Goed en snel verzonden. Maar wat een ellende bij PostNL weer.. 19 augustus verzonden en elke dag een dag opgeschoven. Nu ingepland voor 26 augustus. Schandalig. Verzend met DHL of andere dienst.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik had hier besteld, maar op een later moment mijn order geannuleerd. Zelfs in het paasweekend kreeg ik heel snel bevestiging van de annulering. De terugbetaling volgde een paar dagen later, waarbij i... ãã£ãšèŠã
Gelukkig nog een webshop zonder scalper prijzen, die zijn steeds zeldzamer. Goede prijs en netjes verpakt. Freebie erbij en nette communicatie. Ik kan niks negatiefs bedenken.
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
JD Collectibles is dé webshop voor Pokémon TCG, Ultra PRO accessoires, Funko Pops en andere Trading Card Games. Wij leveren altijd sealed en originele producten, direct uit eigen voorraad â actief in Dordrecht en online. Authentiek. Snel. Betrouwbaar.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Top bedrijf
Altijd netjes met de prijzen, goed contact en de producten zorgvuldig verpakt.
Vriendelijke mensen
Vriendelijke mensen, erg behulpzaam, goede kwaliteit prijs verhouding.
Super
Mijn 2de bestelling gedaan, wederom netjes verpakt en goed geprijsd. Dus weer zeer tevreden!
Bezorging door DPD uitermate slecht
Wellicht is JD-collectibles prima, alleen het laten bezorgen door DPD is een grote fout. Binnenlandse bezorging duurt nu al langer dan een week. Tijdens uiteindelijke afleveringen heeft de bezorger niet aangebeld en is verder gereden.
goed verpakt en snelle verzending
De producten die ik had besteld zijn netjes verpakt aan gekomen, en ook een snelle levering.
veel moeilijk verkrijgbare artikelenâŠ
veel moeilijk verkrijgbare artikelen bij JD Collectibles gewoon op voorraad. Pokemon is erg populair. En via internet verliep alles soepeltjes. Op tijd het kado binnen en tevreden gezichten, inclusief die van Sint en Piet! Bedankt, top!
Kosten besparing en geen schuld erkennen
Artikelen waren in een te grote doos verpakt met minimaal beschermingmateriaal om de producten heen. UPS heeft ermee gevoetbald dus de producten zijn beschadigd geraakt. Een oplossing heb ik niet gekregen na 2 weken wachten....
Update 31 januari 2026:
Nooit meer wat gehoord van deze partij. Onderzoek bij UPS zou allang afgerond moeten zijn en op mails wordt niet gereageerd. Verkoper blijft verantwoordelijk voor de levering dus UPS de schuld geven is hier ook niet van toepassing. De doos was slecht opgevuld en het karton was te dun. Kostenbesparing van deze verkoper heeft voor deze problemen gezorgd en dus niet UPS zoals hij/zij zelf beweert.

JD Collectibles ããã®åç
Goede ervaring
Goede ervaring, ik was op het moment van de levering niet thuis, ze hebben dit pakket direct aan leverpunt afgeleverd en ik kon er dezelfde dag nog om. Producten mooi en veilig verpakt.
Altijd netjes ingepakt!
Topbedrijf!
Ik heb onlangs een bestelling geplaatst bij JD-Collectibles en alles verliep perfect. De communicatie was duidelijk, de levering snel en de producten waren precies zoals omschreven. Alles was naar wens, ik ben zeer tevreden en bestel hier zeker opnieuw!
Top service.
Top product. Top service. Klein probleempje met dpd, maar goed opgelost en heldere communicatie via WhatsApp.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã