God brukervennlighet og utseende. Skulle gjerne hatt stÞrre database av bilder for hver art, da man raskt begynner Ã¥ gjenkjenne bildene, isteden for kjennetegnene til dyrene, som gÃ¥r mot sin hensikt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
En grundig app som gir god mengdetrening og utdypende svar og forklaringer fÞr jegerprÞva. Mulighet for Ã¥ melde med en ekte person for Ã¥ fÃ¥ enda mer forklaringer om man er usikker pÃ¥ noe. En kjempef... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Lett og bruke, ga deg god og lÊrerik informasjon pÃ¥ bÃ¥de oppgavene du gjorde riktig og ikke minst de du gjorde feil. Du fikk umiddelbar respons pÃ¥ det du hadde svart. Du kunne fokusere pÃ¥ ulike temaer... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fin app, fabelaktig arts-visning, verdifulle tips, likevell nokså ulik den reelle jegerprÞven. Ulik formulering og utseende, men til tross av det..så sto eg på jegerprÞven..
äŒæ¥ãåçããŸãã
Norges mest brukte lÊringsverktÞy for jegerprÞven. I appen kan du Þve pÃ¥ oppgaver som ligner den ekte prÞven, og enkle forklaringer vil hjelpe deg med det du trenger underveis. Artsoversikt og artsprÞver lÊrer deg om jaktbare arter. Og forresten, vi tilbyr bestÃ¥ttgaranti â pengene tilbake om du skulle stryke (noe som neppe vil skje).
ãã«ãŠã§ãŒ
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Man kan repetere oppgaver man ikke klarte til man når 90 % riktige svar, og vÊre nesten helt sikker på å lykkes til jegerprÞveeksamen.

Jegerappen ããã®åç
For lite variasjon i spÞrsmålene, samme bilder som brukes hele tiden, om igjen, gjÞr at det blir enkelt å svare.

Jegerappen ããã®åç
Oppgavene i appen var veldig relevante for eksamen, var igjennom alle spÞrsmålene i appen, noen også flere ganger. Uten appen ville jeg fått mye mer enn en feil på eksamen, men man kan jo ha inntil 10 feil på eksamen da.

14 åringen opprettholder interessen og leser svarene

Jegerappen ããã®åç
Gjorde at jeg stod på jeger prÞven, spÞrsmålene var like

Jegerappen ããã®åç
Meget fornÞyd. Þvet bare 2-3 uker å fikk kun 6 feil på prÞven. Anbefaler svÊrt sterkt

Jegerappen ããã®åç
Har ikke tatt eksamen enda, men uavhengig av det, synes jeg appen er veldig bra. Bra oversikt over de forskjellige artene som er relevant for oss. Man kan ta prÞver lik eksamen som også gir gode forklaringer til hva som er riktig, viktig, og hvorfor.

Jegerappen ããã®åç
Veldig bra app til å trene på, veldig nÊr den reelle jegerprÞven.

Jegerappen ããã®åç
Kjempebra app. Har lÊrt mye av denna her. Det enesye som er litt dumt er at det er stort sett de samme spÞrsmÃ¥lene hver gang. Samma bilder og tekster. Det er litt dumt, men ellers kkempebrað

Jegerappen ããã®åç
Klarer du oppgavene i app-en så klarer du fint oppgavene på eksamen.

Terningkast 6
Opplysende,eksamensrettet.Ved besvarelse av 10-12 ``Tentamener``og minst 5 bestått dvs. mer enn 40 riktige svar er man garantert å bestå examen.Samtidig er oppgavene belÊrende utover pensum til jegerprÞven.Alt i alt,Veldig bra

Jegerappen ããã®åç
Gode temaer for jegere ispedd god humor. Det er viktig for opplevelsen.

Super pomoc! Pomaga ogarnÄ Ä wszystkie zagadnienia, gatunki zwierzÄ t. Polecam

Jegerappen ããã®åç
Fullstendig ubrukelig lÞsning for folk som ikke har Google mail eller Facebook, komplett umulig å få betalt uten ha både Google og masse Anna mÞkka apper... her må man regelrett si fra seg sitt personvern for klare kjÞpe og bruke appen.
FÞyer seg fint inn i rekken av samme mÞkka når man skal ta jeger eksamen, her må man ha Google mail
Helt utrolig dÃ¥rlig lÞsning for folk som ikke gÃ¥r med PC i lomma 24/7... SKAL PÃ
EKSAMEN I MORGEN OG MERKER AT JEG FIKK AVSMAK AV HELE SYSTEMET ETTER FORSTÃ
TT AT MAN MÃ
VÃRE 100% DIGITALISERT. Ã
FOR MINNE DERE PÃ
LOVEN SÃ
ER DERE PLIKTIG Ã
LEGGE TIL RETTE FOR FOLK SOM IKKE HAR DATA.. MEN ALT HANDLER VEL MEST OM UNGE FOLK MED 10 Ã
RS DAFLIG ERFARING MED DATA, OG IKKE VOKSNE FOLK SOM IKKE ENGANG HAR DATA PÃ
SIN TLF, JEG HAR MÃ
TTE LÃ
NE MEG ET NETTBRETT LÃ
NE MEG EN GMAIL OG MAKAN PÃ
MÃKKA SYSTEM HAR E ALDRI OPPLEVD..
Måtte til og med låne ,eg e Google konto for å få legge igjen en anmeldelse på denne mÞkka som ikke fungere for folk uten spesifikk mail og apper..
Skal bli spennende å se i morgen på jeger eksamen om jeg i de hele tatt får lov å ta den, siden jeg i dag også fikk beskjed om melde meg opp? Noe jeg jo gjorde for over 10 dager siden ;)