Jonsmadklub レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

Dårlig kundeservice. Jeg fik en spade og en hævekasse. Dog skulle spaden senes retur, den startede meget godt med at få den sendt retur. Og via GLS kan jeg se at Jon har modtaget pakken retur. Men... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Super godt kursus, hvor jeg fik en masse viden og færdigheder med hjem, tilat bage pizza , Napoli-style. Den store overraskelse (positivt) var at både Jon og hjælpere var meget tilgængelige og... もっと見る

企業が回答しました

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 67

レビューを書く

Ødelagt pizzasten

Vi bestilte en pizzasten, der aldrig kom helt frem. Vi gav op efter fjerde forsøg. Det eneste positive var at kundeservice var relativt hurtige til at svare og returnere.

2026年4月27日

Dårlig kundeservice / returnering

Dårlig kundeservice.
Jeg fik en spade og en hævekasse.
Dog skulle spaden senes retur, den startede meget godt med at få den sendt retur. Og via GLS kan jeg se at Jon har modtaget pakken retur. Men så stopper alt kommunikation. Ingen bekræftelse på modtagelse. Ingen penge retur eller tilgodebevis.

2026年6月30日
5つ星のうち5の評価

Kursuset der har ændret mit syn på…

Kursuset der har ændret mit syn på hvor meget dårlig pizza jeg har indtaget i min levetid. Og at mit lokale pizzaria nu har mistet en kunde. Et helt ud fantastisk kursus af Jon og hans team. Prisen er godt givet ud. Eneste kritik (som intet har med Jon at gøre) er at jeg efterfølgende har skulle bruge lidt mange penge på udstyr, som man også lærte var nødvendigt, for at få det til slut fantastiske resultat.
Tak Jon !

2026年6月25日

Nem og hurtig levering.

Nem og hurtig levering.

2026年5月28日

Hej Line

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det glæder os at høre, at du oplevede både bestilling og levering som nem og hurtig. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

2026年5月28日

Hej Dennis

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering. Vi håber, du bliver rigtig glad for dine produkter.

God pizzabog

2026年4月29日

Hej Jesper

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os virkelig at høre, at du er glad for pizzabogen!

Gavekort - meget dårlig oplevelse

Gavekort – meget dårlig oplevelse
Det var overraskende besværligt at købe et gavekort. Jeg henvendte mig flere gange pr. mail, før jeg endelig fik svar. Jeg købte gavekortet og betalte med MobilePay, men efterfølgende var der åbenbart rod i betalingen fra virksomhedens side.
De mails, jeg modtog bagefter, troede jeg var spam, da jeg aldrig tidligere har oplevet, at en MobilePay-betaling ikke går korrekt igennem. Til sidst blev jeg truet med inkasso, hvilket fik mig til at gennemgå mine betalinger grundigt. Herefter tog jeg kontakt til Jonsmadklub.
Alt i alt en meget dårlig oplevelse, og jeg kommer ikke til at handle der igen.

2026年4月25日

Hej Charlotte

Det er selvfølgelig ærgerligt at høre, at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med dit køb af gavekort.

Vi kunne se, at betalingen desværre ikke gik korrekt igennem i første omgang, hvilket også var årsagen til de efterfølgende mails. Vi forstår godt, at det kan virke forvirrende, især når man har forsøgt at betale via MobilePay.

Vi beklager, at forløbet har været frustrerende.

Vi tager din feedback med videre.

Fine sager

Fine sager, og hurtig levering.

2026年4月24日

Hej Lone

Tusind tak for de flotte ord 😊

Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både produkterne og leveringen!

5つ星のうち5の評価

Tip top kundeservice og produkter

Tip top kundeservice og produkter.

Har handlet en del gange. Jons videoer om pizza er både hyggelige og instruktive - og shoppen har en super kundeservice.

Mvh Jacob

2026年4月17日

Hej Jacob

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder virkelig meget for os! 😊

Hvor er det fedt at høre, at du både er glad for vores produkter, kundeservice og ikke mindst Jons videoer, det er vi virkelig glade for.

Vi sætter stor pris på, at du har handlet hos os flere gange 😊

Super hurtig levering.

Super hurtig levering.
Jons pizza kit er rigtig god.især pizza spaden

2026年3月26日

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både leveringen og pizza kittet – og især pizza spaden 🙌

God aften og god fornøjelse med pizzaerne 😊

5つ星のうち1の評価

Utrolig dårlig kvalitet og ingen kundeservice

Jeg har købt en oliekande. Kvaliteten er utrolig ringe, ved ankomst flager "kobberet" 2 steder så, man kan se det sølvfarvede indenunder (tydeligvis en dårlig legering) Jeg har prøvet at skrive til Jons Madklub og reklamere, men der kommer intet svar. Det er utrolig dårligt og uprofessionelt. Jeg kan ikke anbefale af købe varer dette sted.

2026年3月26日

Hej Annemette

Som jeg også skrev til dig på mail, er vores oliekander håndlavede, og derfor vil de ikke fremstå helt “perfekte” som produkter, der er fremstillet på en maskine. Der kan forekomme variationer i både udseende og finish, hvilket netop er en del af det unikke ved dem.

Når det er sagt, skal du selvfølgelig være glad for dit produkt. Hvis du ikke er tilfreds med kanden, er du meget velkommen til at returnere den.

Jeg vil også lige nævne, at vi svarede på din henvendelse dagen efter, du skrev til os – så vi bestræber os bestemt på at svare vores kunder så hurtigt som muligt.

Jeg har dog ikke hørt tilbage fra dig i forhold til, om du ønsker at returnere den, så du er meget velkommen til at skrive igen, så finder vi en løsning 😊

God dag

Fuld tilfreds 👍

2026年3月3日

Hej Dorthe

Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Det glæder os virkelig at høre, at du er fuldt tilfreds – det er lige præcis den oplevelse, vi gerne vil give.

2026年3月11日

Hej Ole

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord! 😊
Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med hurtig levering – det betyder meget for os.

5つ星のうち5の評価

Normalt skriver jeg sjældent en…

Normalt skriver jeg sjældent en anmeldelse, MEN, besøget hos Jons “pizza skole” fortjener 100% en anmeldelse, En super aften i hyggelig omgivelser, framragende vejledning fra Jon og personalet, og top lækre pizzaer. Helt sikkert et besøg værd!!

Kæmpe “High five” herfra

2026年3月12日

Hej Rasmus

Tusind tak for din anmeldelse – og hvor er vi glade for, at du tog dig tid til at skrive den! 🙌🍕

Det betyder rigtig meget at høre, at du havde en super aften i hyggelige omgivelser med god vejledning fra Jon og teamet – og selvfølgelig masser af lækre pizzaer.

Kæmpe high five tilbage herfra! 😄

5つ星のうち5の評価

Utroligt gennemført og spændende…

Utroligt gennemført og spændende pizzakursus, som Jon leverer!

En enormt lærerig, sjov og inspirerende aften. Jon og hans medarbejdere er virkelig dygtige, rare og underholdende mennesker, som formår at skabe en fantastisk stemning hele vejen igennem. Og ikke mindst ender det hele ud i nogle vanvittigt lækre pizzaer.

Kan klart anbefale alle at prøve det – en aften man sent glemmer.

2026年3月11日

Hej Jacob

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🍕

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du havde en lærerig, sjov og inspirerende aften på pizzakurset. Vi er glade for, at både stemningen, undervisningen og ikke mindst pizzaerne levede op til forventningerne.

Vi håber, vi får fornøjelsen af at se dig igen en anden gang.

5つ星のうち5の評価

Super hurtig og fin service.

Super hurtig og fin service.. også da vi modtog en pizzasten der var knækket under fragt. Vi fik hurtigt en ny sten.

2026年2月24日

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det er vi virkelig glade for at høre. Selvom det selvfølgelig er ærgerligt, når noget går i stykker under fragten, er vi glade for, at vi hurtigt kunne få sendt en ny pizzasten afsted til jer.

Vi håber, I får rigtig mange gode pizzaer ud af den 🍕

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。