Vi havde bestilt bord til 16 personer. Vi blev modtaget af Heidi som sÞrgede for at alt spillede. Mad service. KÊmpe kompliment. Styr på alt. Tusind tak for en dejlig dag. Vh. Maribo MC.
Meget hyggeligt sted med meget venligt og imÞdekommende personale. Vi bestilte stegt flÊsk ad libitum, som smagte ganske udmÊrket. Den sidste manglende stjerne skyldes, at vi syntes, vi ventede... ãã£ãšèŠã
Der er bestilt bord og det var klar da vi kom som aftalt. vi fik straks udleveret menukort, og kort tid efter kom betjeningen og tog imod vores bestillinger. Mad og drikkevarer kom hurtigt og maden v... ãã£ãšèŠã
Vi havde bestilt bord til 16 personer
Mad service. KÊmpe kompliment. Styr på alt.
Tusind tak for en dejlig dag.
Vh. Maribo MC.
Kanon betjening og virkelig god mad
Kanon betjening og virkelig god mad.
Bestilte menu A, alt var virkelig lÊkkert og i passende mÊngder.
Ãv.Þv
Ãv.. SmÃ¥ bÞrneportioner. Fik to bitte smÃ¥ frikadeller, som vi gav 78kr for.. HÞnsesalaten kunne ikke engang dÊkke den ene lille skive brÞd, hvorfor vi fik to stykker er os en gÃ¥de.. Gik sulten derfra. Ren turistfÊlde. Kommer ikke igen.
Vi var 4 personer til frokost og madenâŠ
Vi var 4 personer til frokost og maden var virkelig god og lÊkker og var faktisk billig efter vores mening. Servicen noget af det bedste jeg har oplevet nogensteder. Der var konstant fokus om man manglede noget.Hyggelig stemning udenfor da solen også skinnede den dag. Kommer klart igen og kan varmt anbefales..
Afholdte min sÞns konfirmation iâŠ
Afholdte min sÞns konfirmation i lÞrdags. Lige fra planlÊgningen fÞr, under og efter var de fantastiske. Så hjÊlpsomme, sÞde, professionelle og fantastisk mad. De var med hele vejen igennem på en personlig måde. Prisen var absolut rimelig for 8 timers arrangement med alt inkl. Anbefaler 100 stjerner til Jenners Dockside i KÞge.
Elendig mad
Elendig mad
SjÊldent har vi oplevet, så elendige bÞffer som dem vi fik i dag.
Det er fÞrste, eneste og sidste gang vi er der
FÞrst kommer der noget der skal vÊre oksemÞrbrad ind. Bestillingen var på medium, men de var gennemstegte og seje og trevlede og mindede på ingen måde oksemÞrbrad. Kaldte straks på tjeneren, som var helt enig. I får nye retter og kompensation. Min nÊste bÞf var ca 80 pct rå. Jeg nÊvnte det da vi så tjeneren igen, som sagde det var da Êrgerligt.
Vi betalte uden at få kompensation
Finn
Har netop spist en dejlig middag
Har netop spist en dejlig middag. SkÞn mad og virkelig god betjening. Jeg var skeptisk pga de anmeldelser jeg lÊste tidligere på dagen, men jeg må siger at servicen var i top! Alle tre tjener var opmÊrksomme, smilende, behagelige og sÞrgede for at vi havde en dejlig middag.
Dejlig mad og god service
Dejlig mad og god service, ingenting man kunne klage over.
NÊste gang jeg er i KÞge spiser jeg her igen.
Uforskammet modtagelseâŠâŠ.
Bliver mÞdt i dÞren af tjener med et hej.
Har i bestilt bord - ja
Hvad er navnet âŠ. X
Der var i heldigeâŠvar der gÃ¥et 5 min mere havde jeg solgt jeres bord!!
ALT dette forgår i en vred tone - uden smil og tolkes mÞg uforskammet. Jeg spÞrger ind til om der er et problem, ved at vi kom 9 min for sent, og hvorfor hun syntes hun var nÞd til at fortÊlles os om at vi har heldige, hvor til svaret er, at nu skal vi ikke vÊre sure på hende for hun har ret!!
Vi bliver anvist et bord med ordne, sÊt jer bare ned og så kommer jeg retur til jer om lidt.
Det gjorde hun sikkert - men der var vi gÃ¥et âŠð€¬
En tjener som fejler 100% - over for kundenâŠ. ð§
Vi nÞd så vores frokost et andet sted, og har ikke lysten til at vende retur!
Hos mig er det fyringsgrundlag, i en servicebrance
Ãv Þv Þv det var bestemt ikke nogen behagelig oplevelse. Aldrig har jeg oplevet en sÃ¥ agressiv og uprofessionel betjening. Allerede inden vi nÃ¥ede at blive anvist vores forudbestilte bord, havde vi fÃ¥et de fÞrste 3 skideballer og fÃ¥et information om hvor mange dÃ¥rlige gÊster,der kom pÃ¥ denne restaurant. De bestiller bord,men kommer ikke. Kunne man tÊnke sig,at de ikke gider at blive overfuset i den grad, der Ã¥benbart er praksis her pÃ¥ stedet. Ãhh hvad???
HER SKAL VI ALDRIG SPISE.
Vi gik igen og fik den sÞdeste og fineste betjening et par restauranter hen ad havnen.
Denne form for service, ville vÊre fyringsgrundlag, hvis det var min forretning.
Dejlig oplevelse
Var inviteret af vores barnebarn med familie det var en dejlig oplevelse. Virkelig venlig betjening og lÊkker mad. Så hyggeligt
Vidunderligt stegt flÊsk
Vidunderligt stegt flÊsk, desvÊrre lidt lÊnge inden maden kom på bordet.
Men alt i alt, så er det god service og skÞn mad.
Vi kommer helt sikkert igen.
BesÞgte Jenners Dockside 3/12
BesÞgte Jenners Dockside 3/12. Maden middelmÃ¥dig, det vÊrste var dog den attitude tjeneren udviste da jeg ikke trykkede âjaâ til drikkepenge. Kommer ikke tilbage mere.
Skuffet oplevelse
Frokostplatte der var aldeles smagslÞs, pÃ¥ nÊr en okay leverpostej med ringe beckon. Intet var friskt eller lÊkkert. Betjeningen âamatÞrâ. ᅩAlt i alt cafeteria oplevelse til 205 kr
Super god frokostmeny til ok pris
Super god frokostmeny til ok pris.
De havde også glutenfrit brÞd
God og hurtig betjening.
Kommer gerne igen
Magen til sure og passive aggressiveâŠ
Magen til sure og passive aggressive tjenere! Den unge kvindelige tjener var super sÞd, men de to middelaldrende kvinder virkede mest af alt til ikke at gide vÊre der! Kom med dumme kommentare hvis ikke man spiste op. Virkede irriterede når de skÊnkede vin op og lÊnede sig ind foran vores gÊster uden at spÞrge så de nÊsten blev ramt af dem. Nej tak en anden gang. Kommer kun op på 3 stjerner fordi maden var god
Vi var på Jenners til frokost i dag
Vi var på Jenners til frokost i dag.
Meget, meget lÊkker og veltillavet frokost mad, faktisk blev maven mÊt fÞr Þjnene ð Dejligt personale.
Det er bestemt et sted vi vil besÞge en anden dag.
Fantastisk god service og lÊkker mad
Super venligt og imÞdekommendeâŠ
Super venligt og imÞdekommende personale ..maden var skÞn .. og note to self .. smÞrrebrÞd er virkelig hÞjtbelagt.. en virkelig dejlig oplevelse..vi kommer igen ..
KÊmpe ros!
Vi bestilte stegt flÊsk ad libitum - HOLD nu op, hvor det smagte godt! De sÞdeste og meget opmÊrksomme "piger" sÞrgede for dejlig betjening og super service. Vi kommer helt sikkert igen! Tak for fantastisk mad