Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger til JK El-teknik og isÊr til Jonathan og Elias. Fra start til slut har oplevelsen vÊret helt i top. De er ekstremt professionelle, pÃ¥lidelige og samt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg havde i dag besÞg af 2 elektrikere fra JK el teknik, Det var en yderst positiv oplevelse, de udfÞrte et flot arbejde. Kan varmt anbefales,
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi fik lavet lys og el pÃ¥ en ny etage, og alt blev udfÞrt hurtigt og kompetent. Jonathan er rar at have i huset og god til at finde de rigtige lÞsninger. Han koordinerede i Þvrigt selv med tÞmrer og m... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Stor fornÞjelse! Jonathan har helt styr pÃ¥ tingene. Han ligger altid inde med gode lÞsningsforslag, uanset omstÊndighederne. Alle dumme spÞrgsmÃ¥l blev besvaret, og jeg er mere end tilfreds med res... ãã£ãšèŠã
Elektriker virksomhed med ekstra stort fokus på god kommunikation og kvalitets håndvÊrk. Vi er med dig hele vejen igennem byggeprocessen.
Kofod Anchers Vej 55D, 3060, EspergÊrde, ãã³ããŒã¯
Super flot resultat og effektiv service!
Vi havde JK Elteknik til at lave vores udendÞrs belysning og resultatet blev lige, som vi havde håbet. Servicen var tip top og vi fÞlte os hele tiden trygge, da der ikke blev draget nogen forhastede beslutninger.
Vi vil helt klart bruge JK Elteknik en anden gang!
The work has been done as promised. I am very happy with the quality of work.
Imponerende hurtig afvikling af mit lille projektet med ny installation af lys på badevÊrelset.
Fra indledende forespÞrgsel til fÊrdigt produkt gik der ikke engang en uge.
SkÞnt skÞnt skÞnt! Jeg skulle have kontaktet Jonathan tidligere og kommer til det igen nÊste gang. Tak for hjÊlpen!
Hurtig, effektiv, ordentlig! Fint arbejde fra start til slut. Kontinuerlig og god dialog der sikrede, at vi hele tiden var med inde over alle beslutninger.
Helt igennem professionel og god oplevelse. Fra start til slut, blev jeg taget med i hÃ¥nden og fik sparring til alle beslutninger og gode idéer, der kom i lÞbet af forlÞbet. Kan klart anbefales âºïž
Jeg var lige flyttet ind i min nye lejlighed og havde ingen ide om elektronik, sÃ¥ jeg fik JK-El og han tilbÞd en af de bedste oplevelser jeg har haft god service herfrað
Vi havde besÞg af Jonathan til et have-lampe projekt.
Jonathan kom hurtigt ud og vi gennemgik projektet. Det kom rigtig gode lÞsninger fra ham, og vi fÞlte os i trygge hÊnder.
Et par dage efter kommer Jonathan forbi igen og arbejdet skrider hurtigt frem, og han er hurtig fÊrdig.
Alt har vÊret en super god oplevelse og vi kan på det kraftigste anbefale JK El-Teknik, hvilket vi allerede har til omgangskredsen.
Er yderst tilfreds med JKâs arbejde og gode service. Overholdt aftale. Fandt en lÞsning pÃ¥ et lampe problem til stor tilfredshed. Kan kun anbefale JK.
Anden gang vi bruger jk.
Super pÃ¥lidelig og tingene spiller bare ð
Super dygtig og godt stykke arbejde.kan varmt anbefales
Jonathan var hurtig og effektiv. Kom som aftalt og lavede arbejdede prÊcis som vi havde håbet. Han hjalp endda med et VVS problem, som han slet ikke havde behÞvet at bruge tid på. Desuden fandt han tid til rådgivning om et andet projekt lÊngere ude i fremtiden, hvor vi helt sikkert kommer til at ringe til ham igen. SkÞnt med god, pålidelig service. Varme anbefalinger.
KÊmpe anbefaling herfra. Fik monteret 2 loftlamper af Jonathan. Hurtig og god service. FortÊller hvad han gÞr og hvorfor. Finder på idéer og lÞsninger, så det ser pÊnt ud.
Jonathan er en guttermand
Skulle have sat el ladestander op og han fandt hurtigt en tid i kalenderen til mig. Installering var hurtig og lige hvor jeg Þnskede den, og alle problemer der kunne opstå havde han lÞsningen på med det samme.
Klar anbefaling herfra.
Vi fik lavet udendÞrs belysning, samt stikkontakter. Jonathan kom hele vejen rundt og sikrede, at lÞsningen var holdbar, hvilket ingen andre elektrikere undersÞgte.
Både prisen var konkurrencedygtig og servicen i top. Vi kommer også til, at bruge firmaet til nÊste el-opgave.
Jk el teknik fÃ¥r mine varmeste anbefalinger. Har fÃ¥et lavet noget el og Jonathan er dygtig sÞd og hjÊlpsom. Skal ikke have lavet el hos andre fremoverð
Stor fornÞjelse!
Jonathan har helt styr på tingene.
Han ligger altid inde med gode lÞsningsforslag, uanset omstÊndighederne. Alle dumme spÞrgsmål blev besvaret, og jeg er mere end tilfreds med resultatet.
Jeg kan klart anbefale JK el-teknik, til dem der skal have lave noget ordenligt. Jeg ved i hvert fald hvem jeg ringer til, nÊste gang jeg behÞver en elektriker.
Tak til JK el-teknik for virkelig fin rÃ¥dgivning, lÞsning og fantastisk service! Selv prisen er jeg tilfreds med ð
Super professionelt arbejde
* Rigtig god service
* Holder aftaler
* Perfekt udfÞrt arbejde på trods af store udfordringer
Kan anbefales på det varmeste.
Har haft Jonathan fra JL El-teknik ude og ordne strÞmmen samt fikse lampe udtagene til perfektion! Kan kun anbefale JK El-teknik! Det er ikke sidste gang og nummeret er hermed gemt under favoritter ððð¡
Hurtig og god service da vi stod akut og manglet strÞm i vores lejlighed.
Jonathan kan klart anbefales! ð