Ekstra lille gave i form af nøglering er bestemt ikke sidste gang jeg bestiller en mysterie box fra jer der var så mange brugbare ting. Hurtig pakning og levering.
企業が回答しました
Super lækker pakke med hver ting pakket kærligt ind i nøje udvalgte materialer/små poser. Smukke ting og føler en rigtig god energi i hele oplevelsen
企業が回答しました
Jeg bestilte en mystery box og indholdet oversteg mine forventninger. Det var utrolig positivt at åbne pakken og der var tænkt over små ting som indpakning. Jeg vil helt sikkert købe mere fra dem. D... もっと見る
企業が回答しました
Velkommen til Jordens Krystaller – et sted hvor naturens magi, nordisk mytologi og urkraft mødes. Her handler spiritualitet ikke om sødme og glimmer, men om ægte energi, rå styrke og personlig forbindelse til jorden og universet. Vi tror på, at kraften ikke kommer udefra – den vækkes indeni. Hver sten, rune og symbol i butikken er udvalgt for sin energi, ægthed og historie. Fra runer i obsidian til ulvehalskæder, tarotkort og penduler – alt bærer en del af naturens puls og den nordiske ånd.
8300, Odder, デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Hurtig pakning og levering.

Jordens Krystaller からの回答
Jeg har netop modtaget min lykkepakke med smykker - perfekt blanding af forskellige typer smykker, i forskellige materialer ❤️
Jeg modtog de bestilte varer hurtigt og de var fint pakket ind. Det var tydeligt, at det var omsorgsfulde mennesker, der havde gjort sig umage for at gøre mig glad. Mange tak.

Jordens Krystaller からの回答
Virkelig flotte sten , og fik en gratis gave med . En nøgle ring , som sjovt nok er livets træ som jeg også har som Armbånd. Er virkelig tilfreds og det er ikke sidste gang jeg køber derinde fra

Jordens Krystaller からの回答
Jeg vil helt sikkert købe mere fra dem.
Det blev leveret rigtig hurtigt.

Jordens Krystaller からの回答
Endnu engang Tak til JordensKrystaller. En glæde at modtage flere fine Krystaller. Kan mærke og se hvilken omhyggelighed og nærværende ekspertise der forefindes her. Jeg vil denne gang opfordrer alle som ser min anmeldelse her om at kigge indenfor hos Jordens Krystaller og tag for jer af retterne. Godt udvalg og inspirerende website. Universet være med jer.

Jordens Krystaller からの回答
Jeg er rigtigt godt tilfreds og jeg fik nogen gode ting denne gang og det gjorde mig glad.

Jordens Krystaller からの回答
En webshop med et fint udvalg og jeg er glad for at de har lavet beskrivelse af krystallerne. Stenene jeg fik er i fine former, jeg oplever værdi for pengene. Sendte bestillingen hurtigt. Kan klart anbefale.

Jordens Krystaller からの回答
Det var hurtigt… bestilte søndag aften og modtog tirsdag

Jordens Krystaller からの回答
Jeg bestilte oprindeligt kun to krystaller, men faldt over deres Mystery Box, som så spændende ud – og den skuffede bestemt ikke! Boxen var fyldt med smukke og nøje udvalgte ting, og selvom jeg ved, at intet er tilfældigt, kunne man næsten tro, at de kendte mig personligt. Indholdet passede perfekt til både mit stjernetegn, mine interesser og endda mit yndlingsdyr. Det er altså imponerende kuratering!
Der var dog en lille smutter: I kortspillet, som også lå i boxen, manglede hjerter knægt – og uden ham er et spil jo ikke meget værd. Jeg kontaktede derfor Jordens Krystaller, og servicen var helt i top: De fandt den manglende hjerter knægt og sender den til mig sammen med et helt nyt kortspil! Det er service ud over det sædvanlige.
Det her bliver bestemt ikke sidste gang, jeg handler hos dem. Stor anbefaling fra mig!

Jordens Krystaller からの回答
Fik den fineste mystery box og den var SÅ fin og personlig. Man mærker virkelig, at de gør sig umage🥰

Jordens Krystaller からの回答
Jeg elskede den surprise boks jeg købte. Der var så mange spændende ting i som jeg glæder mig til at dykke ned i.

Jordens Krystaller からの回答
Jeg har idag modtaget min Mystery Box, og jeg blev helt rørt da jeg åbnede den.. 🥹 Den var fuldstændig perfekt, krystallerne er spot on, og virkelig søde og dejlige gaver der var i boxen + det hele var pakket rigtig fint ind! Kan tydeligt se og mærke at der var gjort meget ud af den ✨ Boxen kom med nogle gode og kærlige energier, og det betyder rigtig meget for mig.. 🙏✨ Det er bestemt ikke sidste gang jeg bestiller noget fra jer - Tak for jer ❤️

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。