STYR LANGT UDENOM Ja Tak MÞbler. Dette er uden tvivl den vÊrste butikoplevelse, vi nogensinde har haft. SÊlgeren pressede os konstant til at betale 1.000 kr i depositum med forklaringen om, a... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi snakkede fÞrst med ja tak mÞbler i telefon, hvor vi blev positivt nysgerrige og kÞrte derefter ned i jeres showroom i Aarhus, for at tage den endelige beslutning - blev mÞdt af venlige sÊlgere og r... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi kÞbte en sofa hos Jatak MÞbler for cirka en mÃ¥ned siden, og vi glÊder os simpelthen sÃ¥ meget til at fÃ¥ den hjem ð€ Allerede fra vi trÃ¥dte ind i butikken, blev vi mÞdt af utrolig imÞdekommende... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg havde en virkelig god oplevelse hos Ja Tak MÞbler! Fra det Þjeblik jeg trÃ¥dte ind i butikken, blev jeg mÞdt af venligt og hjÊlpsomt personale. Jeg endte med at kÞbe en sofa, og jeg er virkelig... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 33ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Meget dårlig kundeservice og manglende ansvar
Vi kÞbte en sofa hos Ja tak mÞbler, men allerede ved modtagelsen var der en tydelig defekt i midtermodulet, som vipper, når man sidder på den.
Siden da har de brugt over 5 mÃ¥neder pÃ¥ at forsÞge at finde en lÞsning â uden resultat. Kommunikation er ekstremt dÃ¥rlig: de svarer sjÊldent pÃ¥ henvendelser, og nÃ¥r de endelig gÞr, kan der gÃ¥ op til to mÃ¥neder mellem svarene.
Jeg endte selv med at kontakte fabrikken i Polen, som producerer sofaen, og de kunne faktisk tilbyde en lÞsning â noget Ja tak mÞbler ikke selv formÃ¥ede.
Alt i alt en meget frustrerende oplevelse. Overpriser på mÞblerne, manglende kundeservice og intet ansvar for fejl.
Jeg kan på ingen måde anbefale Ja tak mÞbler
Meget dårlig oplevelse
Meget dÃ¥rlig oplevelse â ingen kommunikation og ingen lÞsning
Vi har haft en ekstremt frustrerende oplevelse med denne butik.
Min sÞster og jeg kÞbte en sofa og betalte ca. 17.000 kr. for et modul. Det viste sig hurtigt, at sofaen var for lille til vores stue, hvilket vi gjorde sÊlgeren tydeligt opmÊrksom på. Derfor bestilte vi et ekstra modul til ca. 3.000 kr., så sofaen kunne bruges.
Siden da er der gået over 6 måneder, og vi har stadig ikke modtaget det ekstra modul. Vi har gentagne gange ringet og skrevet mails uden at få svar.
Den 22. december mÞdte jeg personligt op i butikken og blev lovet en lÞsning inden for 2 timer â men der kom aldrig nogen tilbagemelding. Den 23. december tog jeg derhen igen med min familie. Jeg var naturligvis frustreret efter sÃ¥ lang tids venten, men i stedet for en lÞsning fik jeg bare at vide, at jeg skulle âhave tillidâ til dem.
Butikken lukkede den 30. december, og modulet er stadig ikke leveret. Det eneste svar, jeg har fået, er via deres advokat, fordi de mente, jeg havde talt for hÞjt i butikken og bad mig om ikke at komme igen.
De vil:
Ikke tage sofaen retur
Ikke tilbagebetale pengene
Ikke svare på mail eller telefon
Ikke lade mig tale med en chef
Nu tilbyder de pludselig kun 3.500 kr. retur, selvom vi stadig mangler modulet og ikke kan bruge sofaen som den er.
Der blev lovet, at modulet ville komme med ânÊste lastbilâ helt tilbage i juli â men det er aldrig sket.
Jeg står tilbage uden sofa, uden modul og uden ordentlig kommunikation. Hele forlÞbet har vÊret uprofessionelt og stressende, og jeg fÞler mig fuldstÊndig magteslÞs som kunde.
Jeg kan på ingen måde anbefale denne butik.
Det noget LâŠ

Jatakmobler ããã®åç
De aner ikke hvad service er
De aner ikke hvad service er!
Den 3 december får vi et opkald, at det er muligt at få vores sofa nu, hvis vi hÊvede 10.000 kroner til betaling af den andel del vi skulle betale ved levering, hvortil vi siger nej, pengene bliver overfÞrt. Vi aftaler med sÊlgeren der ringer at vi er hjemme til at tage imod fragtmanden mellem kl. 15-16. Kl. 12.30 ringer fragtmanden og siger at han vil vÊre ved os om 30 min, hvortil vi siger at det er ikke en del af aftalen, og at han skal komme tilbage mellem kl. 15-16 hvor vi er hjemme. Fragtmanden kommer kl. 18.15, efter vi har forsÞgt at komme igennem både til firmaet, men også til fragtmanden for at hÞre hvor han blev af! Da han så kommer, tror han ikke på at vi har overfÞrt pengene og skal IGEN overfÞre penge til firmaet, for ellers vil han ikke aflevere sofaen til os - hvilket vi er nÞdsaget til at gÞre. Det er nu d. 19 december og vi har endnu IKKE modtaget vores penge. Har rykket for pengene 2 gange nu!!! Derudover viser det sig også at vi ikke har fået den rigtige blÞdhed i sofaen, som vi bestilte, men orker ikke mere korrespondance med firmaet mere!
Vi vil ikke anbefale firmaet til nogen.
Har aldrig oplevet en service så ringe som deres.

Jatakmobler ããã®åç
Fremragende service og virkelig flotteâŠ
Fremragende service og virkelig flotte sofaer! Vi fik en masse råd i forhold til design, stof, og generelt en god snak omkring indretning - kan virkelig anbefales!

Jatakmobler ããã®åç
Vi var pÃ¥ udkig efter en ny sofa ogâŠ
Vi var på udkig efter en ny sofa og blev mÞdt af en rigtig god og personlig kundeservice og gode priser på kvalitetssofaer.
Oh nej det passer slet ikke hvad deâŠ
Oh nej det passer slet ikke hvad de lover i hvert fald ikke i butikken på IshÞj centret..hvis jeg gav dem en god anmeldelse på trustpilot vil jeg får 500kr rabat .Kommer til mig med en skadet sofa uden pakning og vil have jeg beholdt den så fik jeg nedsat pris 2000 jeg vil ikke have den . LÞgner svar ikke på telefon eller mail . Så hvis du ikke vil have stress i livet hold dig vÊk fra den falske tilbud og leverings garanti...det har vÊret frustrerende 5 måneder endelig fik vi pengene tilbage efter mange mail vekslinger.... De har ingen skam over den frustration det giver kunden..
...ðð¥±
Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse, super flink personale. Vi fik masser af hjÊlp og viden på hvilken sofa vi skulle kÞbe. Super god sofa til en billig pris. Kan stÊrkt anbefales!
Jeg skulle ha modtaget min sofa for enâŠ
Jeg skulle ha modtaget min sofa for en uge siden med venter stadig og det selv om jeg flere gange er blevet lovet at den âkommer imorgenâ og nu kan jeg ikke engang komme igennem til dem, jeg har vÊret nummer 2 i kÞen de sidste 2 timer :( jeg ved ikke hvad jeg skal det var vigtigt at jeg modtog sofaerne i sidste uge for mig lejelighed skulle lejes ud og jeg rejser onsdag alt er bare Þdelagt nu

God oplevelse
Rigtig god betjening, sÞde og kompetente folk. Nu glÊder vi os til at få leveret vores sofa.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse, mega god betjening. Vi kunne ikke finde bedre sofa andre steder. ð
God sofa og kundeservice
God sofa og kundeservice. Vi er tilfredse.
Virksomheden er umulig at komme iâŠ
Virksomheden er umulig at komme i kontakt med.
Vi havde betalt for "hurtig levering", hvor sofaen fÞrst ankom 1 uge senere end hvad vi havde betalt for.
Ham leverede sofaen var svÊr at kommunikere med i forhold til tidspunkt for levering. Tidspunkterne han meldte ud blev Êndret flere gange i lÞbet af dagen og vi endte med at bruge en hel lÞrdag derhjemme på at vente på, at han ankom.
Herudover er den ene del af sofaen skÊv, og vipper.
Virksomheden er kontaktet via telefon og efterfÞlgende via mail, som de efterspÞrger. Vi er blevet lovet at få leveringsgebyret på 2000kr tilbage, men der bliver ikke svaret på de mailhenvendelser vi sender.

Hold jer langt vÊk
Hold jer langt vÊk
Ved selve bestillingen var servicen super, og vi fÞlte os godt behandlet. Men derfra Êndrede alt sig fuldstÊndigt.
Vi modtog vores sofa fra Ja Tak MÞbler IshÞj i starten af oktober, og allerede ved levering kunne vi konstatere, at den ene siddehynde ikke var lavet af koldskum, som lovet. Vi kontaktede straks kundeservice og sendte billeder og beskrivelser. Svaret var, at de ikke kunne vurdere det ud fra billeder - fair nok, så vi kÞrte personligt ind med to siddehynder for at vise forskellen.
Her blev det hurtigt bekrÊftet, at de kunne se problemet og derfor bestilte de en ny hynde tilbage i oktober. Siden da har vi ikke hÞrt noget som helst, og opfÞlgning fra deres side eksisterer simpelthen ikke.
Vi sidder nu måneder senere med en sofa, der ikke lever op til det, vi har betalt for, og uden nogen form for kommunikation.
Vores klare rÃ¥d: HOLD JER VÃK. Brug jeres penge et sted hvor kundeservice og kvalitet hÊnger sammen.
Langt og belastende forlÞb med mangler, advokat og mÊgling â endte med ophÊvelse
Jeg bestilte en sofa hos Ja Tak MÞbler, som blev leveret i august 2025 efter flere ugers produktionstid. Ved levering konstaterede jeg mangler samme dag, bl.a. manglende ben og skade på et modul, og jeg reklamerede straks.
De fÞlgende uger oplevede jeg manglende afhjÊlpning og ustabil eller fravÊrende kommunikation. Da der fortsat ikke kom en lÞsning, oprettede jeg en sag via MobilePay og lavede en indsigelse, samtidig med dette oprettede jeg også en sag ved mÊglingsrådet, på baggrund kommunikationen med ja tak, valte mobilepay at tilbagefÞre belÞbet. Kort tid efter blev kommunikationen overtaget af virksomhedens advokat, hvilket gjorde forlÞbet mere belastende og formelt, end jeg havde forventet i en almindelig reklamationssag.
Sagen endte hos MÊglingsteamet i NÊvnenes Hus. Virksomheden deltog ikke i mÊglingsmÞdet, men efter mÊglerens videre arbejde blev ophÊvelse af kÞbet accepteret, og sofaen blev afhentet af virksomheden.
Hele processen har vÊret lang og frustrerende, og jeg deler min oplevelse her som information til andre forbrugere.

Jatakmobler ããã®åç
KÞb dine mÞbler et andet sted!
Flot sofa, og fin kommunikation med virksomheden (dog laaang leveringstid). Men problemet er fÞrst startet, da vores sofa er begyndt at gå op i sygningerne. Til at starte med, modtog de reklamationen og fortalte at de havde lavet en ordre på nye dele. Her efter 8 måneder, har vi ikke se skyggen af de dele vi reklamerede over, og virksomheden svarer ikke på vores henvendelser lÊngere.
LÊg dine penge hos et andet firma!!! Det er virkelig Êrgerligt at bruge så mange penge på en sofa, der kun holder i 1/2 år!
God oplevelse med hjÊlp til bestilling af en god sofa.
God service og godt udvalg
Super god og hurtig betjening.
Super god og hurtig betjening.
Vi bliver glade for vores nye sofa.
Hold jer vÊk fra Ja Tak mÞbler
Hold jer vÊk fra Ja Tak mÞbler.
DesvÊrre starter hlvede fÞrst når du har modtaget din sofa og du opdager fejl.
Vi har sendt dem utallige mails siden juli måned, hvor vi modtog vores sofa og nu snart 6 måneder senere går vi fortsat og venter på et svar fra dem. Min reklamation er blevet ignoreret siden juli. Man skulle have taget deres meget negative anmeldelser alvorligt i sin tid. KÞb jeres sofa et andet sted.
Super god butik.
Super god betjening og dejlig hjÊlpsomme menneskerðgode priser kun ok her fra.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ