Ik ben erg tevreden over de service en het assortiment. Ik was blij dat ik hier een föhn uit een gelimiteerde collectie kon vinden, die bijna nergens anders meer verkrijgbaar was. De bestelling werd s... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Ik raad iedereen af om hier te bestellen. Begin mei heb ik een bestelling geplaatst die ik tot op heden nooit heb ontvangen. Ik heb meerdere keren contact opgenomen via e-mail en telefonisch. Ie... もっと見る
Enthousiast over de airstyyler met 8 hulpstukken. De Dryze proflex. Ik kan mijn haar na het wassen goed zelf in model brengen. Veel beter als met een föhn en losse borstel. Airstyler werd snel gele... もっと見る
Contact gehad met de klantenservice, nadat ik per ongeluk een verkeerd product had besteld. De wachttijd is niet te lang, de medewerkster zeer klantvriendelijk en duidelijk te verstaan. Daarnaas... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
JohnBeerens.com is dé exclusieve beautywebshop van Nederland. Hier shop je alle super-de-luxe merken die je kan bedenken op het gebied van haar- en lichaamsverzorging. Op zoek naar high-end labels als CHI, Biosilk, Farouk, J. Beverly Hills, PUPA, Payot en Skeyndor? Bij JohnBeerens.com vind je ze allemaal!
連絡先
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Na meer dan twaalf jaar ervaring voor…
Na meer dan twaalf jaar ervaring voor mij nog even betrouwbaar
Fantastische webshop
Snelle levering, goed verpakt en verzorgd, prachtige producten!
Oneerlijk omgegaan met retour
Na toezegging van klantenservice dat ik product mocht retourneren, wordt deze afspraak niet nagekomen en krijg ik mijn geld toch niet terug. Erg misleidend.
Kwaliteit producten
Al jaren een blije klant !
Kwaliteit producten en snelle bezorging...meer heb je niet nodig, toch ?
BESTEL HIER NIKS
BESTEL HIER NIKS
Een droogshampoo besteld die ik nauwelijks heb gebruikt, maar deze was al heel snel defect. Ongeveer zes weken nadat ik de bestelling had geplaatst, meldde ik het probleem. Toen kreeg ik te horen dat ze niets meer voor me konden betekenen omdat dit buiten de garantie zou vallen. De fles zat nog helemaal vol. Ik ben al jaren vaste klant bij John Beerens.
Daarnaast werd ik ook nog eens op een bijzonder onbeschofte manier te woord gestaan. Ik bestel hier nooit meer iets: zodra er iets mis is met een product, willen ze niets voor je doen, ongeacht of je een trouwe klant bent of niet. Ook reageren ze simpelweg niet op berichten.
Een ontzettend slechte ervaring, en zo te zien ben ik niet de enige.
Mooie merken tegen een redelijke prijs
Mooie merken tegen een redelijke prijs. Snelle correcte levering.
Snelle levering. Goede prijs.Hoop dat medik 8 en skeyndor in de verkoop blijven.
Teleurstellende en respectloze klantenservice
Ik heb hier een product besteld dat in de praktijk totaal niet geschikt bleek voor mijn haartype, ondanks de manier waarop het werd gepresenteerd. Toen ik contact opnam met de klantenservice werd ik niet serieus genomen. De medewerker sprak op een passief-agressieve manier, duidelijk van een script, zonder enige empathie of bereidheid om mee te denken. Wat mij vooral opviel: zodra je doorhebt hoe passief-agressieve communicatie werkt, prik je zó door hun ‘vriendelijke’ toon heen. Het voelt alsof je constant wordt afgescheept. Daarnaast werd mijn klacht niet professioneel opgepakt of doorgestuurd naar iemand met bevoegdheid. Alles wordt afgedaan met standaardteksten. Het contrast tussen hoe dit bedrijf zich online presenteert (kwalitatief, servicegericht) en hoe de klant achter de schermen behandeld wordt, is enorm. Mijn ervaring: koop hier niet als je verwacht dat er echt klantenservice of deskundig advies is. Ik voel me eerder afgeserveerd dan geholpen, en zou hier niet opnieuw bestellen.
Ik ben zó tevreden met mijn bestelling…
Ik ben zó tevreden met mijn bestelling bij JohnBeerens Webshop! Ondanks de drukte van Black Friday werd mijn pakketje super snel verzonden, de volgende dag had ik het al in huis🥰
Daarnaast gaf het team een leuke, gezellige livestream, waarin goed te zien was hoe enthousiast en betrokken iedereen is. John Beerens zelf was ook aanwezig, wat het extra persoonlijk maakte.
Meteen geholpen met een vraag
Meteen geholpen met een vraag, goede communicatie en snelle levering
De levering is altijd goed.
De levering is altijd goed.
Producten morocco oil en Sebastián shampoo.
Fijne producten.
Bij een bestelling tijdens een…voetbalwedstrijd actie
Bij een bestelling tijdens een voetbalwedstrijd zou een mysteriegift zitten. Deze zat er niet bij. Gemaild met klanten service krijg je eerst mails terug met vragen of de doos kapot is enzo. Later een mail. Het was een op is op actie dus we hebben het niet meer. U kunt een korting van 10% krijgen op uw volgende bestelling. Ik krijg elke week nieuwsbrieven met korting dus daar heb je niet veel aan.
Leuke actie. Geen leuke gift. Misleidend. En jammer.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。