Har brugt firmaet siden 2022 tilâŠ
Har brugt firmaet siden 2022 til service på Danfoss varmepumpe. Helt igennem et professionelt firma med dygtige og serviceminded medarbejdere. KÊmpe lettelse at kunne få hjÊlp af dem.
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Det virker ikke til, at firmaet er gearet til at håndtere private kunder med småopgaver, og jeg kommer til at finde en anden elektriker nÊste gang, jeg får behov.
I kÞlvandet på en mindre service- og installationsopgave, som firmaet udfÞrte, opstod en fejl på installationen. I lÞbet af den tid, det har taget, at få lÞst dette, har jeg oplevet, at aftaler om kontakt (aftalt telefonopkald) ikke er blevet overholdt, at arbejde ikke er blevet udfÞrt på det aftalte tidspunkt, samt at jeg er blevet faktureret to gange for at finde den fejl, som det ikke lykkedes at finde i fÞrste forsÞg.
Til sidst lykkedes det Mark at finde og udbedre fejlen i super god dialog med mig; den prÊstation var til fem stjerner, men samlet set er jeg på ingen måde tilfreds, og jeg ved, at det bliver en anden leverandÞr, der skal stå for varmepumperne fremover.
Havde en flink montÞr ude og skifte et kabel (50 cm)til en kontakt og skifte en sikring..var her ca 40 min..fik regning på 2 timer og 2 x service vogn? m.m. regning 1850 kr??ringede til firmaet samme dag som regning kom for forklaring.I dag en uge siden..? regning bliver betalt nu og jeg finder andet firma til div opgaver og service på luft/vand(som iÞvrigt osse er kÞbt hos Dem..
Rigtig god og kompetent vejledning, hurtig og sikker levering, udskiftning og opsÊtning af ny hybrid solcelle inverter.
Jeg havde en mindre opgave jeg skulle have lavet på mit kontor så jeg kontaktede JK Energi.
Derfra gik det ret hurtigt og smertefrit. Jeg fik besÞg af den mest behagelige svend ved navn Jonas der både kunne arbejde og sludre lidt med mig samtidig.
Jeg er så tilfreds med det udfÞrte arbejde og mindst lige så tilfreds med at Jonas var god til at fortÊlle om processen og hvad der ville give bedst mening.
Det er ikke sidste gang jeg bruger dem her :)
IndkÞb af luft til vand varmepumpe fra JK ENERGI A/S GÞrlev.
Gode forhandlinger med sÊlgeren Nicolai, som forstod opgaven korrekt, men som den eneste person blandt 2 andre tilbudsgivere, foreslog et varmeapparat på opstillingsstedet i bryggers, da der her IKKE er nogen varmekilde, og anlÊgget ikke afgiver varme.
Installationen blev udfÞrt perfekt som lovet, af de to teknikere, Ronnie og Anders som var meget samarbejdsvillige.
Vi fik to gode oplevelser, varmesystemet fungerer perfekt samt det ligner et "kunstvÊrk".
Hanne og SÞren, 4180 SorÞ
Vi fik lavet service. Pille rode og rave med Regin for Þret. SÃ¥ gik fyret i nÞdprogram, da de var kÞrt. Jk ville ikke pÃ¥tage sig skylden, pÃ¥ trods af at det kÞrte upÃ¥klageligt inden de kom. Men de kunne da komme igenâŠmed gebyr for servicevogn igen osv. Talte i telefon det meste af tiden, da de ikke havde forstand pÃ¥ modellen. Sendte regning pÃ¥ materiale FÃR det blev skiftet. Regningen efter tre besÞg blev 20.000 kr. for at rette deres egen fejl. Hold jer langt vÊk fra de klamhuggere.
Vi har vÊret meget tilfredse med installationen af vores varmepumpe og den efterfÞlgende support. Når noget har drillet eller vi har haft behov for hjÊlp har medarbejdere og ledelse vÊret hurtige og dygtige til at hjÊlpe. Jeg kan på det varmeste anbefale JK Energi.

Ã
rligt eftersyn (lovpligtigt) på Luft/vand varmepumpe
Kr. 2.000,- incl. moms for 1/2 times arbejde hvilket giver en timelÞn på Kr.4000,-
Prisen i 2024 for det samme eftersyn var Kr. 1.600,- incl. moms for 1 times arbejde.
En prisstigning på Kr.400,- på et år, hvis vi ser bort fra det faktiske timeforbrug.
Jeg kontaktede kontoret for et nedslag på regningen til en "pensionistvenlig" pris, på samme niveau som i 2024 set i relation til den forbrugte tid på en 1/2 times arbejde.
Kontoret afviste at give nedslag på regningen, med bemÊrkning på at de som firma også skulle leve.
Som folkepensionist er jeg derfor nu nÞdt til at finde en alternativ udbyder af service på min varmepumpe.
PS. montÞren som var flink bestemmer ikke prisen, det gÞr kontoret hos JK Energi A/S
Jeg mangler at JK Energi A/S havde gjort mig opmÊrksom på den store prisstigning da de kontaktede mig for at aftale dato for eftersynet.
Har kun rosende ord til JK Energi, specielt Sammy. Meget tilfreds med arbejdet og kommunikationen.

JK Energi A/S ããã®åç
I dag var JK energi forbi og varmepumpen blev indstillet så den skulle kunne fungere.
Det var positivt at firmaet tog hånd om problemet efter at de havde fået forlagt opgaven.
Tidligere beskrivelse:
Opgradering af varmepumpe installation fungerede ikke. JK AS svarede derefter ikke på mail henvendelse. Varmepumpen fungere stadig ikke men jeg Þnsker ikke at betale flere penge til dette firma hvis de lÞber fra ansvaret og går i flyverskjul.
Måske ville almindelig opfÞlgning på om kundens installation fungerede kunne forbedre oplevelsen.

JK Energi A/S ããã®åç
LÞber fra deres ansvar og leverer langt fra det man betaler for.
Kan absolut ikke anbefales!

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã