Jellow レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Mijn contactpersoon Mariska, is super behulpzaam en betrokken geweest vanaf het eerste moment. Binnen een maand had ik al een leuke opdracht gevonden en gekregen dankzij haar tips m.b.t. de motivatieb... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Jellow heeft mij geholpen aan een mooie opdracht. Het contact verliep prettig, snel en professioneel. Ze dachten goed mee, hielden me duidelijk op de hoogte en zorgden voor een soepel proces. Zeker ee... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jellow denkt enorm goed mee als het gaat om vinden van nieuwe opdrachten voor mij als freelancer. Hun netwerk van opdrachtgevers is top, platform werkt super en ik word altijd met een glimlach geholpe... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Onlangs heb ik via Jellow een leuke opdracht gekregen. Het contact met het team verliep prettig en professioneel, en de opdracht bevalt me erg goed. Wat ik fijn vind aan het platform is dat opdra... もっず芋る

䌁業情報

1. eコマヌス ゜リュヌション提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Jellow is het snelstgroeiende freelance self-sourcing platform van Nederland en België, opgebouwd door bedrijven en freelancers. Via Jellow hebben opdrachtgevers en freelancers altijd rechtstreeks contact, zonder tussenkomst van recruiters of intermediairs."

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 34ä»¶

レビュヌを曞く

De communicatie verliep goed

De communicatie verliep goed, zowel met Jellow als met de opdrachtgever. Fijn ook dat er nog even persoonlijk telefonisch contact door Jellow werd opgenomen om te vragen hoe alles gaat in de samenwerking met de opdrachtgever.

2023幎6月14日

Hi Gabrielle,
Communicatie is key, en door contact leren we de persoon achter een profiel kennen. Fijn te horen dat het contact goed is bevallen. Groet, Team Jellow

5぀星のうち5の評䟡

Jellow werkt fantastisch als platform

Jellow werkt fantastisch als platform om snel een opdracht te plaatsen en gekwalificeerde professionals te ontmoeten. Snelheid en klantvriendelijkheid vanuit het Jellow team sprak mij aan tijdens de "onboarding".
Een aanrader!

2023幎6月12日

Hoi Peter,
Wat tof dat jij zo tevreden bent. We staan graag bekend om een goed werkend platform én onze service. Groet, Team Jellow

Communicatie is vlekkeloos

Communicatie is vlekkeloos. Facturen gaan op tijd de deur uit en worden ruim binnen de tijd betaald. Ik ben geen enkel minpunt tegengekomen.

2023幎6月1日

Hoi Wim,
Jouw feedback tovert een glimlach op ons gezicht! :-) Groeten team Jellow

Snelle bemiddeling, hoge kwaliteit ZZP'er

Wij hadden een complexe hulpvraag en Jellow heeft snel de perfecte freelancer voor ons gevonden.

2023幎5月25日

Jellow からの回答

Hoi Deborah, Goed te lezen dat je tevreden bent over Jellow en de manier waarop wij jou hebben ondersteund in jouw zoektocht. Graag doen we dat nog eens. Groet, Team Jellow

5぀星のうち5の評䟡

Leuk, maar ook professioneel bedrijf.

Leuk en professioneel bedrijf.
Erg fijn contact gehad gedurende het hele proces en goed geholpen. Er worden leuke opdrachten aangeboden voor mooie bedrijven. Echt een aanrader, vandaar mijn hoge score.

2023幎5月26日
自発的なレビュヌ

Jellow からの回答

Hoi Luuk, Hartstikke bedankt voor jouw review, hier zijn we blij mee! Groet, Team Jellow

5぀星のうち5の評䟡

Het is een goed bedrijf leuk contact

Het is een goed bedrijf leuk contact professioneel. Verder regelen zij mooie opdrachten voor je. Zeker een aanrader als je het mij zou vragen. Vandaar mijn hoge beoordeling.

2023幎5月21日

Hoi Clayde,
Hartstikke bedankt voor jouw 5 sterren review! Fijn te horen dat je tevreden bent, daar doen we het natuurlijk voor! Groet, Team Jellow

5぀星のうち5の評䟡

Duidelijke stappen van reageren op

Duidelijke stappen van reageren op opdracht tot start. Ook registratie en uitbetaling van uren wordt duidelijk uitgelegd en verzorgd. Geen verbeterpunten.

2023幎5月7日

Jellow からの回答

Hoi Michiel, Goed te horen dat je onze manier van werken als positief hebt ervaren. Dat is de service die we graag blijven leveren. Groet, Team Jellow

5぀星のうち4の評䟡

Snelle zoektocht met goed resulaat

Jellow ervaar ik als een fijn platform, waar je snel, veel reacties krijgt op een aanvraag en de ondersteuning goed is. Na iemand ingehuurd te hebben, duurde het echter wel even voordat alles rond was binnen Jellow.

2023幎3月30日

Jellow からの回答

Hoi Jens, Wat fijn dat het platform fijn in gebruik is, dat is de bedoeling! Bedankt voor de feedback. We hopen je voor een volgende opdracht weer terug te zien, dan doen we het wat sneller! Groeten team Jellow!

Prima

Afsluiten van de overeenkomst was soepel en de betaling binnen termijn.

Tot op heden zeer tevreden.

2023幎3月27日

Hoi Wouter,
Hartstikke bedankt voor jouw review, fijn te horen dat je tevreden bent! Groet, Team Jellow

Commerciele club

Commerciele club, met een goed aanbod van freelancers. Snel kunnen schakelen!

2023幎3月22日

Jellow からの回答

Blije klanten zijn onze favoriet. Dank voor deze mooie review. Weer snel schakelen? Wij staan in de startblokken. Hopelijk tot gauw! Groet Team Jellow

5぀星のうち5の評䟡

Fijne 1e samenwerking met Jellow

Recent voor het eerst 2 interim medewerkers ingehuurd via Jellow. Zeer plezierige 1e ervaring. Fijne ondersteuning bij kandidaatselectie en het aansluitende innhuurproces. Doordat het zo soepel ging konden we snel met de kandidaten aan de slag.

2023幎1月31日

Jellow からの回答

Hoi Lindy, Wat goed te horen dat je tevreden bent met de service van Jellow en dat je 2 geschikte kandidaten hebt gevonden! We hopen hier nog vaak een bijdrage in te leveren.
Groet, Team Jellow

top geregeld

Helder proces, inzage in de potentiele kandidaten, snelle match en een top kandidaat gevonden!

2023幎3月13日

Hoi Leroy,
Dit is waar we het voor doen: een prettige ervaring en goede samenwerking. Hartstikke tof dat je voor ons deze mooie review hebt geschreven. Groet, Team Jellow

Goed geregeld

Snelle match, goed begeleid tussendoor, facturering etc. werkt ook hartstikke goed.

2023幎2月21日
自発的なレビュヌ

Jellow からの回答

Hoi Kristel, Wauw 5 sterren! Dankjewel, voor deze fijne samenwerking doen we het natuurlijk! :-) Groeten team Jellow

Aanbeveling Jellow

Jellow is een gebruiksvriendelijk platform waar je een freelance opdracht op kan plaatsen.
Bij de plaatsing van een opdracht had ik binnen 2 dagen voldoende geschikte kandidaten.
De service is vriendelijk, het platform is makkelijk in gebruik en het aanbod is goed.

2023幎2月9日

Jellow からの回答

Hoi Martine, Wat fijn om te horen dat we jou zo snel hebben kunnen voorzien van geschikte kandidaten, daar doen we het natuurlijk voor. Bedankt voor jou positieve feedback. Goed weekend! Groeten Team Jellow!

Top!

Met regelmaat krijg ik verzoeken binnen voor leuke opdrachten via Jellow. Match is snel gemaakt en de afhandeling ook. De medewerkers zij. vriendelijk en behulpzaam!

2023幎2月6日

Jellow からの回答

Ontzettend bedankt voor jouw positieve review voor Jellow op Trustpilot! Daar worden we blij van! Groeten van Team Jellow!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。