoog vaandel.

M.a.w. Jaro & Jolie is een absolute aanrader voor 'the outdoor experience'!

2021年10月27日

Tevreden aankoop barrelsauna 250

Graag wil ik de verkoper bedankt voor de aangename rondleiding met duidelijke technische kennis van de producten in een relaxe sfeer. Wij hebben besloten om de barrelsauna 250 aan te kopen en zijn hier dan ook zeer tevreden aan de kwaliteit en vooral van de service na verkoop. De verkoper spring voor zij klanten. Doe zo verder!

2021年10月24日

Trustpilot エクスペリエンス