J&J - Jensen & Jorgensen レビュヌ 10

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

10件のレビュヌ

Rigtig god kundepleje og flotte varer

Har modtaget nogle rigtig fine Þreringe til en meget rimelig pris, og var virkelig duperet over den personlige håndskrevne hilsen, og MEGET omhyggelige og flotte indpakning, der bare gjorde det til en god oplevelse, når man spÊndt pakker op. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her.

2021幎9月7日
自発的なレビュヌ

Fine produkter og super god service

Øreringene og vedhÊnget var rigtig fine og jeg fik dem tilsendt hurtigt, sÃ¥ jeg nÃ¥ede at fÃ¥ dem inden jul. Jeg fik desuden et ekstra vedhÊng som service, da der ikke var tid til at afklare, hvilken type vedhÊng jeg helst ville have. Det er super god service. Handler meget gerne der igen.

2020幎12月30日
自発的なレビュヌ

super god service samt hurtig levering

super god service samt hurtig levering, Jeg kan stÊrkt anbefale Jensen & Jorgensen
Er super glad for samtlige fremsendte Þreringe.
Da det ikke var muligt at fremsende det ene par pga. de var gået i stykker fik vi istedet fremsendt 2 nye par af samme slags blot en andet farve. :-)

2020幎3月24日

Super oplevelse :-)

Hurtig levering, super flot betjening i form af opdatering på smykket og personlig hilsen ved modtagningen samt generelt bare et flot smykke. Dejlig service og kan varmt anbefales :-)

2019幎1月2日
自発的なレビュヌ

Smukke smykker og god service !

Smukke smykker og god service !

Jeg bestille fÞrste gang et par smykker hvor de aldrig dukkede op :(. Der fik jeg pengene tilbage med det samme !

Men da jeg havde forelsket mig i deres smykker måtte jeg bestille igen!
Denne gang blev det sendt med en lille gave til, fordi de var ked af jeg ikke fik smykkerne den fÞrste gang!

Det er meget personlig betjening man får og nogle virkelig smukke smykker i god kvalitet :)!

2017幎9月5日
自発的なレビュヌ

Sindssyg god kvalitet og design

Vi har efterhånden en del smykker fra jensen & jorgensen og kan kun varmt anbefale dem. Kvalitet og design går hånd i hånd og der er ikke en finger at sÊtte på noget af det. Derudover er service helt i top ;)

2014幎5月11日
自発的なレビュヌ

Jeg har nu 2 gange kÞbt smykker hos smykkefirmaet Jensen og Jorgensen. Begge gange har jeg fået flotte håndlavet smykker, sÞd personlig betjening, super god service samt hurtig levering( modtog allerede bestilt vare efter 2 dage..) Jeg kan stÊrkt anbefale J&J til andre!!!

2013幎3月8日
自発的なレビュヌ

Hurtig levering og rigtig god service!

Jeg havde fornÞjelsen af at bestille en halskÊde til min kÊreste, som altid, er jeg mistroisk over for alle webshops, så jeg ringede til ejeren. Jeg fik en rigtig god behandling, og vi fandt endda et flot smykke på tilbud til mig. Levering skete dagen efter! Tak for hurtig levering og en rigtig god service!

2012幎11月12日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ