UndgÃ¥ al handel her!!! GLS returnerede pakken fejlagtigt til Jep x2... Derefter har jeg utallige gange forsÞgt at kontakte dem sÃ¥ de kunne sende mig varene, uden held... De sendte mig blot en mail, s... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
äŒæ¥ãåçããŸãã
I forbindelse med et kÞb pÃ¥ nettet opstod der nogle misforstÃ¥elser og deraf fÞlgende problemer. Men i lÞbet af en venlig og positiv e-mail-udveksling blev problemerne klaret pÃ¥ bedste mÃ¥de. Tak for g... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Idet jeg blot skulle kÞbe en simpel vare for en mÃ¥neds tid siden er jeg Ã¥benbart blevet tilmeldt et medlemskab som jeg ikke selv har bedt om. Dette medlemskab har jeg nu betalt for og efterfÞlgen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
JepJep.com gÞr online shopping nem og billig ðïž Bliv medlem og fÃ¥ adgang til over 1.000 produkter til indkÞbspris med gratis fragt!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ordre ikke leveret
Ordre ikke leveret, ingen svar tilbage på mail henvendelse efter mange dage, og skjult abonnement.
UseriÞst
Undgå al handel her!!!
GLS returnerede pakken fejlagtigt til Jep x2... Derefter har jeg utallige gange forsÞgt at kontakte dem så de kunne sende mig varene, uden held... De sendte mig blot en mail, som klart viste at de ikke havde lÊst mine mails.. Vendte retur til dem, men har intet hÞrt...
I never recieved my item or a refundâŠ
I never recieved my item or a refund never order from them

JepJep.com ããã®åç
Uautoriserede trÊk og manglende dokumentation
Jeg foretog ét kÞb hos JepJep i 2024 og blev efterfÞlgende trukket 15 à 99 kr. for et medlemskab, jeg aldrig har accepteret. Jeg modtog hverken medlemsbekrÊftelse, vilkår, fakturaer eller varslinger om betalinger.
JepJep har kun refunderet 4 måneder og kan ikke dokumentere, at jeg nogensinde har givet samtykke til abonnementet. Sagen er derfor sendt videre til banken og Forbrugerombudsmanden.
Jeg deler dette, så andre kan vÊre opmÊrksomme på risikoen for uventede abonnementstrÊk.

Ikke for godt
Jeg vil gerne hÞre, om I kan hjÊlpe mig med at finde min pakke. GLS
DE siger, at de numre jeg har, er forkerte, og derfor kan I ikke spore pakken.
Jeg har stadig ikke modtaget pakken og ved ikke, hvor den er henne.
Pakken skulle vÊre blevet afhentet den 11. december. Der stod, at den senest ville blive leveret den 18. december, men i systemet står der, at den er leveret den 22. december.
Samtidig kan jeg se, at pakken er blevet afhentet i Tinglev igen den 18. december, fordi jeg var i Tinglev og snakkede med dem og det forstår jeg ikke.
Kan I hjÊlpe mig med at finde ud af, hvor pakken er, og hvad der er sket?

JepJep.com ããã®åç
God oplevelse god pude til billig pengeâŠ
God oplevelse god pude til billig penge og hurtig forsendelse

Min ordre kom hurtigt
Min ordre kom hurtigt, der var dog en manglende, og en defekt vare iblandt. Jeg skrev en mail og forklarede problemet, dagen efter fik jeg besked om, den defekte vare ville blive erstattet med en ny og den manglende var bestilt på ny. Så nu afventer jeg mine varer og glÊder mig over hurtig og god service.

Det var rigtig godt og meget fine
Det var rigtig godt og meget fine
Produkter

JepJep.com ããã®åç
The service and delivery was veryâŠ
The service and delivery was very quick. I will definitely recommend about you to others make sure to do better always.

Bondefangeri
Jeg kÞbte i februar en vare, og var ikke klar over, at jeg samtidig var abonnent hos dem. Jeg er sÃ¥ vred over en sÃ¥ utiltalende mÃ¥de at narre penge ud af folk. Ja jeg er nÊrmest rasende. Jeg oversÃ¥ det desvÊrre i 9 mÃ¥neder, og kontaktede derefter Jepjep via mail, og fik svar at de kunne ophÊve mit medlemskab og ikke refundere penge, som jeg havde bedt om i mailen. Jeg kontaktede dem derefter telefonisk og fik blot at vide, at det havde jeg jo selv sagt ja til, da det stod med smÃ¥t i handelsbetingelserne. Sikke noget bondefangeri!!! Jeg blev tilbudt at fÃ¥ tilbagebetalt 2 mÃ¥neders abonnement, dette blev forhÞjet til 4, da jeg sagde, at jeg ville skrive en anmeldelse pÃ¥ trustpilot. Jeg havde bedt om det fulde belÞb. SÃ¥ slutsÊtningen var:â Du kan fÃ¥ for 4 mÃ¥neder eller intetâ.
Jeg har lige fÃ¥et min fÞrste varer ogâŠ
Jeg har lige fÃ¥et min fÞrste varer og det er sÃ¥ fint ð

JepJep.com ããã®åç
Godt papir og hurtig levering
Godt papir og hurtig levering, kan anbefales

JepJep.com ããã®åç
Det "automatisk abonnement" er ikke ok.
Det "automatisk abonnement" er ikke ok.
Bestilte en vare, pga den var billig, produktet er fint og som forventet. Jeg havde ikke set at man "automatisk" bliver medlem, uanset om man opretter sig eller ej. Jeg havde overset det i ordrebekrÊftelsen.
30+1 dag efter trÊkker I 99kr, jeg kontakter jer samme dag, så siger der må vÊre sket en fejl, da jeg aldrig har oprettet mig eller logget ind....
men nej.
Efter anmeldelse her, bad de mig kontakte dem og de har nu refunderet belÞbet og informerer mig om at man også kan kÞbe produkter til fuld pris uden abonnement, dette har jeg dog ikke undersÞgt nÊrmere.
Men tak for refusion.

JepJep.com ããã®åç
De fusker til medlemskaber og man fÃ¥râŠ
De fusker til medlemskaber og man får aldrig sine vare.
Der er prÞvet kontakt i flere måneder nu, unden nogle form for kontakt.
Det er fusk og svindel det hele

JepJep.com ããã®åç
En mÃ¥ned er gÃ¥et uden svar ogâŠ
En måned er gået uden svar og modtagelse af min varer. Jeg har kontaktet JepJep telefonisk og skrevet 4-5 gange på mail, og jeg får intet svar. På telefonen tog en mand den, men han lÞd ikke interesseret og sagde at en kollega ville ringe til mig senere den dag. Det er to uger siden, og det skete aldrig. Jeg mangler fortsat mit moppesÊt og har igen kontaktet deres support i samme tråd som alle mine andre ubesvarede mails.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ