Jag är verkligen jättenöjd med hela affären! Från första stund fick jag ett bra intryck och kände mig trygg. Zicke Duric var väldigt trevlig, lätt att ha att göra med och svarade snabbt på alla frågor... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Stort tack för den fantastiska hjälpen, Adam! Du var professionell, tydlig och väldigt trevlig genom hela leasingen, vilket gjorde att allt kändes tryggt och smidigt. Jag uppskattar verkligen dit... もっと見る
Tack för all hjälp jag fick i samband med att jag lämnade tillbaka min leasingbil. Wendy på J Bil Tagene i Göteborg är en riktig klippa! Så otroligt hjälpsam, genuin och vänlig i sitt bemötande. Än en... もっと見る
Jättedyrt med service!!!!! Jag fick gjort service på min el-bil. De fick order om att bara göra det absolut nödvändigaste, inte byta filter eller fylla på spolarvätska. Besöket tog 20 minuter och kost... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
J BIL är ett bilföretag som säljer och utför service på bilar. Våra nybilsmärken är Peugeot, Mazda, Mitsubishi och Hyundai. Vi har även ett stort utbud av begagnade bilar. J BIL är en platt organisation där den som har kunskapen också har beslutsrät...
Stockholm, スウェーデン
- jbil.se
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Avslappnad och professionell…
Avslappnad och professionell försäljare. Gav oss mycket tid att välja och visade stort engagemang för vad som skulle bli bra för just oss.
Vi hade besökt 3 olika anläggningar och samtliga försäljarna präglades av en familjekänsla. Mycket trevligt att köpa bil av denna firma. Valet stod mellan en annan bil hos J Bil där även denne försäljare var mycket trevlig och gott bemötande.
Köper gärna bil av dessa igen, hoppas på att service framöver håller lika hög nivå som Adam givit hittills.
Virrvarr utan dess like
Virrvarr utan dess like, vid utlämning vet dom inye var nycklarna är
Mycket dåligt bemötande i kassan.
Mycket dåligt bemötande i kassan.
Man i kassan var otrevlig, stressad och pratade nedlåtande utan anledning. Kändes respektlöst och ovälkomnande som kund. Handlar gärna lokalt, men bemötandet gör tyvärr att man inte vill komma tillbaka. Förväntar mig bättre kundservice.
Ny ledning är mer professionell och pålitlig
------ UPPDATERING ----
Jag har nu haft ett möte med den nya verkstadschefen på JBIL Täby och nått en lösning som jag är mycket nöjd med. Till skillnad från tidigare ledning, som vägrade mötas och avfärdade all bevisning, var den nya chefen mycket lyhörd, förstående och professionell.
Hon tog sig tid att sitta ner med mig och lyssna på mina argument. Genom hennes trevliga bemötande och vilja att förstå kunden har hon lyft verkstadens ansikte utåt och helt återställt mitt förtroende för JBIL Täby. Det är tydligt att verkstaden nu är under mycket bättre ledning. Jag har nu dragit tillbaka min ARN-anmälan .
---TIDIGARE RECENSION (Gäller den gamla ledningen) ---
Min Mazda är under tre år och har nybilsgaranti. Trots det krävde JBIL i Täby 2 593 kr för felsökning när bilen varnade för systemfel. De hävdade att de inte hittade det systemfel som jag anmälde, utan skyllde på mig att jag orsakat ett ”stöldskyddsfel” genom felanvändning av nyckeln?! De förnekade helt att det ursprungliga felet ens existerade.
Verkstaden har fel. Bilens egna loggar bevisar att systemfelet varit aktivt långt innan besöket, inklusive vid tidpunkten då verkstaden påbörjade sin undersökning. Det fel som verkstaden påstår att jag orsakat finns däremot inte registrerat i bilens loggar överhuvudtaget, varken före eller efter besöket. JBIL ignorerar fakta och vägrar återbetalning. Ärendet är nu anmält till ARN.
Mycket hög service
Suverän service och återkoppling kring när leverans kunde ske samt möjlighet att låna bil.
Smidig och trygg bilaffär
Smidig och trygg bilaffär. Fick hjälp av Adam och är supernöjd.
Har aldrig blivit så dåligt behandlad…
Har aldrig blivit så dåligt behandlad av en verkstad. Ny bil som privatleasas får felkoder; oljetryck och nivå samt bromsar som gnisslar.
Dom felsöker samtidigt andra delar av bilen jag inte bett om och tar betalt för detta.. !!
”Hittar inga fel”trots felkoder och jag får betala all felsökning. (Problemen är kvar)
Helt ny bil och dom duckar alla problem
Erfarenhet av JBil
Om man ska köpa en begagnad bil via JBil är min erfarenhet att kontrollera att allt stämmer med verkligheten; som att serviceboken är autentisk och inte minst att oljenivån inte är för hög eller för låg. Upptäcker du onormal oljeförbrukning eller annat allvarligt fel; kräv återköp omedelbart. Låt dig inte ledas in i en serie av serviceåtgärder som inte åtgärdar felet. Du riskerar som jag hamna utan garanti och att de slutar svara på kontaktförsöken.
Bra bemötande och god kunskap hos…
Bra bemötande och god kunskap hos säljaren, bilen utrustad enl önskemål
Bra säljare som lyssnade på våra behov
Vi fick ett bra bemötande och bra hjälp med alla våra frågor och själva processen med att byta till en ny bil.
Tack Adam för all hjälp!
En Peugeot ägare av 308 som inte fick…
En Peugeot ägare av 308 som inte fick hjälp då hjälpen var akut!
Det började att min framdörr på passagerarsidan gick i baklås när den var öppen och gick inte att låsa bilen
Jag ringde då en låssmed som sade att jag borde kontakta en märkesverkstad eftersom de har störst erfarenhet av bilens lås! Ringde då Sätra motorcenter och valde avd verkstad och övriga frågor! Ingen svarade och kl var 14.44.
Ringer då J Bil Täby och väljer verkstad och övriga frågor! En kvinna svarar och jag förklarar mitt akuta behov av att inte kunna stänga dörren och låsa bilen och att jag bor i en LGH och kan inte har bildörren på glänta på gatan! Frågar om jag kan prata med en mekaniker som kanske kan komma med tips? Nej svarar kvinnan alla är upptagna! Blev då ställd och stressad av situationen och glömmer att fråga om jag kan komma förbi så kanske någon får tid över senare? Vilket jag borde ha gjort! Istället så frågar jag om de säljer reservdelar? Då jag anar att jag kanske måste köpa nytt låskista? Ja vi säljer reservdelar men bara via mail! Jag börjar ledsna av den empati lösa kvinna på J Bil i Täby! Så jag avslutar samtalet för jag känner mig stressad! När jag lagt på tänker jag varför kunde inte kvinnan säga att jag borde åka till dem så kan jag (kvinnan) prata med mekaniker under tiden så kanske löser din situation? Det borde hon ha gjort!
Där förlorade dom en kund samt förtroende för märkesverkstäder!
Jag får ett sms av låssmeden som jag hade ringt för 15 min sedan och tipsar då om en mindre bilverkstad i Enskede där de hade fixat ett billås för 15 år sedan
Jag åker dit och där möts jag av en äldre erfaren mekaniker som då var helt ledig och drack kaffe! Han tog i mot efter ha lyssnat på mitt akuta behov!
Han påtalade att det fattas en bult på dörrsidan vilket jag visste! Den måste få dit en ny sade han! Det kan vara felet? Jag trodde inte på honom för jag var säker att man måste riva inne panelen på dörrsidan för att få loss låsskistan! Kanske sade han vi börjar med att den får två bultar så låset blir stabilt!
Han skruvade ditt bult nr 2
Han lagade felet på 10 min!
Varför skriver jag denna berättelse då?
Jo för att varna alla att undvik att köpa Peugeot i Stockholms län då service och bemötande är så empati löst!
Sedan är nästan alla franska bilar av dålig kvalitet och speciellt Peugeot
Då kräver man en extra hög nivå av service av alla Peugeot verkstäder!!!
Min bil Peugeot 308 årsmodell 2011 som har gått ca 25 000 mil har lagats för över 63 000 kr och förra ägare fick då stå för 50 000 kr av den summan den senaste 2 åren!
Fick köpa 308 med dragkrok och nya dyra vinterdäck väldigt billigt av ägaren! Då den inte ville se bilen något mer för hon var så less på Peugeot!
Jag ångrar även jag köpet! fast bilen känns stabil att köra, fast det är en småbil! Största problemet nu är att jag är otroligt rädd att få fortkörnings böter då jag inte ser hela hastighets mätaren och ratten går ej att höja eller sänka! Det är del det största felet från tillverkningen av denna modell!
Detta är min tredje franska bil och aldrig med franskt!
Sämsta företaget ever
Köpte en beg peugeot 3008 laddhybrid modell år 2020 på 5500 mil redan efter 2km efter avhämtning tändes kontrollampor för service, p sensorer samt däcktryck kontaktadesäljaren Melker som sa att de skulle kolla vad som var fel nästkommande vecka under helgen testade jag att laddade jag vid elstolpe dagen efter körde vi på el i ca 1mil sen var batteriet tomt på måndagen kontaktade jag Melker igen som ordnade en tid på verkstaden, veckan efter de testade bilen p sensorerna var trasiga bakre batteriet var deffekt och service var gjord efter deras noteringar, min fråga var då hur kan man undgår alla varningslampor den som de gjort är troligen att bara släkt servicenyckeln.. Verkstaden undrade vilket konto de skulle belasta och de måste de prata med säljaren om, hörde inget, så några dagar efter ringde jag Melker igen och vi pratade om detta jag ville ha en lilvärdig bil eller häva köpet och få mina pengar tillbaka nu började det mest frusterande situation jag varit med om jag testade likvärdiga bilar i Haninge & Täby, cheferna på de båda ställena gick ner krafigt på priset och jag skulle bara behövt betala för att bilarna var 1 år yngre vilket jag höll med om, sa till Melker att jag tyckte vi kunde byta rakt av Melker skulle ordna detta, dagen efter ringer Melker och säger att hans tf chef inte godkänner affären motivering för att godkänna affören ville han ha ytterligare 30000 sek anledning det hade blivt en ägare mer på bilen, frågade om de visste vad konsumentköplagen var för lag, jag fick inget svar Melker var kanon bara han var värd 5 stjärnor han försökte verkligen få ihop en affär men hela tiden skulle den tf chefen att han bestämde en sådan chef bör ett företag placera om eller kicka.. oavsett vad säljaren och jag kom överens om skulle Tf chefen ha mer efter 2 månader hittade Melker en demo bil som vi var överens om marknadspriset på, även då skulle den tf chefen höja med 2000 kr men denna gång valde Melker att kolla med annan chef vilket gick bättre men Jbil är fortfarande skyldg mig 30000 sek för jag fick 30000 mindre för bilen med problem, den skulle jag fått den summan jag betalade skull lagts in i nya bilen....
Så vad ni gör gott folk välj annan återförsäljare än Jbil i Väsby ..
Nu går vi vidare med att se hur jag skall få tillbaka mina 30000..
Måste bara säga Melker var helt suverän hade hans chef haft hälften av kundvård så hade ine detta gått så lång som det gjort nu...
Tack Melker du är mer värd än att jobba kvar där med en tomte till chef.
//Kjell
J bil is the worst car dealer
I bought a Mazda 3 from J BIL Vällingby in September 2025 with “lightly used” winter wheels included in the contract. Since then, the wheels have been a major problem.
The first set they delivered was wrong and it was for an SUV. The second set had a faulty TPMS and a leaking tire. I reported everything immediately, but two repair appointments were cancelled last minute due to “missing spare parts,” and nothing has been fixed.
Their sale man “Andreas Höglund” told me that I should keep pumping the tires every day until the spare parts arrive. Today the situation became dangerous: after pumping the tire in the morning, I lost steering control on the highway, and when I got home the tire was completely flat. The car is now unsafe to drive.
After weeks of delays and no solution, I cannot recommend J BIL. Very disappointing service from an authorized dealer.
Smidigt och tydligt!
Smidigt, tydligt och trevligt. Väldigt lite ”bilförsäljar”-känsla. :)
Tack J Bil och säljaren Adam ni har…
Tack J Bil och säljaren Adam ni har levererat en bil jag köpt med högsta service och enl mina förväntningar.
Bilen behövde en recond och lite lackjobb vilket gjordes över all förväntan!
Kommunikationen med Adam var snabb och tillmötesgående.
Bra från början till leverans!
Gå direkt till Magnus i Frölunda
Det finns säkert andra duktiga säljare i Frölunda, men mitt råd är att gå direkt till Magnus B. Lösningsorienterad och ser till de personliga önskemålen. Trots att det kanske inte behövts har han hjälpt oss och sprungit de extra milen. Både vid köp och efteråt. Tack!
Se upp för detta företaget!!
Se upp för detta företaget! Extremt dålig service och bemöter sina kunder respektlöst. Var utan min bil i 5 veckor för ett kamremsbyte. Företaget tar noll ansvar för alla fel och brister, lovar att återkoppla men ringer aldrig, missar att stämpa i boken osv osv. Lämna absolut inte in din bil här!!!
Bästa bilköpet!
Så nöjd med all information, goda råd och tips samt olika förslag på lämpliga bilar. Zicke hade stort tålamod och gav oss all tid vi behövde. Han gjorde verkligen allt för att vi skulle hitta rätt i denna bildjungel. Stort tack!
Lena & Kenneth
Trustpilot エクスペリエンス