Var forbi i sÞndags og kÞbe den dyre vask, 1class. Resultatet var meget skuffende - ikke pengene vÊrd. Hele kÞlerhjelmen var helt fedtet, samt flere andre steder. MÃ¥tte hjem og kÞre hele... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har haft en rigtig god oplevelse hos Jobo Bilcenter A/S i forbindelse med kÞb af vores elbil. Jesper var super serviceminded, Êrlig og imÞdekommende hele vejen â og man mÊrker virkelig hans passion... ãã£ãšèŠã
Super god vaskehal og sÞde unge mennesker som sÞrger for at hÃ¥ndvaske bilen de svÊrt tilgÊngelige steder, inden man kÞrer ind i hallen. Det gÃ¥r lynhurtigt, da der kan vÊre flere biler ad gangen inde i... ãã£ãšèŠã
Venlig og professionel modtagelse og perfekt rengÞring inde og ude. At der sÃ¥ er én, som ikke kan slippe rattet og derved kÞrer af sporet i vasken og ÞdelÊgger genstande ér ikke JOBOÂŽs fejl. Der... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
HER Gà R KVALITET OG SERVICE Hà ND I Hà ND Vi har ikke et stort, dyrt bilhus i glas. Vi har ingen slipseklÊdte sÊlgere og en smart café. Vi brÊnder i stedet for at give dig den bedste kvalitet og service til den bedst mulige pris. Uanset om det gÊlder salg af biler, reparationer, undervognsbehandling eller bilvask. Kig gerne forbi og få en snak. Vi byder på dejlig varm kop kaffe eller en iskold vand. Velkommen hos Jobo Bilcenter.
Ole RÞmersvej 1a, 3000, HelsingÞr, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
God bilvask med kalkfrit skyllevand, gode stÞvsugere, fedt at man får et håndklÊde og kan bytte til et rent. Biludlejning fungere også godt, har lejet en flyttebil med lift.
Der er altid god service :)
De er de flinkeste mennesker, jeg har altid vasket mine biler hos jobo og fået rustbeskyttelse
I dag var jeg en klovn og havde ikke hovede med mig, min bil var blevet brugt som fugle toilet og jeg fÃ¥r den vasket, men der var stadig fugle hÞm pÃ¥, sÃ¥ jeg gÃ¥r ind og spÞrg om de ikke har en bÞrste sÃ¥ jeg lige kan fÃ¥ dem vÊk, manden som jeg snakker med siger at jeg fÃ¥r en ny vask pÃ¥ hans regning og fÃ¥r vist hvor bÞrsterne er sÃ¥ jeg ved det til en anden gang ðð». Hvis det ikke er service i verdens klasse sÃ¥ ved jeg ikke hvad det er !
Altid super service og sÞde medarbejdere, der lige sÊtter pose på bagvinduesvisker, vasker sidespejle og bagude, inden vasken starter. Lynhurtig vasketunnel, så sjÊldent der er ventetid. I anledning af fars dag, var der slushice og popcorn til ungerne
Min bil plejes af Jobobilcenter og mig selv, rigtigt hyggeligt for os kunder. Jeg er meget tilfreds og taknemmelig over service.
DKâs bedste vaskehal og service
Aldrig ventetid. Altid god service. I dag pÃ¥ Fars Dag ekstra god forkÊlelse til bÃ¥de bil og chauffÞr ððð
Altid en flot ren bil, og ALDRIG kÞ! ð
Alle de ansatte er så sÞde, smilende og hjÊlpende. Man bliver stolt over den danske ungdom!
Udover min bil altid er ren efter vask (uden ridser!) så bliver man altid mÞdt et smil samt en god service. Meget dygtige medarbejdere hele vejen rundt og deres positive humÞr smitter af vÊr gang jeg er forbi. KÊmpe anbefaling
Min bil har fået endnu en super grundig klargÞring på trods af mange hundehår. Virkelig godt arbejde!
Vi syntes det er en gode ide men en vaske halle men det er kerterne at den ikke give så meget sÊbe
Altid god oplevelse - super service og personale. Klar anbefaling
Deres produkt er helt i top, og så får man ovenikÞbet god service!
Bedste vaskehal i byen og eneste vasketunnel.maskinen vasker pÊnt, kan dog ikke fjerne alle insekter.Men en smart og hurtig lÞsning med nye bÞrster. Kommer helt sikkert igen ð
Altid god service, hjÊlpsomme og Flinke mennesker.. Og god vask!!
Altid god service og smilende personale
Dejligt enkelt, virker altid, god service og meget rimelig pris
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã