Var forbi i sÞndags og kÞbe den dyre vask, 1class. Resultatet var meget skuffende - ikke pengene vÊrd. Hele kÞlerhjelmen var helt fedtet, samt flere andre steder. MÃ¥tte hjem og kÞre hele... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har haft en rigtig god oplevelse hos Jobo Bilcenter A/S i forbindelse med kÞb af vores elbil. Jesper var super serviceminded, Êrlig og imÞdekommende hele vejen â og man mÊrker virkelig hans passion... ãã£ãšèŠã
Super god vaskehal og sÞde unge mennesker som sÞrger for at hÃ¥ndvaske bilen de svÊrt tilgÊngelige steder, inden man kÞrer ind i hallen. Det gÃ¥r lynhurtigt, da der kan vÊre flere biler ad gangen inde i... ãã£ãšèŠã
Venlig og professionel modtagelse og perfekt rengÞring inde og ude. At der sÃ¥ er én, som ikke kan slippe rattet og derved kÞrer af sporet i vasken og ÞdelÊgger genstande ér ikke JOBOÂŽs fejl. Der... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
HER Gà R KVALITET OG SERVICE Hà ND I Hà ND Vi har ikke et stort, dyrt bilhus i glas. Vi har ingen slipseklÊdte sÊlgere og en smart café. Vi brÊnder i stedet for at give dig den bedste kvalitet og service til den bedst mulige pris. Uanset om det gÊlder salg af biler, reparationer, undervognsbehandling eller bilvask. Kig gerne forbi og få en snak. Vi byder på dejlig varm kop kaffe eller en iskold vand. Velkommen hos Jobo Bilcenter.
Ole RÞmersvej 1a, 3000, HelsingÞr, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Jeg kan lige så godt gå til bekendelse: jeg er helt vild med Jobos vaskeklub! Det er en hverdagsluksus, jeg ikke vil undvÊre. Min bil er altid flot og ren, en total glÊde at kÞre i. Det er enormt billigt: jeg har tjent det ind, bare jeg vasker bilen 2 gange på en måned, hvilket i den grad er nÞdvendigt i lÞbet af vinteren.
I forvejen er jeg kÊmpe fan af Jobo Bilcenter, som jeg ofte har brugt til indvendig rengÞring af min bil. Den professionelle stolthed, den Êgte glÊde ved arbejdet og kundeservicen, den oplever man ikke mange andre steder i dag. Det er simpelthen en fornÞjelse, at det stadig findes. Der er altid stor venlighed og lige dét der ekstra, som gÞr, man som kunde fÞler sig bÃ¥ret pÃ¥ hÊnder og fÞdder. Det strÊkker sig selvfÞlgelig ogsÃ¥ til vaskeklubben, hvor jeg i januar er blevet mÞdt af ivrige folk, der gratis fyldte sprinklervÊske pÃ¥ min bil, nÃ¥r jeg kÞrte gennem vasken. Og i Þvrigt lige tjekkede olien â og fjernede visne blade, der var kommet under motorhjelmen. Du finder simpelthen ikke bedre og dygtigere service i NordsjÊlland ... og sÃ¥ er det stadig barnlig sjovt at kÞre bilen gennem vasken ð
Perfekt arbejde til en meget rimelig pris. Meget venligt og imÞdekommende personale. Kan kun give min bedste anbefaling
Kan kun anbefale JOBO..!!
Har vaskekort, og meget tilfreds. Der er altid et stort smil fra alle de ansatte.
Sidst der stod ejeren Jesper og vaskede mine vinduer, gav en duft dims bÃ¥de til mig og min passager, og jeg fik en ny mikro fiber klud. Altid sÃ¥ god service ð
Efter tredje forsÞg bragte chefen fra JOBO selv min el- bil igennem vaskehallen efter at have undersÞgt via Google hvordan bilen kunne indstilles til NEUTRAL. OVENIKÃBET fik jeg den stÞrste vask selvom jeg fra start, havde valgt Basisvask.
Fra JOBO Ã¥bnede fra mange Ã¥r siden, har jeg sÃ¥ vidt muligt altid brugt deres bilvask og det vil jeg blive ved med da de er indtil d.d. den bedste bilvask og overlÞbet- SJÃLDEN GOD SERVICE!
Altid fair vejledning og god betjening.
Personalet er yderst hjÊlpsomme hvis jeg har brug for hjÊlp i forbindelse med min bilvask. Har et par gange glemt at tage antennen af, men ud af det blå kom en medarbejder og levede den til mig.
Fair priser i forhold til betjent bilvask og ikke mindst vasken.
Eneste minus - maskineriet har som andre maskiner svÊrt ved at klare bagruden perfekt, men er vejledt i hvordan den bliver det.
Hurtig tilbagemelding , ved et aktuelt problem.
problemet blev undersÞgt hos importÞren, der med et udskrift af manualen klargjorde at der ikke kunne lades
medens den står i n.
Jobo vaskehal har udvist en meget hurtig og fin service
Ifm. et nummerplade problem efter vask, fik jeg bare - af 2 omgange - rigtigt fin hjÊlp af Jakob til at lÞse problemet.
( på en skala til 10 ... bliver det et 12-tal)
Jeg vil starte med at rose og sige, min datter havde brÊkket sig i bilen og pÃ¥ hendes bÞrne sÊde, bilen kan man slet ikke lugte der har vÊret brÊk, sÃ¥ thumps up for det, godt arbejde ð
Men overtrÊkket til bÞrne sÊdet er noget helt andet, det er kun blevet spulet med en hÞjtryks spuler... jeg synes det er ret logisk det stadig ville lugte, hvis det var mig ville jeg nok ha lagt det i blÞd i sÊbe vand eller prÞvet noget andet... 1600 kr er ret meget i forvejen og hvis man så skal efter rengÞre begynder ikke rigtig at give mening det skal koste så meget og vi fik endda rabat på 200kr, en blandet oplevelse er ikke sikker på jeg vil vÊlge det en anden gang

Jobobilcenter ããã®åç
Vi blev mÞdt af en enormt venlig mand, der hurtigt spottede at vores bil krÊvede lidt ekstra skrub - så den fiksede han bare lige gratis inden vi kÞrte igennem vaskehallen.
Tusind tak for god behandling, fair priser og en skinnende ren bilâïžâïžâïžâïžâïž
Vi afleverede i starten af marts måned 2024 vores nye bil, som var prÊcis en uge gammel, da vi afleverede den til Dinitrol behandling hos Jobo Bilcenter. Det skulle vi ALDRIG have gjort, da det har resulteret i flere kosmetiske skader på bilen og et meget lang forlÞb med Jobo Bilcenter som mest af alt blot har ignoreret vores henvendelser om udbedring. Ja faktisk så svarer Jesper fra Jobo Bilcenter fÞrst, da der kommer en advokat fra FDM ind over og rykker for svar.
Ved rustbeskyttelsesbehandlingen lykkedes det Jobo bilcenter at smadre en fÊlg, ÞdelÊgge en solskÊrm, ÞdelÊgge et hÞjtalergitter pÃ¥ venstre fordÞr og smÞre fÞrersÊdet ind i Dinitrol. Jobo Bilcenter pÃ¥tager sig at de har lavet âridserâ(reelt set store hakker som IKKE dÊkkes af hjulkapsel) pÃ¥ den ene fÊlg â fÞrste forklaring er at de har tabt hjulet ned pÃ¥ en liftarm. Senere er forklaringen, at skaden er sket da bilen bliver kÞrt ind pÃ¥ vÊrkstedet â sÃ¥ vi ved ikke hvad vi her skal tro pÃ¥! SolskÊrm og hÞjtalergitter vil Jesper ikke pÃ¥tage sig ansvar for selvom vi har fremsendt billeddokumentation for, at skaderne ikke var der inden bilen blev indleveret og bilen kun var 1 uge gammel! Dog forsÞger Jesper fra Jobo at udbedre solskÊrmen ved at forsÞge at fjerne de sorte fingeraftryk der er sat der. Det lykkedes ikke at fjerne dette tilfredsstillende og da dette pÃ¥peges bliver vores henvendelse ignoreret i flere uger.
En behandling der faktisk havde til formål at beskytte bilen og som skulle vÊre en forbedring, endte med at blive en forringelse af en helt ny bil. Ud over fuldstÊndig at miste nybils-fÞlelsen, så vÊlger Jobo bilcenter at sylte ens henvendelser og når Jesper endelig svarer, er han meget uklar i sin kommunikation. FÞrst vil han påtage sig skaderne og udbedre dem, da de ikke kan udbedres indvilliger han i at der indhentes priser på udskiftning af de Þdelagte dele. Da priserne foreligger går der flere uger med tavshed hvorefter Jesper så trÊkker i land og igen vil forsÞge at udbedre skader og derudover pludselig ikke vil kendes ved alle skaderne. Det ville klÊde Jobo Bilcenter og Jesper at tage ansvar og erkende at de ikke har vÊret gode nok og forvoldt dumme kosmetiske skader på en uge gammel bil. Samt at forstå, at vi ikke har interesse i at de skal udbedre mere, men blot Þnsker at få erstattet de Þdelagte dele. Hele dette forlÞb med Jobo Bilcenter er endt med at bliver meget dyrt og har simpelthen vÊret fuldstÊndig til grin. Udbedring af de forvoldte skader lÞber op til at koste over det dobbelte af, hvad selve rustbeskyttelsen har kostet. Det er også tragikomisk at et vÊrksted der fungerer som rustbeskyttelsescenter OG klargÞringscenter kan formå at behandle en bil med så lidt omtanke, så der er smurt Dinitrol og/eller andre ting rundt inde i bilens kabine. Man kan jo kun undres og vi har måtte komme til den konklusion, at det simpelthen må vÊre et tegn på generel ligegyldighed og mangel på stolthed overfor deres eget arbejde.
SÃ¥ lad dette vÊre en advarsel til andre der overvejer at benytte Jobo Bilcenter til en dinitrolbehandling â LAD VÃRE. I hvert fald hvis du ikke Þnsker at fÃ¥ skader pÃ¥ din bil og et langt forlÞb efterfÞlgende med et vÊrksted som vil prÞve alt for at lÞbe fra deres ansvar og i stedet sylte henvendelser og komme med forskellige historier om hvordan diverse skader kan vÊre sket. Og sÃ¥ lige smide en enkelt eller to private medlidenhedshistorier ind ogsÃ¥.

Jobobilcenter ããã®åç
Som altid super go service
KÞrte forbi igår aftes og så der holdte en bil med lys på
Så fik fat i ejer og han tog affÊre med det samme
Og har fået en personlig Tak idag
100 procent iorden
Havde lidt en skÊv oplevelse med fÞrst vask men blev taget godt imod og vi fandt en lÞsning på det. Resultat levede op til mine forventninger i sidste ende og helt klar det rigtige sted at benytte en skånsom vaskehal.
Ding DONG dynamolygte, I er bare flinke og forstår og opfylder ALLE mine behov
ðïžðïžðïžðïžðïž
Kom med en arbejdsbil der ikke havde set skyggen af en stÞvsuger eller fugtig klud siden den kÞrte fra forhandleren for 5 år siden. Forlod stedet med en nÊrmest ny bil. Er dybt imponeret. Tak for godt arbejde!!
FamiliÊrt sted med medarbejdere som er kompetente og til at stole på. Jeg har kun oplevet god service og proaktiv kommunikation :)
Uheld kan forekomme i en vaskehal
Det har jeg oplevet hele 4 gange.
4 gange er bagrudevisker blevet beskadiget på den ene eller anden måde.
Senest idag den. 24.10.23 hvor der opstod en uheldig situation med anden kunde foran mig i vaskehallen, det fik den konsekvens at bagrudevisker pÃ¥ min bil blev revet helt af ð€·ðœââïž
Ca. 20 minutter efter det skete får jeg en sms fra Jobo som kort redegÞre for det skete i vaskehallen samt meddeler mig at der er bestilt en ny bagrudevisker.
Bagrudevisker og montering uden beregning ððŸ
Jeg giver 5 stjerner for håndtering af reklamationer og til trods for mine oplevelser med Þdelagte bagrudevisker kan jeg varmt anbefale
vaskehallen.
God effektiv vask, med fremragende service. Kan anbefale at i prÞver denne vaskehal;)
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã