レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Super hyggeligt sted og lÊkkert mad pÃ¥ havnen i KÞge. Har vÊret til et par selskaber pÃ¥ stedet med virkeligt sÞdt personale og mad og drikke. Vi kommer tilbage. Byens absolut hyggeligste brasseri bar... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Elsker det her sted. Kommer her ofte med familie og venner, og har fornyeligt vÊret til en barnedÃ¥b i Oasen. Den lÊkreste brunch, virkelig sÞd og god betjening og super hyggelig stemning 🀗🀗 Vi s... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Trist brunchbuffet med flutes i stedet for rundstykker eller franskbrÞd, og kun 2 slags ost. Intet var klart da de Ã¥bnede kl 10, og personalet drÞnede rundt og stillede maden vilkÃ¥rligt op. Venligt... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Havde bestilt valentines tapas menu, til mig og konen. Maden var VIRKELIG skuffende, absolut dÃ¥rligste tapas, jeg nogensinde har smagt! Selve stedet er fint, og bordet var dÊkket fint op med pynt og... もっず芋る

䌁業情報

1. ブラッスリヌ
  2. バヌ
  3. バヌ・グリル
  4. カフェ
  5. カクテル バヌ
  6. 生挔奏バヌ

圓該䌁業による蚘述

Lige fra brunch, lunch og fine dining, til bar og lounge til de sene nattetimer. Med et smart nydesignet look i restauranten er Skippers Dreng et unikt sted med udsigt til havnen. Nyd KÞge Havns stÞrste opvarmede havneterrasse i sommermÃ¥nederne eller slap af under opvarmede loungeparasoller i vores midtergÃ¥rd. Hvad enten det er morgen, frokost eller middag er atmosfÊren unik i stueetagen og pÃ¥ 1. sal. Alt fra brunch, gode frokostretter, steaks, tapas og klassiske kroretter har vi et stÞrre udvalg af drikkevare, milkshakes, bobler, rosevin samt lÊkre cocktails. “Oasen” BesÞg KÞges hotteste helÃ¥rsoase med garanti for varme hele Ã¥ret rundt, under drueklaser og frugttrÊer i vores dejlige og store gÃ¥rdhave."

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Elsker det her sted

Vi skal holde vores bryllup på skippers til nÊste år og nÞj hvor vi glÊder os ❀

2026幎4月19日
5぀星のうち1の評䟡

Dårlig undvigende betjening og manglende kommunikation mellem kÞkken og tjener

Vi fik frokost på Skippers Dreng.
Maden var ok, men til en frokostbÞf, bestilte en af gÊsterne pommes frites i stedet for kartofler, og fik at vide, at det ikke var noget problem. Da maden efter 30 min blev serveret, var det med kartofler og ikke med pommes frites, som bestilt. Tjeneren forklarede, at det var fordi kommunikationen med kÞkkenet var svÊr. Vi insisterede dog på at få pommes frites til bÞffen og sendte kartoflerne retur ud i kÞkkenet. Efter 20 minutter blev der serveret pommes frites. Resten af måltidet kunne nu nydes koldt.
Hertil kommer det vÊrste. Ved afregningen var der takseret en ekstra pommes frites, hvilket er langt fra ok, når det burde have vÊret en del af menuen. Det er ikke de 45 kr ekstra, der generer, men det er princippet i det, samt den ligegyldighed og fuldstÊndige mangel på forståelse af kundeservice, som tjeneren udviste, der slår hovedet på sÞmmet for denne anmeldelse.
Vil bestemt ikke anbefale Skippers Dreng, hvis du Þnsker en god kundeoplevelse.

2026幎3月3日
5぀星のうち2の評䟡

Super fin restaurant og go mad men da

Super fin restaurant og go mad men da vi ankom 15 min fÞr vi havede bord til 10 der havde tjenerne ikke dÊkkede op selvom restauranten var tom de virker totalt ligeglade
 der var alle muglige smÃ¥ fejl som forkert dip osv ogsÃ¥ stÃ¥r de og drikker i baren alle tre tjenere.. det gÞr man bare ikke hvis de endelig skal drikke gÃ¥r man om bagved.. der kom ogsÃ¥ et selvskabt imens vi ventede og der havde de glemt at lave velkomstdrinks.. sÃ¥ de to tjenere der var ved at fÃ¥ fri stod og lavede velkomsdrinks med deres eget tÞj og halstÞrklÊde! Meget uprofessionelt ligesom at de laver drinksne over baren sÃ¥ alle kan se det.. der kom ogsÃ¥ en Êldre dame og spurgte om info pÃ¥ noget mad og hva der i sandwichen hvor til tjeneren svare “der alt i” sÃ¥ spÞrg damen igen hva de bruger i maden og hun svare “ved jeg ik hva vil du ha i”

maden var rigtig god men tjenerne gjorde så vi ikke kommer igen desvÊrre

2026幎2月15日

Kommer aldrig igen!

Vi havde bestilt bord til Valentines aften. Det var en virkelig dårlig oplevelse. 10 retters tapas, så var så ringe, mega kedeligt og absolut ikke 399 kr pr. Person vÊrd. Det vÊrste var trods alt at der i bunden af min mands rÞdvin lå nogle ubestemmelig slimede klumper, MEGA KLAMT! Vi blev lokkede til fordi der ville vÊre en saxofonist, det var der men han spillede så samtidig med dj'en men ikke samme nummer, så det var ikke musik, det var LARM! Vi kunne ikke tale sammen, vi måtte råbe. Sidegevinsten var at vi måtte vente en time på at få mad, og den blev nÊrmest kastede på bordet af nogle forvirret tjenere på et bord der var så fedtet at vi sad fast på det... det blev så 900 kr for sådan en klam oplevelse.. Þv Þv. Kommer aldrig mere på Skippers dreng igen!

Trist brunchbuffet

Intet var klart da de åbnede kl 10, og personalet drÞnede rundt og stillede maden vilkårligt op.
Venligt personale, men ikke gearet til mange mennesker på én gang.
Bordene var ikke tÞrret ordentligt af, og stod alt for tÊt.

5぀星のうち1の評䟡

Havde bestilt valentines tapas menu

Havde bestilt valentines tapas menu, til mig og konen. Maden var VIRKELIG skuffende, absolut dårligste tapas, jeg nogensinde har smagt! Selve stedet er fint, og bordet var dÊkket fint op med pynt og blomster som bestilt. Men 1400 betalte jeg, for mad vi nÊrmest ikke engang gad spise - pga så lav kvalitet. Ikke engang bruschette var bare nogenlunde! Det var dybt skuffende og man fÞler sig virkelig snydt mht prisen!

God forretning for stedet, men fÞrste og sidste gang jeg ligger en eneste krone i den forretning!

Vi havde bestilt bord til 5 mennesker

Vi havde bestilt bord til 5 mennesker men personalet magtede kun at lave mad til 4, vi blev forsikret om at maden til den sidste person ville komme indenfor 5 minutter, men vi endte med at vente 12 også måtte vi andre nÞjes med kold mad. Ikke engang dip kunne de finde ud af levere rigtigt, efter en meget dårlig start med kold mad til 4 ud af 5 deltagere blev vi bare ignoreret resten af aftenen af personalet og skulle selv op og henvende os for at få et desert kort. Desserten smagte dog dejligt.

2026幎1月31日
5぀星のうち1の評䟡

Slet ikke gearet til julefrokost med mange mennesker

Var desvÊrre til julefrokost med firmaet her. Det var ikke nogen god oplevelse. Troede nÊsten det var skjult kamera. Vi sad mange mennesker i en form for glasatriumgård hvor der var hundekoldt. Efter vi havde sat os gik der vel ca. 60-70minutter inden de sidste havde fået drikkevarer. Derefter gik der vel 15minutter inden vi fik rugbrÞd på bordene. Efter yderligere 15minutter kom der lidt sild og fiskefilet. Jeg skriver lidt for der var slet ikke nok. Vil tro at hver anden fik enten fiskefilet eller sild. Forventede at der kom mere men det gjorde der ikke... Vi var derfor meget sultne og talte om at bestille pizza og nogle spiste det bare rugbrÞd. Senere fik vi nogle fade ind med lune retter. Mener at der var 3 uinteressante muligheder; frikadeller, mÊrkelige pÞlser og noget der nok skulle forestille flÊskesteg. Der var var i hvert fald lagt flÊskesvÊr (taget fra chipsposer) ovenpå. Ingen agurkesalat, rÞdkål eller andet grÞnt som tilbehÞr. 3 timer efter vi var ankommet fik vi en lille glasskål med en smule ris a la mande med en klat syltetÞj på og det var så den julefrokost. Det virkede virkelig som om restauranten ikke var klar over hvor mange gÊster der skulle bespises. Kan derfor ikke anbefale andre at holde julefrokost der..

2025幎12月5日

Elendig service og mad

Elendig service, og lige så elendig mad.

Ugidelige tjenere. Kedelig mad med knastÞrt kÞd.

Til julefrokost med flÊskesteg var der ingen svÊrd, men kÞbe flÊskesvÊr fra supermarkedet, der ikke engang var sprÞde.

Top dårligt koncept!

2025幎12月5日

Kommer ikke igen

Vi har lige vÊret til “Smag pÃ¥ KÞge” og bestilte vinmenu, alt i alt til 1.000kr for to personer. Vi blev noget skuffet, maden blev ikke prÊsenteret og ej heller vinen. Tartaren smagte af at have vÊret rÞrt sammen tidligere og stÃ¥et pÃ¥ kÞl i kÞleskabet, grÞntsagerne var nÊrmest rÃ¥ og desserten var meget lille. Vinen mÃ¥tte vi bede om til hvert mÃ¥ltid og dessertvinen som vi mÃ¥tte bede om, kom fÞrst efter at desserten var spist. De hele virkede som et bedre Mc D. De unge mennesker der serverede var sÞde, men tallerkenerne blev nÊrmest klasket pÃ¥ bordet. Hvis meningen var at vi skulle komme igen, er det helt mislykkedes. Det er skuffende at gÃ¥ pÃ¥ restaurant og fÃ¥ mad, som ikke er bedre end det vi ville serverer hjemme. Vi talte med personalet, som tilbÞd en kop kaffe eller en drink som kompensation. Vi betalte og skyndte os ud og kommer ikke forbi en anden gang.

2025幎10月10日

Pariserdreng

Pariserdreng, på rugbrÞd.

"PariserbÞf" i ny forklÊdning.
Peberrod, var fra bÞtte, Êggeblomme, var fra flaske, og hÊldt i en "messing" skål, og smagte af fisk.
Den stegte hakkebÞf, var ikke ny stegt, og max 1 cm hÞj.
Pris 169,-

2025幎10月1日

Ankom 12 53

Ankom 12 53, hvor vi bestilte brunch. Der stod et meget stort skilt udenfor, der annoncerede, at der var brunch til klokken 13.00
Tjeneren sagde meget ligegyldigt, at det var pakket vÊk. Vi pointerede, at de havde skilt på gaden, hvorefter han meget sarkastisk sagde, at så måtte de sÞrme se at få det fjernet. Ekstremt dårlig service!! Kommer bestemt ikke igen

2025幎10月1日
5぀星のうち1の評䟡

Dårlig mad, dårlig service.

Dårlig mad, dårlig oplevelse. Virkelig dårlig service, når man står med et gavekort en LÞrdag aften som de ikke vil modtage, de har åbenbart en politik om at de ikke modtager gavekort efter kl 16:00 i weekenden.
Hold jer vÊk det dårlige sted.

2025幎9月13日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス