Mijn contactpersoon Mariska, is super behulpzaam en betrokken geweest vanaf het eerste moment. Binnen een maand had ik al een leuke opdracht gevonden en gekregen dankzij haar tips m.b.t. de motivatieb... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jellow heeft mij geholpen aan een mooie opdracht. Het contact verliep prettig, snel en professioneel. Ze dachten goed mee, hielden me duidelijk op de hoogte en zorgden voor een soepel proces. Zeker ee... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jellow denkt enorm goed mee als het gaat om vinden van nieuwe opdrachten voor mij als freelancer. Hun netwerk van opdrachtgevers is top, platform werkt super en ik word altijd met een glimlach geholpe... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Onlangs heb ik via Jellow een leuke opdracht gekregen. Het contact met het team verliep prettig en professioneel, en de opdracht bevalt me erg goed. Wat ik fijn vind aan het platform is dat opdra... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jellow is het snelstgroeiende freelance self-sourcing platform van Nederland en België, opgebouwd door bedrijven en freelancers. Via Jellow hebben opdrachtgevers en freelancers altijd rechtstreeks contact, zonder tussenkomst van recruiters of intermediairs."
Nieuwe Haven 25, 1411 SG, Naarden, ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

Jellow ããã®åç
Snelle opvolging en op de vraag passende kandidaten in een interactief en goed bruikbaar platform.

Jellow ããã®åç
Ontzettend snelle reactie en fijn geholpen

Jellow ããã®åç
Alles wordt netjes en snel geregeld, ook als je een vraag hebt gaat wordt dit snel opgepakt.

Jellow ããã®åç
Handige en goede tool voor het vinden van ZZP'ers.
Ik kreeg veel aanmeldingen en de selectie is overzichtelijk

Jellow ããã®åç
Goed aanbod aan freelancers. Kwam snel met de juiste specialist in contact.

Jellow ããã®åç
Fijne portal waarin je makkelijk intuïtief aan de slag kunt. Als ik twijfelde kreeg ik makkelijk contact met mijn contactpersoon. Daarnaast was de kwaliteit van de kandidaten hoog en was er een ruim aanbod van passende profielen. Een aanrader!

Jellow ããã®åç
Jellow is een mooi overzichtelijk platform waarin ZZP-ers en bedrijven bij elkaar gebracht worden op een manier die veel ruimte geeft aan eigen inbreng.

Jellow ããã®åç
Fijne communicatie en afhandeling door medewerkers, gebruiksvriendelijk portaal, professioneel. Vanaf opdracht aanvraag t/m contractafhandeling en facturatie is het op orde; dat zorgt voor ontzorgen van zowel opdrachtgever als freelancer. Bij vragen aan backoffice wordt er ook snel en adequaat gehandeld, heel fijn dus!

Jellow ããã®åç
Het platform werkt precies zoals je hoopt dat het doet. Daarnaast is de persoonlijke service erg fijn. Thanks Marjory!

Jellow ããã®åç
We hebben meteen een goede freelancer via Yellow gevonden. Afhandeling en facturatie gaat ook soepel.

Jellow ããã®åç
Ze hebben mij geholpen om een hele specifieke freelancer te vinden die er niet veel zijn. Verder ook goede service

Jellow ããã®åç
Hele vlotte communicatie, juiste kandidaat selectie en afwerking.

Jellow ããã®åç
1) Contact & intake gesprek: zeer tevreden.
2) Gebruiksvriendelijkheid tool & procédure: zeer tevreden
3) instroom kandidaten: zeer tevreden
4) kwaliteit kandidaten: hier was er niet een goede match. Via een tool kan je nooit de âspecificiteitâ van een assignment (en dus de kandidaten) benaderen.... is nogal 'breed' en vraagt dus nogal wat opvolging en uitval van kandidaten.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã