Var forbi i sÞndags og kÞbe den dyre vask, 1class. Resultatet var meget skuffende - ikke pengene vÊrd. Hele kÞlerhjelmen var helt fedtet, samt flere andre steder. MÃ¥tte hjem og kÞre hele... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har haft en rigtig god oplevelse hos Jobo Bilcenter A/S i forbindelse med kÞb af vores elbil. Jesper var super serviceminded, Êrlig og imÞdekommende hele vejen â og man mÊrker virkelig hans passion... ãã£ãšèŠã
Super god vaskehal og sÞde unge mennesker som sÞrger for at hÃ¥ndvaske bilen de svÊrt tilgÊngelige steder, inden man kÞrer ind i hallen. Det gÃ¥r lynhurtigt, da der kan vÊre flere biler ad gangen inde i... ãã£ãšèŠã
Venlig og professionel modtagelse og perfekt rengÞring inde og ude. At der sÃ¥ er én, som ikke kan slippe rattet og derved kÞrer af sporet i vasken og ÞdelÊgger genstande ér ikke JOBOÂŽs fejl. Der... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
HER Gà R KVALITET OG SERVICE Hà ND I Hà ND Vi har ikke et stort, dyrt bilhus i glas. Vi har ingen slipseklÊdte sÊlgere og en smart café. Vi brÊnder i stedet for at give dig den bedste kvalitet og service til den bedst mulige pris. Uanset om det gÊlder salg af biler, reparationer, undervognsbehandling eller bilvask. Kig gerne forbi og få en snak. Vi byder på dejlig varm kop kaffe eller en iskold vand. Velkommen hos Jobo Bilcenter.
Ole RÞmersvej 1a, 3000, HelsingÞr, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Service i verdensklasse! Ekstrem rare og sÞde mennesker som virkelig kender deres fag! De besidder samtidig Danmarks bedste bilvask !
Jobo Bilcenter leverede en fremragende oplevelse fra start til slut. Personalet var venligt og hjÊlpsomt, og deres ekspertise inden for biler var imponerende - man kan virkelig mÊrke, at deres medarbejdere er passioneret omkring deres håndvÊrk.
Kundeservicen var fremragende, og de tog sig tid til at forstå mine behov. Jeg anbefaler Jobo Bilcenter til alle, der sÞger en bilvask i verdensklasse, rens af sÊdder, undervognsbehandling eller andre af deres mange services, da deres formål er dedikation til kundetilfredshed.
De vil behandle dig og din bil med professionel ekspertise. Jobo Bilcenter sender altid en afsted med et smil på lÊben!
Bedste bilvask Havde en super god oplevelse havde et par pletter efter nogle fugleklatter på min bil efter vask fik en god forklaring på hvorfor de ikke var kommet af i vasken og fik en ekstra vask gratis super service kan klart anbefales
Super fin behandling fra Jobo. Deres system var gået ned som jo sker, og da ejer ankommer, og ser at vi har ventet, ikke sÊrlig lÊnge, men stadig ventet.
åbner han for en af han detailing garager og siger jeg bare skal kÞre derind, og få en gratis vask.
Det var helt unÞdvendigt, og en rigtig rar overraskelse.
Jeg kan kan ikke love at systemet er nede og det sker for jer når i besÞger Jobo, men kan dog sige at priserne er fÊr, udstyret er godt, og der er Kaffe og Kakao på kanden :D
Tak til Jobo for flot arbejde med klargÞring af bil ifbm. aflevering af leasingbil.
Ikke mindst for god dialog med medarbejdere og direktÞr Jesper, som man tydeligt mÊrker er meget passioneret indenfor sit fag og god at tale med omkring hvad man sÞger ifbm. klargÞring og hvad der er nÞdvendigt.
Jeg sÊtter personligt meget stort pris på at man kan tale godt med firmaet om hvad der passer ind for mig i min situation.
Tak for det.
KÞbte en brugt bil engros hos JOBO i februar 2023. Bilen fremstod pÊn og nydelig som den var, men alligevel tilbÞd Jesper Olsen at levere den nysynet og fuldpoleret samt plette småridser i lakken. Herud over viste det sig at der var en lille utÊthed ved en pakning til oliekÞleren, men pakning og rÞr blev skiftet uden beregning - en rep. til ca. 7000 kr. Se det er service der vil noget på en 9 år gammel engros bil. Et gammelt ordsprog siger at man ikke skal stole på advokater, journalister og brugtbilshandlere, men her er absolut en undtagelse fra sidste kategori. Kan varmt anbefale at handle hos JOBO Bilcenter i HelsingÞr.23
SuverÊn service
Havde bestilt rengÞring af bilen indvendig. UdfÞrt til perfektion. De fjernede også gamle fastgroede klistermÊrke fra forruden uden ekstra beregning.
Spurgte til en del småridser på bilen og fik et tilbud om fjernelse af alle for 300 kr. super service
Meget tilfreds
Altid en god oplevelse at vÊre kunde hos Jobo.
Flinke og kompetente medarbejdere som altid har et smil på lÊben når man besÞger dem.
Har vÊret kunde hos dem et par pr snart og har aldrig oplevet noget dårligt.
Jeg oplevede d.12 februar at tÞrrebÞrsterne fik fat i min forrudevisker og fik flået klipsen fra hinanden, og efter at have snakket med personalet og udfyldt deres reklamationsformular fik jeg svar fra dem allerede dagen efter, om at de havde bestilt en ny forrudevisker til mig, og Idag d.14 februar er den klar til afhentning hos dem!
Pisse god kundeservice, og service generelt! Kan varmt anbefale dem.
Elsker Jobo!! De er simpelhen så sÞde, og vi fik varm kakao<3 vi har flere gange fået godter, og vasken får vores bil til at vÊre så god som ny.
Mange takâ€ïžâ€ïžâ€ïž
Utrolig imÞdekommende og venlig betjening samt bilvask i verdensklasse. Hvad mere kan man Þnske sig ððððð
Har altid stÞvsuget hos dem, og nu det vinter tid så bilen skal vaskes, så er blevet medlem af deres vaskeklub. Super service så dejligt
Upåklageligt og fantastisk service..
Altid klar på at finde en lÞsning..
I er altid sÞde og hjÊlpsomme. FÞler altid jeg får en god oplevelse når jeg besÞger jer
Jeg vasker altid hos jer har 2 biler det fungere bare altid pÊne ð
PAS PÃ
. Har du lavprofildÊk på dine fÊlge, har du stor sandsynlighed for at få Þdelagt dine fÊlge. Jeg fik Þdelagt to alufÊlge på to måneder - venstre side, for og bag. Video kigget igennem, ingen forklaring - udover noget vÊrre sludder.
SÃ¥ tusind tak for ingenting. Jeg har opsagt min vaskeklubaftale. Jeg skal ikke risikere flere skader i den vaskemaskine. Ãhh - glemte jeg at sige, at maskinen ogsÃ¥ har taget mig bagrudevisker? Jeg har vasket bil i vaskehal i ca. 40 Ã¥r uden en eneste skade. SÃ¥ er du advaret.

Jobobilcenter ããã®åç
Venlig og professionel modtagelse og perfekt rengÞring inde og ude.
At der så er én, som ikke kan slippe rattet og derved kÞrer af sporet i vasken og ÞdelÊgger genstande ér ikke JOBOŽs fejl. Der står tydelig instruktion ved indkÞrslen til vaskemaskinen.
SLIP RATTET, SÃT BILEN I FRIGEAR/NEUTRAL OG BRUG IKKE HÃ
NDBREMSE ELLER BREMSE, BRUG HELLER IKKE VISKERE.
Er det så svÊrt at forstå ?

Jobobilcenter ããã®åç
Jobo og de folk som arbejder der, er utrolig sÞde, hjÊlpsomme og kompetente!
Har handlet en fin bil der, og det har hele vejen igennem vÊret en fornÞjelse.
Varmeste anbefalinger herfra!

jeg har vasket 200 gange hos jobo bilvask i HelsingÞr
sidste gang sprang mit dÊk og jeg fik skader på fÊlge samt lag skader på skÊrm og dÞr og en lille bule.
de afviser krav fra forsikringen . da de mener jeg kÞrte skÊvt ind Nr. 201 gang . jeg skal så betale selv risiko på 2230 Kr. det er umuligt for mig at bevise at det IKKE er min skyld. jeg kommer ALDRIG der op igen det vil jeg ikke udsÊtte mig eller min bil for

Jobobilcenter ããã®åç
Fantastisk flot arbejde med keramisk coating og - som altid - fantastisk god service! Dette er virkelig et team som Þnsker, at man som kunde altid kommer glad videre.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã