Jeg bestilte sommer mystik box og en anden sÊt. Der var genganger i sÊttene. Jeg fin 2 ens halskÊder og Þreringe og det er jeg ikke tilfreds med. Man kunne jo slet ikke se hvad der var i sÊttene og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Endnu engang Tak til JordensKrystaller. En glÊde at modtage flere fine Krystaller. Kan mÊrke og se hvilken omhyggelighed og nÊrvÊrende ekspertise der forefindes her. Jeg vil denne gang opfordrer alle... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har gemmen flere omgange kÞbt hos dem. Venlig og imÞdekommende kommunikation. Der er tÊnkt pÃ¥ de smÃ¥ detaljer. Der fÞlger altid en beskrivelse af anvendelse muligheder med. Indpakning og smÃ¥ hil... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg bestilte en mystery box og indholdet oversteg mine forventninger. Det var utrolig positivt at Ã¥bne pakken og der var tÊnkt over smÃ¥ ting som indpakning. Jeg vil helt sikkert kÞbe mere fra dem. D... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Velkommen til Jordens Krystaller â et sted hvor naturens magi, nordisk mytologi og urkraft mÞdes. Her handler spiritualitet ikke om sÞdme og glimmer, men om Êgte energi, rÃ¥ styrke og personlig forbindelse til jorden og universet. Vi tror pÃ¥, at kraften ikke kommer udefra â den vÊkkes indeni. Hver sten, rune og symbol i butikken er udvalgt for sin energi, Êgthed og historie. Fra runer i obsidian til ulvehalskÊder, tarotkort og penduler â alt bÊrer en del af naturens puls og den nordiske Ã¥nd.
8300, Odder, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Super hurtig levering! Bestilte en sent sÞndag aften og mandag morgen fik jeg allerede trackingnummer.
Indholdet var pakket sÃ¥ smukt med en lille hilsen i ð
Jeg kÞber gerne derfra igen.

Jordens Krystaller ããã®åç
Super service ð𥳠kan helt klart anbefales

Jordens Krystaller ããã®åç
Fantastisk pakke er så taknemmelig over det fine ting der var i
Tusind mange tak ðð«
God og kÊrlige energier til jer

Hurtigt levering.
De bestilte varer var pakket rigtig fint ind med med nogle hyggelige "gaver". Jeg blev helt glad og tankte, at der var gjort meget ud af min lille ordre. Rigtig god service!

Jordens Krystaller ããã®åç
SkÞnne produkter og smuk indpakning. Jeg er glad ð

Jordens Krystaller ããã®åç
Jeg har gemmen flere omgange kÞbt hos dem. Venlig og imÞdekommende kommunikation. Der er tÊnkt på de små detaljer. Der fÞlger altid en beskrivelse af anvendelse muligheder med. Indpakning og små hilsner, får smilet frem ved modtagelsen af pakken.
I år (2025) har jeg forkÊlet mig selv med advent kalender. Det er en gennemfÞrt kalender. Der er en rÞd tråd i temaer. Elegant indpakning.
Min stÞrste anbefaling her fra

Jordens Krystaller ããã®åç
Jeg har kÞbt deres spÊndende Mystery Box. Den var fyldt med mega lÊkre overraskelserð
Tusinde tak, det er bestemt ikke sidste gang jeg bestiller hos jerâ€ïžð
Mvh Annekathrine

Jordens Krystaller ããã®åç
Hurtigt levering. PÊnt pakket ind, nem hjemmeside, og pÊnt smykke

Jordens Krystaller ããã®åç
SpÊndende lille wepshop, hurtig levering, fin pakke med en lille gave ved.