Jouw Sieraden レビュー

TrustScore 5段階評価の4

企業情報

1. 宝石店

当該企業による記述

Handgemaakte sieraden uit Rijswijk Jouw Sieraden – Jouw moment, jouw sieraad. Ben je op zoek naar unieke handgemaakte sieraden Bij Jouw Sieraden vind je bijzondere sieraden die niet massaal geproduceerd zijn, maar met aandacht en liefde in ons eigen atelier worden gemaakt. Elk sieraad is uniek, persoonlijk en ontworpen om lang mee te gaan. Ideaal als je iets wilt dragen of cadeau wilt geven dat écht betekenis heeft. Waarom klanten kiezen voor Jouw Sieraden Onze klanten zoeken geen standaard sieraden, maar iets dat past bij hun stijl en verhaal. Daarom staan deze punten centraal: Unieke ontwerpen die je niet in gewone winkels vindt Handgemaakt in Nederland, in ons atelier in Rijswijk Duurzame en comfortabele materialen voor dagelijks gebruik Betaalbare prijzen zonder in te leveren op kwaliteit Persoonlijke service en mogelijkheid tot maatwerk Hoogwaardige materialen die lang mooi blijven Kwaliteit staat centraal in alles wat wij maken. Wij gebruiken zorgvuldig geselecteerde materialen zoals: Leer Edelstenen Roestvrij staal (RVS) Acryl Onze sieraden zijn stevig, kleurvast en geschikt voor dagelijks gebruik. Verkrijgbaar in diverse kleuren zoals zwart, wit, blauw, roze, groen, paars, rood, bruin en ecru. Sieraden voor dames, heren en kinderen Iedereen verdient een sieraad dat bij hem of haar past. Daarom hebben wij een brede collectie: Dames sieraden Elegante armbanden, kettingen en oorbellen die elke outfit compleet maken. Heren sieraden Stoere, minimalistische en stijlvolle ontwerpen met karakter. Kindersieraden Veilig, vrolijk en speciaal ontworpen voor comfort en draagplezier. Eenvoudig online bestellen Bestel eenvoudig via onze webshop en laat je bestelling snel thuisbezorgen in heel Nederland. 📩 info@jouwsieraden.com 📍 Atelier in Rijswijk – verzending door heel Nederland Groetjes van Sharida

連絡先

レビューを書く

レビューの確認を行います

5つ星のうち5の評価

Super sieraden!

Erg tevreden met mijn sieraden! Ze zijn prachtig, van goede kwaliteit en met veel liefde gemaakt. De verpakking wordt ook mooi verzorgd, wat het een extra leuk cadeautje voor jezelf (of een ander) maakt.

Ik ben al langere tijd een tevreden klant. Echt een aanrader! 💍✨

2026年8月23日
5つ星のうち5の評価

Wat een prachtige sieraden

Wat een prachtige sieraden! ❤️ Bij Jouw Sieraden vind je echt originele en unieke items, waarvan ieder ontwerp maar één exemplaar heeft. De kwaliteit is stevig en voelt heel goed aan, en de sieraden zijn stuk voor stuk ontzettend mooi. Er is voor ieder wat wils, voor zowel dames als heren. Echt een aanrader als je op zoek bent naar iets bijzonders en uniek

2026年8月15日
Jouw Sieraden ロゴ

Jouw Sieraden からの回答

Dank je wel voor je lieve woorden

5つ星のうち4の評価

Mooie zelf gemaakte sieraden

Mooie zelf gemaakte sieraden, goede kwaliteit en voor een goeie prijs. Snelle verzending. Een aanrader voor als je iets moois zoekt wat betaalbaar is.

2026年8月12日
Jouw Sieraden ロゴ

Jouw Sieraden からの回答

Dank je wel voor je mooie review.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。