Var forbi i sÞndags og kÞbe den dyre vask, 1class. Resultatet var meget skuffende - ikke pengene vÊrd. Hele kÞlerhjelmen var helt fedtet, samt flere andre steder. MÃ¥tte hjem og kÞre hele... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super god vaskehal og sÞde unge mennesker som sÞrger for at hÃ¥ndvaske bilen de svÊrt tilgÊngelige steder, inden man kÞrer ind i hallen. Det gÃ¥r lynhurtigt, da der kan vÊre flere biler ad gangen inde i... ãã£ãšèŠã
Venlig og professionel modtagelse og perfekt rengÞring inde og ude. At der sÃ¥ er én, som ikke kan slippe rattet og derved kÞrer af sporet i vasken og ÞdelÊgger genstande ér ikke JOBOÂŽs fejl. Der... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
HER Gà R KVALITET OG SERVICE Hà ND I Hà ND Vi har ikke et stort, dyrt bilhus i glas. Vi har ingen slipseklÊdte sÊlgere og en smart café. Vi brÊnder i stedet for at give dig den bedste kvalitet og service til den bedst mulige pris. Uanset om det gÊlder salg af biler, reparationer, undervognsbehandling eller bilvask. Kig gerne forbi og få en snak. Vi byder på dejlig varm kop kaffe eller en iskold vand. Velkommen hos Jobo Bilcenter.
Ole RÞmersvej 1a, 3000, HelsingÞr, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
God service og en oplevelse at vaske bil âºïž
Bedste vaskehal i NordsjÊlland.
Altid friske folk og et super resultat
Bedste anbefalinger herfra.
Ps. Og sÃ¥ er det lokalt ð
Altid god service og glade folk:) Her kommer vi ofte.
Altid ren bil. Det går lynhurtigt og personalet i top.
Jeg havde misted mit Dankort mÃ¥ske efter en bil vask hos JOBO i HelsingÞr. Ringede efter lukketid for at hÞre om de havde fundet kortet, og en meget venlig medarbejder âJesper â gik i gang med at undersÞge sagen!
Det viste sig at det kunne han godt og gik i gang med at se på deres video overvågning og kunne se hvad der var sket og fortalte mig det. Foreslog at jeg kiggede godt efter i bilsÊdet Min kone under sÞgte og til min store, store glÊde fandt hun kortet. Tusind tak for en uvorderlig hjÊlp Jesper. Bedre kan det ikke vÊre. Jeg kommer forbi med en kage. Jess
Altid en rigtig god oplevelse. BÃ¥de selvvasken og vaskehallen fungerer super godt â der er pÊnt og rent, udstyret virker som det skal, og man fÃ¥r virkelig en flot bil hver gang. Personalet er altid hjÊlpsomme og imÞdekommende, og man kan mÊrke, at servicen betyder noget her. Det er rart at komme et sted, hvor man bliver mÞdt med et smil, og hvor tingene bare spiller.
Kan kun anbefales â det er helt klart det bedste sted at fÃ¥ bilen vasket i omrÃ¥det.
Fantastisk servicemindfullness fra alle- som man sjÊldent oplever i dag!
Fik viskerproblem som blev lÞst yderst professionelt og med det samme!
JOBO â Din bil i gode hÊnder; din oplevelse i trygge rammer.
Har fÃ¥et ordnet min bil inde og ude , hold op den er flot â¥ïž mega sÞde og kunde venligt personale .
Vi har haft en rigtig god oplevelse hos Jobo Bilcenter A/S i forbindelse med kÞb af vores elbil. Jesper var super serviceminded, Êrlig og imÞdekommende hele vejen â og man mÊrker virkelig hans passion for biler og for at hjÊlpe kunderne godt videre. Vi fÞlte os trygge og godt guidet i processen. Vi kan varmt anbefale Jobo â og vender gerne tilbage, nÃ¥r behovet opstÃ¥r. Tak for en god handel!
Super sÞd betjening og fik ekstra vask. Tak for god behandling
Altid god service og hjÊlpsomme medarbejdere. Det er en virkelig nemt og effektivt måde at holde sin bil ren på med et abonnent.
Tak for
- hurtig/hÞflig betjening (havde planer om selv at stÞvsuge/vaske bil - men det blev jeg da overbevist om, at jeg ikke skulle ð)
- REN bil - klar til sommerferien!
Denne vaskehal fungerer bare..
Og nogle gange er man heldige at der også står et venligt smil og deler interiÞr-vådservietter eller lignende ud til de besÞgende kunder.
God service og hurtig vask ðªðŒ
Fremragende service. TÊnk engang at et rigtigt levende menneske i 2025 tager imod en ved indkÞrsel til vaskehallen og lige prepper bilen med insektspray og vasker det vÊrste snavs af ruden inden selve bilvasken starter.
Og så ovenikÞbet med et smil og et Þnske om en god dag.
Altid go service og aldrig ventetid i vaskehallen.