Jellow レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Mijn contactpersoon Mariska, is super behulpzaam en betrokken geweest vanaf het eerste moment. Binnen een maand had ik al een leuke opdracht gevonden en gekregen dankzij haar tips m.b.t. de motivatieb... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Jellow heeft mij geholpen aan een mooie opdracht. Het contact verliep prettig, snel en professioneel. Ze dachten goed mee, hielden me duidelijk op de hoogte en zorgden voor een soepel proces. Zeker ee... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jellow denkt enorm goed mee als het gaat om vinden van nieuwe opdrachten voor mij als freelancer. Hun netwerk van opdrachtgevers is top, platform werkt super en ik word altijd met een glimlach geholpe... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Onlangs heb ik via Jellow een leuke opdracht gekregen. Het contact met het team verliep prettig en professioneel, en de opdracht bevalt me erg goed. Wat ik fijn vind aan het platform is dat opdra... もっず芋る

䌁業情報

1. eコマヌス ゜リュヌション提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Jellow is het snelstgroeiende freelance self-sourcing platform van Nederland en België, opgebouwd door bedrijven en freelancers. Via Jellow hebben opdrachtgevers en freelancers altijd rechtstreeks contact, zonder tussenkomst van recruiters of intermediairs."

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 34ä»¶

レビュヌを曞く

Medewerker behulpzaam

Medewerker behulpzaam. Nog te weinig freelancers

2023幎2月5日

Jellow からの回答

Hoi Lesly, Thanks voor je mooie review! We doen graag een stapje extra voor onze opdrachtgevers. En gelukkig groeit onze database met goede freelancers dagelijks. Dus dat aanbod wordt alleen maar groter. Kom nog eens terug om het opnieuw te proberen, we helpen met veel plezier!

5぀星のうち4の評䟡

Vanuit interim vraag naar een snelle match!.Snelle opvolging en op de vraag

Snelle opvolging en op de vraag passende kandidaten in een interactief en goed bruikbaar platform.

2023幎1月25日

Jellow からの回答

Ontzettend bedankt voor jouw positieve review voor Jellow op Trustpilot! Daar worden we blij van! Groeten Team Jellow

Adequate en snelle respons

2023幎1月26日

Jellow からの回答

We waarderen het enorm dat je de moeite hebt genomen om een reactie achter te laten en dan ook nog eentje met zo’n een goed cijfer. Dank je wel! Wij hopen op een mooi vervolg van onze samenwerking.

Fijne dag gewenst!
Team Jellow

5぀星のうち4の評䟡

Alles wordt netjes en snel geregeld

Alles wordt netjes en snel geregeld, ook als je een vraag hebt gaat wordt dit snel opgepakt.

2022幎12月30日

Hi Linda,
Fijn dat jij als freelancer tevreden bent met Jellow. Een goede afhandeling is het halve werk.
Groet, Team Jellow

Goed aanbod aan freelancers

Goed aanbod aan freelancers. Kwam snel met de juiste specialist in contact.

2023幎1月23日

Fijne dag gewenst!
Team Jellow

Mooi

Prima, werkte prima en heb fijn gewerkt en nieuwe dingen geleerd.

2022幎4月29日

Hi,
Fijn dat jij tevreden bent over Jellow en dat je nog iets hebt opgestoken. Doen we graag nog een keer natuurlijk! Groet, Team Jellow

5぀星のうち5の評䟡

Handige portal met daadwerkelijk goede kandidaten

Fijne portal waarin je makkelijk intuïtief aan de slag kunt. Als ik twijfelde kreeg ik makkelijk contact met mijn contactpersoon. Daarnaast was de kwaliteit van de kandidaten hoog en was er een ruim aanbod van passende profielen. Een aanrader!

2023幎1月18日

Hallo Frauke,
Elke dag wordt hard gewerkt om zowel het portaal als het contact zo soepel mogelijk te laten verlopen. Enorm fijn dat jij dit dus als prettig hebt ervaren! Groet, Team Jellow

5぀星のうち5の評䟡

Goed op orde vanaf opdracht aanvraag t/m contractafhandeling en facturatie

Fijne communicatie en afhandeling door medewerkers, gebruiksvriendelijk portaal, professioneel. Vanaf opdracht aanvraag t/m contractafhandeling en facturatie is het op orde; dat zorgt voor ontzorgen van zowel opdrachtgever als freelancer. Bij vragen aan backoffice wordt er ook snel en adequaat gehandeld, heel fijn dus!

2023幎1月8日

Hallo Roy,
Goed om te horen dat je zo tevreden bent over onze ondersteuning. Dat is waar we het voor doen! Een hele fijne samenwerking gewenst met de opdrachtgever. Groet, Team Jellow

5぀星のうち5の評䟡

fijn platform en goede service.

Het platform werkt precies zoals je hoopt dat het doet. Daarnaast is de persoonlijke service erg fijn. Thanks Marjory!

2022幎12月19日

Hallo Gertjan,
Wat top om te horen dat zowel ons platform als onze service zo goed zijn bevallen! Daar werken we hard voor. Bij een volgende opdracht kun je er nog eens van proeven. Groet Team Jellow

Snelle communicatie

De communicatie en duidelijkheid vind ik heel fijn bij Yellow.

2022幎12月15日

Jellow からの回答

Dankjewel Dalia! Wat goed om te horen dat je onze manier van werken waardeert. Daar doen we elke dag weer ons best voor. Groet, Team Jellow

5぀星のうち5の評䟡

We hebben meteen een goede freelancer

We hebben meteen een goede freelancer via Yellow gevonden. Afhandeling en facturatie gaat ook soepel.

2022幎12月14日

Hallo Eva,
Fijn dat we jou hebben kunnen helpen met het vinden van een freelancer. En wat daarna komt is natuurlijk net zo belangrijk, dus goed te lezen dat je daar ook tevreden over bent. Ook bij een nieuwe zoektocht staan we voor je klaar! Groet, Team Jellow

5぀星のうち5の評䟡

Snelle service en grote database aan freelancers

Ze hebben mij geholpen om een hele specifieke freelancer te vinden die er niet veel zijn. Verder ook goede service

2022幎12月12日

Hallo Roderik,
Fijn dat we jou hebben kunnen helpen die ene freelancer te vinden, ondanks de naald in een hooiberg. Dat, samen met onze service, doen we graag nog eens dunnetjes over voor je. Groet, Team Jellow

snel ingevuld

Ik heb snel een goede HR adviseur gevonden via dit platform

2022幎12月6日

Hallo Marjo,
Een snel en goed resultaat. Dat horen we graag! Ook in de toekomst staan we voor jullie klaar. Groet, Team Jellow

5぀星のうち3の評䟡

voor en nadelen van een search engine alike approach

1) Contact & intake gesprek: zeer tevreden.
2) Gebruiksvriendelijkheid tool & procédure: zeer tevreden
3) instroom kandidaten: zeer tevreden
4) kwaliteit kandidaten: hier was er niet een goede match. Via een tool kan je nooit de “specificiteit” van een assignment (en dus de kandidaten) benaderen.... is nogal 'breed' en vraagt dus nogal wat opvolging en uitval van kandidaten.

2022幎10月28日
自発的なレビュヌ

Hallo Johan,
Dank voor jouw review. Fijn dat je overall hartstikke tevreden bent met Jellow. We zijn altijd bezig met verbeteren, dus we gan ervoor om voor punt 4 een volgende keer ook die extra ster te krijgen. Groet, Team Jellow

snelste support team van NL

2022幎10月20日
自発的なレビュヌ

Hoi Jurgen,
Wat fijn dat je tevreden bent over onze support, en dan vooral de snelheid waarmee er is gereageerd. Hier streven we natuurlijk altijd naar! Groet, Team Jellow

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。