Jonsmadklub レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

DÃ¥rlig kundeservice. Jeg fik en spade og en hÊvekasse. Dog skulle spaden senes retur, den startede meget godt med at fÃ¥ den sendt retur. Og via GLS kan jeg se at Jon har modtaget pakken retur. Men... もっず芋る

Kursuset der har Êndret mit syn pÃ¥ hvor meget dÃ¥rlig pizza jeg har indtaget i min levetid. Og at mit lokale pizzaria nu har mistet en kunde. Et helt ud fantastisk kursus af Jon og hans team. Prisen e... もっず芋る

Normalt skriver jeg sjÊldent en anmeldelse, MEN, besÞget hos Jons “pizza skole” fortjener 100% en anmeldelse, En super aften i hyggelig omgivelser, framragende vejledning fra Jon og personalet, og t... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super godt kursus, hvor jeg fik en masse viden og fÊrdigheder med hjem, tilat bage pizza , Napoli-style. Den store overraskelse (positivt) var at bÃ¥de Jon og hjÊlpere var meget tilgÊngelige og... もっず芋る

䌁業が回答したした

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 67ä»¶

レビュヌを曞く

Det var ingen problemer

Det var ingen problemer, alt var i orden

2025幎9月5日

Hej Heide,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Dejligt at hÞre, at alt var i orden og uden problemer – sÃ¥dan skal det vÊre!

Michel fra Jons Madklub

De er ikke super hurtigt til at få

De er ikke super hurtigt til at få sendt det kÞb man har lavet afsted.

2025幎9月3日

Hej Frank,

Tak for din anmeldelse – og for din Êrlighed.
Vi beklager, hvis der har vÊret ventetid på din ordre. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi Þnsker at give, og vi arbejder hele tiden på at blive hurtigere og mere effektive.

Vi hÃ¥ber, vi fÃ¥r mulighed for at gÞre det bedre nÊste gang. 🍕

1000 tak

Hej Jon og Team

1000 tak for et fantastisk godt kursus, jeg fik så meget med hjem som skal Þves og trÊnes.
Jeg fik mere styr på tingene syndes jeg.

Det eneste lille minus efter min mening er at vi lige var et på stykker for mange, så der var lidt presset på pladsen.

Men jeg vil helt klart anbefale andre dette kursus det er meget givende

John

2025幎8月30日

Hej John

Tusind tak for din fine anmeldelse – det betyder rigtig meget for os! 🙏
Hvor er det fedt at hÞre, at du fik en masse med hjem, der nu skal Þves og nÞrdes videre med 🍕
Og tak for din Êrlige feedback omkring pladsen – det tager vi med os, sÃ¥ vi kan blive endnu bedre fremover.

Tak fordi du var med – og for at anbefale os videre!

Alt godt.

Alt godt.
Handler gerne en anden gsng

2025幎8月15日

Hej Lene

Tusind tak for din anmeldelse – dejligt at hÞre, at alt var godt! 😊
Vi glÊder os til at byde dig velkommen en anden gang 🍕

KÞbte “Jons pizzaria”

KÞbte “Jons pizzaria”. Lever fuldt op til mine forventninger og god kvaliteter. Hurtig levering.

2025幎8月20日

Hej Mette

Tusind tak for din anmeldelse – hvor er det fedt at hÞre, at alt lever op til forventningerne! 🙌

Vi hÃ¥ber, du fÃ¥r masser af gode pizzaoplevelser med sÊttet 🍕🔥

Jons Madklub

Fik leveret en oliekande i kobber

Fik leveret en Napolitansk oliekande i kobber, som ikke levede op til mine forventninger.
Jeg reklamerede derfor over produktet, og fik kort tid efter tilbudt returlabel og penge retur eller kompensation.
Fin service, og tak for at fÞlge op på min henvendelse.

2025幎6月26日

Hej Anders,

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.

Vores oliekander er hÃ¥ndlavede i Italien, som vi ogsÃ¥ beskriver pÃ¥ produktsiden. Derfor kan der vÊre variationer i bÃ¥de finish og placering af logoet – netop fordi de ikke er masseproducerede. Det er en del af charmen og det unikke ved hÃ¥ndlavede produkter.

Vi har svaret på dine henvendelser og sendt dig en returlabel som Þnsket, så du naturligvis kan returnere kanden, hvis du ikke Þnsker at beholde den. Så snart vi har modtaget den retur, refunderer vi pengene.

Du har som kunde altid ret til at returnere et produkt, hvis det ikke lever op til dine forventninger – og det respekterer vi fuldt ud. Hvis du derfor fÞler, at sagen er lÞst tilfredsstillende, vil vi sÊtte stor pris pÃ¥, hvis du vil overveje at opdatere eller fjerne anmeldelsen, da den kan have stor betydning for en lille forretning som vores.

Ikke så meget pjat

Ikke så meget pjat, det kom tre dage efter bestillingen og er bare super fede.

2025幎6月3日

Hej Martin,

Tak for den fine anmeldelse - og hvor er det fedt at hÞre, at du er glad for det hele. 🙌

Super fedt gear

Super fedt gear, som Jon sÊlger i hans webshop. Derudover er der hurtig levering, nÃ¥r man gÃ¥r og venter i spÊnding pÃ¥ sin nye pizzaspade. 👍🍕

2025幎5月31日

Hej Martin,

Hvor er det fedt at hÞre – tak for de pÊne ord! Vi ved godt, hvor utÃ¥lmodig man kan blive, nÃ¥r der er en pizzaspade pÃ¥ vej 😄🍕

God fornÞjelse med det hele – og tak fordi du handler hos os.

Super

Super, jeg fik Jamie Oliver vibes (hans fÞrste bÞger) med denne bog.

2025幎5月30日

Hej Christoffer,

Jamie Oliver vibes? Det tager vi som et kÊmpe kompliment – tusind tak! 🙌

Rigtig god fornÞjelse med bogen og pizzarejsen.

Jons Madklub

Der var bare mere af det hele

Der var bare mere af det hele - pizza, viden, stemning, Þl og selskab og kun egne begrÊnsninger som bremse.
Hele holdet bag leverer med et kÊmpe smil. Tak, bare tak 🙌

2025幎5月9日

Hej Jesper

Tusind tak – den anmeldelse rammer os lige i hjertet 🙌

Vi brÊnder for at skabe netop den stemning, du beskriver, så det betyder virkelig meget at hÞre, at det er lykkedes.

Tak fordi du var med – og for dine fine ord.

Jon & team

De produkter jeg har kÞbt fungere

De produkter jeg har kÞbt fungere rigtig godt. Jeg syntes dog jeg har lidt problemer med at min hÊvekasse ikke lukke helt “lufttÊt” har haft dej der fik tÞr skorpe. HÃ¥ber bare det er en lille fejl. Ellers er jeg meget tilfreds.

2025幎5月20日

Hej Jens,

Tusind tak for din anmeldelse – og dejligt at hÞre, at du overordnet er tilfreds med produkterne! 😊

Med hensyn til hÊvekassen: Nej, den er ikke hermetisk lukket, men den er prÊcis lufttÊt nok til det formÃ¥l, den er designet til – nemlig at hÊve og opbevare pizzadej under optimale forhold.

Hvis du oplever, at dejen får en tÞr skorpe, kan det skyldes én af to ting:

1. Der er for lidt dej i kassen, og så udtÞrrer overfladen lettere.
2. Temperaturforskellen mellem varm dej og kold luft kan fÃ¥ vÊsken til at trÊkke ud af dejen pga. osmose. Det lÞses bedst ved enten at lave en stÞrre portion dej, eller ved at lade dejen kÞle ned ved 6–7 grader i stedet for helt nede ved 4–5 grader.

Hvis du alligevel ikke er tilfreds med hÊvekassen, skal du naturligvis bare skrive til os – sÃ¥ finder vi en lÞsning.

Tak igen for din feedback!

God oplevelse

Jeg har handlet her et par gange og vÊret fuld tilfreds hver gang
Jeg har også vÊret på et pizzakursus og det var fantastisk

2025幎3月7日

Hej Martin,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget!

Fedt at hÞre, at bÃ¥de dine kÞb og kurset har vÊret en god oplevelse. 🍕

Fantastisk kursus

Der er hurtig levering og varene er godt emballeret
Men mest af alt har jeg haft kÊmpe glÊde af dit pizzakursus (og din bog)

2024幎10月24日

Hej Anne,

Tusind tak for de pÊne ord – det gÞr os virkelig glade at hÞre! 🙌

Det betyder meget, at bÃ¥de kurset og bogen har givet dig vÊrdi – og dejligt at hÞre, at leveringen ogsÃ¥ spiller. Vi hÃ¥ber, du fÃ¥r mange gode pizzaoplevelser fremover!

Jon & team

Altid en fed oplevelse ved Jon

Altid en fed oplevelse ved Jon. Hans produkter er i topklasser og leveret med passion og en god mÊngde humor.

2024幎8月1日

Hej Mikkel,

Topklasse, passion og humor – det lyder som lige prÊcis den oplevelse, vi hÃ¥ber at give! Tak fordi du ser det og tager dig tid til at skrive. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ det 🙏

KÊmpe skud ud til Jon

KÊmpe skud ud til Jon. Underholdningen på hans YouTube er top klasse, samtidigt med man lÊrer en masse nye ting, fordi han simpelthen går så meget op i det han laver. Hvis jeg skulle bestille en pizzaovn, eller sågar en hÊvekasse, skulle det udentvivl vÊre på Jonsmadklub.dk

2024幎6月26日

Hej Jonas,

KÊmpe skud ud til dig for den her anmeldelse! 🙌

Det gÞr os virkelig glade at hÞre, at bÃ¥de YouTube og webshoppen rammer plet. Vi brÊnder for det – og det betyder alt, nÃ¥r det bliver lagt mÊrke til..

Tak for opbakningen!

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。