Jm Optik レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg havde en virkelig positiv oplevelse fÞrste gang, jeg selv kom der som kunde. Fik at vide, at de sagtens kunne lave en brille til mig, men at de syntes, jeg lige skulle forbi en ÞjenlÊge, da der va... もっず芋る

䌁業が回答したした

Hej Efter 3 mÃ¥neder kÞb af briller Jeg har i dag vÊret hos jm optik og fÃ¥ rettet briller og indehaveren Sten foretog endnu en syntest og det var ikke brillerne men mig der havde tÞrre Þjne og lil... もっず芋る

䌁業が回答したした

Havde bestilt tid med henblik pÃ¥ en ny brille. Fik lavet synsprÞve, samt scanning af begge Þjne. Ny maskine optikeren havde fÃ¥et. Blev hele tiden grundig informeret og endda ogsÃ¥ en god forklaring... もっず芋る

䌁業が回答したした

Ville blot lige se den nye butik pÃ¥ Dalumvej, skulle egentlig ikke have nye briller, meeen inden jeg forlod butikken, var jeg den lykkelige ejer af 2 stk. smarte briller. At det blev sÃ¥dan, kan udeluk... もっず芋る

䌁業情報

1. 県鏡屋

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

MULTILEJE - er et af de meget populÊre koncepter som inden for de seneste år er blevet lanceret hos Jm Optik. Det er et genialt lejesystem, specielt velegnet til de, der gerne vil have mere end et par briller på samme tid, uden at det skal gå ud over k...

• Odensevej 50, 5471, SÞndersÞ, デンマヌク

通垞24時間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 39ä»¶

レビュヌを曞く

Her får man en service som er mere end

Her får man en service som er mere end man kan forvente. Har kun haft rigtig gode oplevelser i de år jeg har kÞbt briller og kontaktlinser.

2024幎12月17日
Jm Optik ロゎ

Jm Optik からの回答

Hej Ida. Tak for de pÊne ord :-) Vh. Martin JM Optik

JM Optik er bare de bedste.

JM Optik er en FANTASTISK optiker. Personalet er Meget dygtige og hjÊlpsomme og der er en super stemning i butikken. Der er mega mange brillestel og solbriller at vÊlge imellem og klart den bedste optiker på Fyn.

2024幎6月20日
自発的なレビュヌ

Rigtig god og venlig betjening

Rigtig god og venlig betjening i butikken i SÞndersÞ.
Har hos Sabine ved JM Optik fået lavet specielle linser, hvor hun har stået for udmåling, tilpasning, bestilling og opfÞlgning.
Alt er gået nemt og gnidningsfrit, med super kompetent vejledning og forklaring af hvordan hele processen fungerer.

2024幎4月23日
自発的なレビュヌ

Jeg syntes mit syn var blevet svagere

Jeg syntes mit syn var blevet svagere og kontaktede ÞjenlÊgen for at finde ud af om det drejede sig om efterstÊr, min grÞnne stÊr der havde udviklet sig eller mit syn bare var blevet svagere siden jeg kÞbte briller for 3 Ã¥r siden hos JM Optik. Jeg fik besked pÃ¥ at fÃ¥ lavet en synstest og kontaktede JM Optik. Det viste sig at det var ikke pÃ¥ grund af stÊr og mit syn ikke havde Êndret sig ret meget. Hvis jeg ikke ville have nye briller fordi jeg syntes at det skulle ske noget nyt, sÃ¥ var der ikke grund til at bruge penge pÃ¥ det. Sikke en service, gad vide hvor mange optikere der ikke havde benyttet sig af at sÊlge et par nye briller 👏👏👏

2024幎4月18日
自発的なレビュヌ

Jeg vil helt klart anbefalede J.M. Optik i SÞndersÞ.

Jeg vil helt klart anbefalede J.M. Optik i SÞndersÞ.
I alle de år vi har vÊret/ er stadig kunde/ kunder i deres butik, har vi fået den bedste service. Glade medarbejder, står altid klar til at hjÊlpe & vores to bÞrn har fået den mest fantastiske oplevelse hos dem! Der er blevet knyttet et helt sÊrligt bånd til en af deres ansatte - som betyder helt vildt meget for vores to bÞrn ❀

Tusind tak til alle deres ansatte i J.M.Optik i SÞndersÞ, for altid god behandling.. Vi vil altid vÊlge jer til!

Fra en familie på fire.

2024幎2月24日

Jeg har igen vÊret inde ved J M optik i

Jeg har igen vÊret inde ved J M optik i Dalum og fik en super god service. Altid smilende personale og sÃ¥ er der altid god kaffe pÃ¥ maskinen, hvis du skulle vente lidt pÃ¥ betjeningen. Denne gang blev det til et par ekstra briller og et par nye solbriller og inden da, havde jeg haft lÃ¥nt nogle med hjem, for det kan vÊre svÊrt at vÊlge med det udvalg der er i bÃ¥de Dalum og SÞndersÞ. Begge butikker har et stort kundeoplag, og det kommer jo af den super gode service de yder over for deres kunder, og skulle ventetiden vÊre for lang, sÃ¥ tage en kop kaffe
.. :-)
Kan varmt anbefales, så tag et smut til J M optik.

2024幎2月20日
自発的なレビュヌ

Nej tak til så dyre briller

Prisen på progressive glas er jo fuldstÊndig hen i vejret! Jeg fik mildest talt et chok da jeg hÞrte prisen. 8-10.000 kr. bare for glas og så kommer stellets pris oveni. Man kan så vÊlge abonnement, man er forpligtet til at betale af på i 2 år.
Jeg endte med at kÞbe min synsprÞve.
KÞbte efterfÞlgende briller med progressive glas via Lensway, over nettet. Under 2400 kr.
Ja tak og det fungerer bare!

2023幎8月9日

JM optik har gjort det igen⭐⭐⭐⭐⭐

JM optik har gjort det igen⭐⭐⭐⭐⭐

Det er bare endnu igen lykkes at jeg er gÃ¥et ud af butikken med den bedste fÞlelse. Havde faktisk fÃ¥et lagt en anden brille til side i SÞndersÞ som blev sendt til Dalum. Medarbejderen i Dalum spÞrg om han mÃ¥ prÞve og finde lidt andet ogsÃ¥. Leger med form og farver. Ender med at komme med én brille i gemmenstig rÞgfarvet plast. Jeg havde slet ikke troet de kunne passe til mig. Jeg ender faktisk med og spÞrg en anden ekspedient for at vÊre hel sikker😉. Jeg prÞver igen den brille jeg havde fÃ¥et lagt til side men kunne godt se den ikke gjorde noget godt for mit udtryk. MÃ¥ bare sige ved JM optik lader de ikke én gÃ¥ ud af dÞren med en brille der ikke passer én.

2023幎8月4日
自発的なレビュヌ

Sublim service og rådgivning.

Min kone og jeg har kÞbt briller hos JM Optik og vi fik en fantastisk service og rådgivning omkring brillevalg m.m. Ydermere har vi besÞgt den nye butik i Dalum med hvor service ligger på samme hÞje niveau. Vi kommer igen :)

2023幎6月2日
自発的なレビュヌ

Super service og dejligt personale.

Ville blot lige se den nye butik på Dalumvej, skulle egentlig ikke have nye briller, meeen inden jeg forlod butikken, var jeg den lykkelige ejer af 2 stk. smarte briller. At det blev sådan, kan udelukkende tilskrives et fantastisk personale, utrolig smilende og serviceminded og meget hjÊlpsomme med en dejlig humor. Anne Mette og Helle samt kollegaer kan på det varmeste anbefales hvis du skal have nye briller.

2022幎11月4日

Altid god betjening

Altid god betjening. Jeg har svÊrt ved at skulle vÊlge en ny brille. Og der er altid så god hjÊlp at hente. FÞler der god er god tid til en. Min varmeste anbefaling

2022幎9月1日