STYR LANGT UDENOM Ja Tak MÞbler. Dette er uden tvivl den vÊrste butikoplevelse, vi nogensinde har haft. SÊlgeren pressede os konstant til at betale 1.000 kr i depositum med forklaringen om, a... ãã£ãšèŠã
Vi snakkede fÞrst med ja tak mÞbler i telefon, hvor vi blev positivt nysgerrige og kÞrte derefter ned i jeres showroom i Aarhus, for at tage den endelige beslutning - blev mÞdt af venlige sÊlgere og r... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi kÞbte en sofa hos Jatak MÞbler for cirka en mÃ¥ned siden, og vi glÊder os simpelthen sÃ¥ meget til at fÃ¥ den hjem ð€ Allerede fra vi trÃ¥dte ind i butikken, blev vi mÞdt af utrolig imÞdekommende... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg havde en virkelig god oplevelse hos Ja Tak MÞbler! Fra det Þjeblik jeg trÃ¥dte ind i butikken, blev jeg mÞdt af venligt og hjÊlpsomt personale. Jeg endte med at kÞbe en sofa, og jeg er virkelig... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 33ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
Rigtig god oplevelse hos denneâŠ
Rigtig god oplevelse hos denne mÞbelbutik. Stort og flot udvalg af kvalitetsmÞbler, og personalet var både venligt og hjÊlpsomt uden at vÊre påtrÊngende. Leveringen kom til tiden, og mÞblerne levede fuldt ud op til forventningerne. Jeg handler helt sikkert her igen og kan varmt anbefale butikken.
Virkelig god oplevelse hos JATAK MÞblerâŠ
Virkelig god oplevelse hos JATAK MÞbler i Risskov. Super venlig og professionel service, god rådgivning og mÞbler i hÞj kvalitet. Man fÞler sig godt behandlet hele vejen igennem. Kan klart anbefales!
Rigtig god service og virkelig godâŠ
Rigtig god service og virkelig god udvalg de har. Kan anbefales
Rigtig fin mÞbelbutik med stort udvalgâŠ
Rigtig fin mÞbelbutik med stort udvalg og venligt personale. Jeg fik god hjÊlp og fandt hurtigt det, jeg ledte efter. Kan klart anbefales.
Rigtig god service ð
Hold jer vÊk!
âââââ
Meget utilfredsstillende forlÞb â manglende levering og ansvar.
Vi har haft et yderst utilfredsstillende forlÞb med Ja Tak MÞbler i forbindelse med kÞb af en sofa bestilt den 13. juni. ForlÞbet har nu varet omkring et halvt år og har vÊret prÊget af gentagne fejl, manglende levering, misvisende oplysninger og meget dårlig kundeservice.
Vi betalte kontant efter opfordring fra forretningen mod en rabat på 2.000 kr. Sofaen blev fÞrst leveret efter ca. 16 uger og viste sig ved leveringen at vÊre forkert bestilt fra forhandlerens side. Der manglede desuden ben, som vi selv måtte afhente.
Som lÞsning blev vi tilbudt, at sofaen kunne skures af og flyttes rundt, hvilket vi afviste. I stedet blev vi lovet ekstra moduler til den manglende side. Disse moduler er fortsat ikke leveret, selvom der nu er gået cirka seks måneder siden den oprindelige bestilling, og vi har heller ikke modtaget en konkret eller bindende leveringsdato.
Kommunikationen har gennem hele forlÞbet vÊret mangelfuld. Vi har gentagne gange måttet kontakte forretningen, er blevet sendt videre mellem forskellige medarbejdere og har hver gang skullet forklare sagen på ny. På et tidspunkt virkede det endda uklart, om vores ordre var korrekt registreret.
Senere oplyste chefen skriftligt, at et manglende modul var ankommet og stod på lager i Aarhus. Dette viste sig ikke at vÊre korrekt, da det blev undersÞgt uden resultat. Oplysningen var således misvisende og forvÊrrede et allerede urimeligt langt forlÞb.
Da vi forsÞgte at få sagen afklaret direkte med chefen, oplevede vi en uprofessionel og afvisende tilgang, og sagen blev ikke lÞst.
Der er på intet tidspunkt blevet givet en undskyldning eller tilbudt kompensation for de mange fejl, forsinkelser og den betydelige tid, vi har brugt på sagen. Den samlede oplevelse efterlader indtryk af manglende struktur, ansvar og respekt for kunden.
Advarsel til andre: Hvis du overvejer at handle hos Ja Tak MÞbler, bÞr du vÊre opmÊrksom på risikoen for lange leveringstider, manglende opfÞlgning og store problemer med kundeservice, hvis noget går galt.
Og sjovt I nu svare på beskeden og er fulde af lÞgn. Det hele er bare et stort spil fra jeres side og i vil gÞre alt for at ÞdelÊgge min anmeldelse. Og nej, fejlen lå hos jer, fordi i bestilte den i modsat retning af hvad vi bestilte.

Jatakmobler ããã®åç
God service og venligt personale
God service og venligt personale, og hjÊlp til at vÊlge den rigtige sofa farve osv
Ganske udemÊrket service
Ganske udemÊrket service. Fik bestilt en sofa. Den glÊder vi os til og se og prÞve!
Virkelig godt sted med rigtig fineâŠ
Virkelig godt sted med rigtig fine sofaer. Venligt og sÞdt personale der er rigtig gode til at vejlede og hjÊlpe med at finde det helt rigtige. Det er nemt at få det man sÞger, da man kan designe selv og da personalet har så meget styr på materialer og stof, gÞr de det nemt at få drÞmme sofaen.
Kan varmt anbefale steder.
Rigtigt sÞde og venligt medarbejdere
Rigtigt sÞde og venligt medarbejdere.
HjÊlpsomme og kender dere materialer.
Anbefaler og kommer gerne igen.
God oplevelse meget hjÊlpsomt personale.
God oplevelse! Meget hjÊlpsomt personale og god vejledning i forhold til deres store udvalg af materialer :)
Vil helt sikkert anbefale dem til andre!
Meget kompetent vejledning ogâŠ
Meget kompetent vejledning og rådgivning.
Gode priser og rigtig mange gode valgmuligheder. Produceret i Europa. SlidstÊrkt og holdbart materiale.
God at handle med.
En rigtig god oplevelse.
Rigtig god service god vejledningâŠ
Rigtig god service god vejledning venlig personale
God service
God service, vi fik den hjÊlp vi skulle bruge. :)
God kundeservice samt flotte mÞbler
Modul aldrig leveret efter mere end 6 mÃ¥nederâ
Hej
Tak for jeres svar.
Vi fastholder, at det centrale i sagen er, at vi stadig ikke har modtaget det modul, vi har betalt for, på trods af at der nu er gået mere end 6 måneder siden bestilling og betaling.
Ved gentagne personlige henvendelser i butikken har vi fået oplyst, at modulet var på vej, og at der ville komme en akut levering. Dette er blevet gentaget flere gange, uden at der efterfÞlgende er sket nogen levering eller givet en konkret leveringsdato.
Vores intention har hele tiden vÊret at få en saglig lÞsning på den manglende levering.
Det Êndrer ikke på sagen, at sofaen er kÞbt i to omgange modulet er bestilt netop for at indgå som en del af den samlede sofa, og den langvarige forsinkelse samt manglende opfÞlgning er årsagen til vores utilfredshed.
SpÞrgsmålet er derfor helt enkelt: Hvor er vores modul?
Vi beder om et klart og endeligt svar på, hvornår modulet leveres, eller hvordan I Þnsker at afslutte sagen.
Med venlig hilsen
Sania

Jatakmobler ããã®åç
Jeg har idag vÊret forbi jatakmÞbler iâŠ
Jeg har idag vÊret forbi jatakmÞbler i Risskov. Personalet var meget behjÊlpelig med sofa valg. Jeg synes de er meget professionelle til at guide og vejlede ift. sofa designð
Umulig at komme i kontakt med
Umulig at komme i kontakt med. Hold jer langt vÊk.
Vi har via mail og TikTok forsÞgt at kontakte firmaet, da vi ville annullere vores ordre. Vi hat stadig ingen respons fået. Når vi ringer, så tager de ikke telefonen, selvom vi kan se at de bruger telefonen, da telefonen nogle gange melder optaget, lige efter at vi har ringet til dem.

Jatakmobler ããã®åç
Vi har kÞbt en sofa hos Jatak mÞbler
Vi har kÞbt en sofa hos Jatak mÞbler - fÞrst ventede vi 3 mdr på vores drÞmme sofa, & da den så endelig kom vendte chaisalong forkert (Jatak imÞdekom os med en rabat). Nu står vi i den situation at vores betrÊk desvÊrre er sprukket - efter forsÞg på at ringe derud med mere end 47 min ventetid i tlf kom vi endelig i kontakt med en medarbejder som bad os sende en mail, hvilket vi straks gjorde.
Der gik en lille uge, hvor der så kom svar om, at de ville bestille et nyt betrÊk (her 1,5 mdr efter )venter vi forsat besked omkring, hvornår de tÊnker at betrÊkket er hjemme & vi kan ikke bruge vores sofa. Vi har forsÞgt at skrive mails x flere og forsÞgt at ringe med 20+ min kÞ i telefonen :( vi havde sådan en god oplevelse ifm kÞb af sofa men har efter kÞbet desvÊrre ikke oplevet service som lever op til forventningerne. Vi har nu ventet siden 12/11 og ved stadig ikke noget om hvornår der kommer et nyt betrÊk.