Jemar.be レビュー 141

TrustScore 5段階評価の5

4.9

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Al meerdere keren samen gewerkt met jemar in verband met verhuur en verkoop is altijd goed verlopen en een heel fijne samen werking met Laura. Deze is een top in de verhuur en geen enkele vraag is haa... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Iris heeft ons supergoed geholpen tijdens onze 1ste aankoop. Heel veel informatie en altijd duidelijk naar ons toe.Heel behulpzaam en vriendelijk. Altijd bereikbaar en stond altijd klaar voor ons. E... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Al mijn opties voor een hypothecaire lening heeft Pascale bekeken en in duidelijke taal uitgelegd. Ze is enorm betrokken en was zelfs in haar verlof bereikbaar. Ze is de spilfiguur geweest om, na een... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Men heeft vanaf de eerste dag actie ondernomen. We konden op de voet de reacties en vragen van potentiële kopers volgen. Nadat er een akkoord met de koper overeen gekomen is heeft men alles in het wer... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 不動産コンサルタント
  2. 保険ブローカー
  3. 住宅ローン代理店
  4. 不動産管理者

当該企業による記述

Met een team van meer dan 20 enthousiaste medewerkers bieden wij een compleet dienstenpakket aan. Van immobiliën en verzekeringen tot leningen en juridische ondersteuning. Wij zorgen voor een persoonlijke aanpak en streven naar eerlijk advies en realistische waardebepalingen. Alleen zo kunnen we úw tevredenheid garanderen. Bij ons staat de klant écht centraal!

Wie zijn we

当該企業による記述

Al meer dan 30 jaar bemiddelen wij bij het verkopen en verhuren van vastgoed.
Met bijna 20 medewerkers en een uitgebreid netwerk van zoekende kopers, zorgen wij voor een vliegende start van jouw verkoop- of verhuurtraject. Maar bij Jemar helpen we je ook met een woonlening. We vergelijken hiervoor meer dan 10 verschillende kredietverleners. Zo vinden we niet alleen de laagste rente, maar ook de meest geschikte voorwaarden voor jouw situatie. Bovendien kan je bij ons ook terecht voor een correcte verzekeringspakket zonder te veel te betalen. Bij Jemar krijg je geen standaardinformatie, maar onafhankelijk advies op maat. Voor particulieren én ondernemers in Limburg.

連絡先

Interesse in onze diensten?

Gratis schatting van je woning of gratis check-up van je verzekeringen

4.9

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Heel mooie ervaring!

Wow, wat een ervaring! Ik ben zeer tevreden! Deze mensen hebben hemel en aarde bewogen om mij te helpen in de zoektocht naar een pand. Ik ben super goed ontvangen geweest elke afspraak opnieuw, de uitleg was correct en er werd tijd gemaakt. Ik wil het hele team van harte bedanken voor het hele traject en in het bijzonder omdat ze ondanks de vakantieperiode toch alles gedaan hebben om me verder te helpen. Dikke merci! Jullie zijn een top team!

2024年8月13日

Top service

Bij Sandra altijd goed geholpen, nu ook weer ondanks ze in verlof was heeft ze toch voor mij een autoverzekering afgesloten en kenteken aangevraagd. Niets is bij hun te veel, ze staan altijd voor je klaar. Ook voor de belastingaangifte staat ze voor je klaar. Top service.

2024年8月6日
5つ星のうち5の評価

Op mijn zoektocht naar een appartement…

Op mijn zoektocht naar een appartement (die niet zo simpel was omdat ik een hond heb) kwam ik gelukkig bij Ewin terecht...
Hij heeft me zo correct en vriendelijk geholpen en geadviseerd.
Ik ben dankzij hem sneller dan gedacht in mijn zoektocht geslaagd!
Dus dikke merci!

2024年7月11日

Uitstekende service

Robin, de makelaar die mij heeft geholpen, was heel vriendelijk. Hij nam ruim de tijd voor de bezichtiging en legde alles helder uit. Ook op vragen kwam hij snel terug. Bij het tekenen van het voorlopig koopcontract begeleidde hij me zorgvuldig door alle documenten.

2024年6月24日
5つ星のうち5の評価

De aankoop van een eerste woning is…

De aankoop van een eerste woning is altijd zeer spannend en niet zonder emoties. Met de goede hulp van Robin verliep het proces echter van een leien dakje. Robin was op elk moment beschikbaar en geen vraag was hem teveel. Zeer tevreden van deze makelaar.
Di Nezza-Caltabellotta

2024年6月20日

Eerlijkheid

Eerlijkheid, zoeken naar de beste oplossing en heel behulpzaam , altijd bereikbaar goede service ons huis was verkocht op 1 maand, goed gewerkt Diana dankjewel.
Sabine

2024年6月19日

Rollercoaster

Het eerste informatief contact met Jemar was met Antonia. Het gesprek liep vlot, in een ontspannen sfeer, met veel uitleg, formulieren werden ingevuld, met voldoende bedenktijd. Het was een mooie waarde bepaling voor onze woning, naar onze mening. Toen de verkoop gestart werd, kwamen we in contact met Carolien. Deze laatste was een vlotte, correcte dame met veel kennis van zaken. Ze was hulpvaardig bij iedere contactname of vraagstelling. Het verloop van de verkoop werd ons telkens medegedeeld. Buiten onze verwachting ging de verkoop van de woning razend snel. De nodige contacten met de kopers werden door haar volledig geregeld. Het opvragen en in orde maken van de nodige documenten voor de officiële verkoop werd tevens door hun volledig afgehandeld. Een dikke pluim voor de medewerkers van Jemar.

2024年1月15日

Great service

We rent a flat through Jemar and they also help us with our car insurance. We got an excellent service and a lot of support from Fabian, Sandra and Romina. They are always really helpful and most of the time they provided support really quickly. We are absolutely happy that we can rent a flat through Jemar, since we do not speak Dutch and they can manage everything in English. It is a great help when you arrive to a country from abroad. Thank you.

2024年6月6日
5つ星のうち1の評価

Bedrogen

Ik was geïnteresseerd in een appartement dat verhuurd werd. Jammer genoeg was ik te laat. De makelaar heeft mij via mail laten weten dat er een ander appartement beschikbaar was. Ik was erg enthousiast. We hebben afgesproken en ik ben het appartement gaan bezichtigen. Makelaar was zeer behulpzaam en vriendelijk. Dag erna krijg ik mail dat het appartement aan iemand gegeven is. Ik vond het heel jammer. Hij liet mij weten dat ik verder op de website kon volgen of ergens anders zoeken. Hier kon ik mee leven en afsluiten. Echter heeft hij een dag erna het appartement online gezet en tevens ook op 2dehans. Waarom? Ik was met alles inorde. Liegen hoefde niet. Ik ben niet achterlijk. Ik zag het online te huur staan! Ik voel mij bedrogen.

2024年5月28日
Jemar.be ロゴ

Jemar.be からの回答

Beste,

Uiteraard begrijp ik het gevoel dat u hieraan heeft overgehouden. Ik heb vernomen van onze makelaar dat het om een spijtig misverstand gaat en dat hij samen met u nog steeds op zoek is naar een geschikte huurwoning. We hopen dit op korte termijn met succes voor u af te ronden.

Met vriendelijke groeten,
Jemar

Droomhuis gevonden!

De zoektocht naar ons droomhuis is heel vlot verlopen. Wij hebben telefonisch informatie gekregen over een huis dat nog niet online stond, maar alles had wat wij belangrijk vonden. Carolien heeft ons doorheen het traject heel goed ondersteund en advies gegeven. Bedankt voor alle hulp!

2024年2月10日
5つ星のうち5の評価

Fijn kantoor met vriendelijke makelaar

We zijn geholpen door een hele vriendelijke makelaar genaamd dhr Raeven.
Alle tijd voor de bezichtiging genomen en alles top uitgelegd.
Nu de woning gekocht en bij het tekenen van het voorlopig koopcontract ook weer netjes door alle papieren gelopen met heldere duidelijke uitleg.

In één woord top!

2024年5月23日

Fijne en vriendelijke makelaar

We kregen meteen respons, hebben vlug een afspraak kunnen maken en ook nog een ander huis kunnen gaan bekijken waar we geen afspraak bij hadden gemaakt en daar een voorlopige verkoopovereenkomst voor getekend 😁 hele goede communicatie met makelaar Robin

2024年4月26日

Trustpilot エクスペリエンス