䌁業情報

1. 配管工

圓該䌁業による蚘述

Siden 1999 har UrhÞj VVS arbejdet ud fra en klar vision: at levere miljÞvenlige, energieffektive VVS-lÞsninger i hÞj kvalitet. Med over 25 Ã¥rs erfaring har vi opbygget en stÊrk faglig profil som autoriseret VVS-installatÞr, energivejleder og VE-certificeret specialist. Vi holder til i GÞrlev og dÊkker hele SjÊlland med solide lÞsninger inden for varme, vand og ventilation. Uanset om du er privatkunde, virksomhed eller landbrug, kan du regne med os – og vi mener det, nÃ¥r vi siger, at god service og kvalitet gÃ¥r hÃ¥nd i hÃ¥nd. Vi vÊgter tryghed, kvalitet og langtidsholdbare relationer. Vores kunder skal fÞle sig i gode hÊnder – fra fÞrste kontakt til opfÞlgende service. Derfor tilbyder vi ikke kun skarpe lÞsninger, men ogsÃ¥ serviceaftaler, der sikrer optimal drift Ã¥ret rundt – og vi kontakter dig selv, nÃ¥r det er tid til eftersyn. Vores lÞsninger holder. Vi gÃ¥r ikke pÃ¥ kompromis med hverken materialer eller hÃ¥ndvÊrk, og vi fÞlger op, sÃ¥ du ikke stÃ¥r alene bagefter. Hos UrhÞj VVS lover vi ikke mere, end vi kan holde. Men vi holder, hvad vi lover: MiljÞvenlig varme, der betaler sig.

3.2

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

9件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 50に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Nulstilling af Fabriksindstilling af varmepumpe.

Vi stod med en varmepumpe hvor styresystemet var defekt. Video materiale blev tilsendt UrhÞj inden de sendte en mand ud. UrhÞj tilbÞd af prÞve af fabriks indstille styresystemet til pumpen, men kom frem til samme konklusion som kunne ses i det tilsendte videomateriale. Den udkÞrende håndvÊrker var hos os i Max 30 min og vi stod med et fortsat defekt styresystem. Nu har vi fået regningen hvor der er blevet afregnet montÞrtimer på 1 time og 45 min.
Selv med medregnet transport fra firmaets adresse kommer vi ikke i nÊrheden af 1,75 time. Vi er meget uforstående og har ikke i sinde af vÊlge dette firma igen.

2026幎3月20日

Super service.

FÞrste, men absolut ikke sidste gang. 🀩🀩🀩 Vores pillefyr varmede pludselig ikke ordentligt og huset var kun 18 gr. Kurts oliefyrservice anbefalede UrhÞj og sagde at de var bedst til opgaven. Og det mÃ¥ jeg sige var rigtigt. Fyren kom hurtigt forbi og pÃ¥ under en time var der skiftet en ventil og huset var dejligt varmt umiddelbart efter. Super service og hurtig udrykning. Kan klart anbefales.

2025幎11月20日

UrhÞj VVS からの回答

Tak for din pÊne anmeldelse. Dejligt at vi kan hjÊlpe med varme, i det kolde vintervejr.

Super godt tilfreds

Vi har totalrenoveret vores hus og fik fantastisk rådgivning hos UrhÞj, da vi skulle vÊlge opvarmning. Valget faldt på en luft-til-vand varmepumpe, og hele forlÞbet, fra bestilling til drift, har vÊret over forventning.
Teamet har vÊret professionelle, imÞdekommende og trovÊrdige hele vejen.
Tusind tak for en tryg proces og et rigtig flot resultat – vi kan varmt anbefale UrhÞj!
Flemming MÞller

2025幎10月28日

DÃ¥rlig oplevelse

Kan helt klart ikke anbefale dette firma til at klare en så simpelt ting som et toilet der lÞber. Havde fÞrste gang firmaet ude og skifte indmaden
CERA TOLD KOMPLET” = et komplet indvendigt toiletsÊt (ventilpakke) fra mÊrket CERA, der passer til Ifö-toiletter.

Det betyder, at de bevÊgelige dele inde i cisternen er blevet udskiftet — ikke selve toilettet, men “motoren” indeni.

Der gik ca. 4-5 mdr., så lÞb det igen, så var de her igen for nylig, der gik 2-3 dage så lÞb toilettet igen, nu gider jeg ikke have mere med dem at gÞre det har kostet mig over 1100 kr.
Det skal siges at firmaet har overtaget det firma der var her fÞrste gang, men det er ikke nogen undskyldning.

Tak for jeres svar. Jeg vil gerne prÊcisere, at Jeg ikke har hÞrt noget om at I ville komme igen igen uden beregning og så gammelt er toilettet heller ikke 5-6 år synes jeg ikke er et voldsomt gammelt toilet.

2025幎9月25日

Hej Gert Fallesen
Du Þnskede, at vi ikke skulle bruge for meget tid på udbedring, da du stod for at skulle renovere badevÊrelset inden lÊnge. Gamle toiletter kan vÊre svÊre at udbedre i fÞrste forsÞg og krÊver nogle gange ekstra fejlsÞgning.
Der er ikke tale om en garantisag, hvis der har sat sig kalk i toilettet.
Da vi sendte regning til dig, vidste vi ikke at problemet ville opstå igen. Vi har tilbudt dig at udbedre det uden beregning.
Med venlig hilsen UrhÞj

Meget gode og venlige medarbejdere.

Meget gode og venlige medarbejdere.
Har altid vÊret meget hjÊlpsom.
Så sent som i dag, da de skulle forklare mig, at min jordvarmeanlÊg, faktisk var elvarme.
Hvilket jeg havde meget svÊrt ved at forstå, pga. navnet.
Så fuld tilfredshed herfra. 😊

2025幎6月26日

UrhÞj VVS からの回答

Hej Cuff. Tak for din anmeldelse og tak for roserne. Vi er glade for din oplevelse, for vi lÊgger stor vÊgt på vores kundeservice. Vi ser frem til at hjÊlpe dig igen en anden gang. Mvh Heidi, UrhÞj

Inkompetence hele vejen rundt

Vi valgte UrhÞj vvs, da de fremstod som de mest pålidelige og ordentlige, idet vi intet begreb havde om udfÞrslen af opgaven, hvorfor vi stolede blindt på firmaet. Dette var vores fejl. De har modtaget pengene 66k, men absolut ikke udfÞrt deres arbejde.
De har opsat anlÊgget, og det er det eneste de har klaret nogenlunde. De har ikke indreguleret eller noget som helst andet. Displayet var opsat forkert og selv filtrene var placeret forkert i maskinen.

Vi har kunne mÊrke at der ingen cirkulation/ventilation har vÊret. UrhÞj har haft en intern “ekspert” ude 5x. De har intet fortaget sig, idet de ikke aner, hvad de har lavet.

Hold jer langt vÊk fra UrhÞj. Måske kan de lÞse VVS opgaver, hvem ved. Men ventilation aner de intet om.
De kastede en afskediget medarbejder under bussen. Men flere af deres ansatte har vÊret forbi- såkaldte eksperter- men de har ikke engang kunne spotte, at filtrene sad forkert. De havde byttet om på pollenfilteret og det andet. Hvor dygtige er de så?

Jeg er så vred på UrhÞj. Jeg har talt telefon med dem minimum 10x og de har vÊret forbi 5x, hvor de bare har ladet som om. UanstÊndigt.
Derudover har de valgt et for dyrt anlÊg. Bevares det er et super godt anlÊg, og vi er glade derfor. Men beslutningen om hvilket burde vÊre vores.

2024幎12月5日

Komplet varme LÞsning

Fik skiftet mit gamle oliefyr ud med en fed luft-til-vand varmepumpe fra UrhÞj. De tog sig af alt – smed det gamle skrammel ud og satte et nyt system op, der ikke kun varmer huset, men ogsÃ¥ leverer varmt vand til hele min skare pÃ¥ otte. Resultatet? Jeg har faktisk kunnet halvere min varmeregning! De var ogsÃ¥ mega dygtige til at guide mig igennem hele processen og klare bÃ¥de nedtagning og opsÊtning med et smil. Top professionelt!

2023幎3月20日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。