JBC レビュヌ 15,172

4.2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

5぀星のうち5の評䟡

JBC Ieper organiseerde een ladies night waarbij verschillende lokale handelaars enkel standjes hadden (zoals kaarsen, verzorging, een geschenkwinkel,
). Er was een drankje en wat versnaperingen voorzi... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jbc is altijd 5 sterren. Keer op keer. Goede kwaliteit, leuke kledij, medewerkers altijd vriendelijk...toch zeker die van Oostende. Gewoon altijd. En leuke acties. Mijn favoriete winkel zeker voor... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bestellen online bij JBC is top! Altijd snelle service en altijd alles in orde! Dochter was heel blij met haar paasmaandje met knuffelkonijn! 1 minpuntje...de doos die dient als verpakking laat ve... もっず芋る

䌁業情報

1. 子䟛服店
  2. ベビヌ服店
  3. 玳士衣料店
  4. 婊人服店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

JBC, kwalitatieve mode voor een eerlijke prijs! Bij het Belgische modebedrijf JBC vind je een groot kledingaanbod voor dames, heren en kinderen.

連絡先

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

parfait pour une 1Úre x

c'est la 1Úre fois que je commandais sur JBC car il n'y a plus de magasin à proximité et mon colis est arrivé vite et en bon état. De plus, le personnel est trÚs sympathique

2026幎2月28日
自発的なレビュヌ

Merci pour votre gentil commentaire! Salutations, l'équipe JBC 💛

Top!

Leuke collectie, mooie kwaliteit, prijs goed en supersnelle levering. Het was de eerste keer dat ik een bestelling heb geplaatst, maar er zullen er vast meer volgen. In één woord: Top!

Het doet ons plezier om dit te lezen! Groetjes, het JBC team 💛

5぀星のうち3の評䟡

Liever online bestellen...

Bestellen op de website ging vlot en zonder problemen. Bestelling ophalen in de winkel kon beter volgens mij. 6 klanten in de rij aan de kassa, andere medewerker zag ons maar liet het over aan de ene kassierster die er volgens mij duidelijk tegen haar zin stond. Niet begroet, geen oogcontact, zuchten en blazen. Exact de reden waarom ik liever online shop dan in een fysieke winkel.

2026幎4月6日

JBC からの回答

Bedankt voor je feedback.
Fijn dat het online bestellen vlot ging, maar jammer dat je winkelervaring tegenviel. Dit is niet de service die je van ons mag verwachten. We nemen dit intern mee. Groetjes Team-JBC 💛

5぀星のうち4の評䟡

Commande en ligne et taille

L'expérience de commande en ligne est simple et efficace (+ rapidité).
Le bémol est lié à la disponibilité des tailles. La plupart des tailles sont manquantes pour le produit souhaité.

Merci pour votre retour.

Nous sommes ravis d’apprendre que vous êtes satisfait(e) de l’expérience de commande en ligne. Nous comprenons toutefois que le manque de disponibilité des tailles soit frustrant et nous en prenons bonne note. Salutations JBC 💛

5぀星のうち1の評䟡

Toujours pas de colis.

Toujours pas de colis..
le délais est beaucoup trop long et donc je n’ai pas reçu à temps mes cadeaux de Pâques..

2026幎4月5日

C'est vraiment dommage.
Malheureusement, de nombreux colis ont pris du retard en raison de la grÚve chez bpost. Nous mettons tout en œuvre pour les livrer le plus rapidement possible, mais nous comprenons que cela soit trÚs ennuyeux, d'autant plus que vous n'avez pas reçu vos cadeaux à temps. Salutations JBC 💛

Aangename shopervaring!

Leuke kindercollecties,makkelijk te bestellen en zeer snel en vlot geleverd! Ook dikwijls mooie acties bij JBC, zeker een aanrader!

2026幎4月5日

5぀星のうち4の評䟡

Leuke bon

Dat het een mooie bon in het tema pasen was. En dat het voor mij toch mogelijk was een bon te kunnen geven want ik ben niet mobiel genoeg om tot aan een winkel te komen.

Vlot

Snelle bezorging,goeie communicatie

5぀星のうち1の評䟡

Besteld op 31 maart & bestelling was er

Besteld op 31 maart & bestelling was er pas 11 april! Heel lang moeten wachten en dan mail ik om er achter te vragen & dan krijg ik 5 dagen nadien pas antwoord.

2026幎4月1日

JBC からの回答

Wat jammer om te horen dat je zo lang hebt moeten wachten op je bestelling én op ons antwoord.
Door de staking bij bpost en de drukte liep alles helaas vertraging op. Onze excuses hiervoor, we begrijpen dat dit erg vervelend is. Groetjes team-JBC 💛

5぀星のうち2の評䟡

délai trop long

délai trop long, oui grÚve de la poste, mais aucune nouvelle du suivi du colis

2026幎4月3日

JBC からの回答

Bonjour Anne, nous suivons tous les colis de prÚs et faisons tout notre possible pour qu’ils soient livrés le plus rapidement possible. Salutations JBC 💛

Top!

Topkwaliteit
Mooie prijs
Leuke kortingen
Leuk om te sparen voor korting
Verslaafd aan jbc kleren zeker voor de baby!

2026幎4月3日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス