レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

In totaal 3 kussens besteld, bij één bestelling zou een gratis kussensloop zitten. Deze was niet op voorraad en zou later worden nagestuurd. Prima. Na maanden niets te hebben gehoord heb ik zelf co... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Na jarenlang een buikslaper te zijn geweest, met veel nekklachten, ben ik op advies van een fysiotherapeut op mijn rug gaan slapen. Dit was lastig, maar met behulp van muziek uiteindelijk heel ontspan... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Het kussen gekocht wegens aanhoudende nek/shouder klachten en hoofdpijn. Enkele dagen moeten wennen aan het kussen maar de nekklachten zijn een heel stuk verbeterd. De zij opstanden mochten voor mij p... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. リネン専門店
  2. ベッド専門店

圓該䌁業による蚘述

Joylinen is op een missie om jou comfortabel te laten slapen, zonder onze planeet oncomfortabel te maken. Met ons deskundig ontworpen kussen krijg je de slaap die je verdient en begint je de dag weer vol energie!

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Geen logica

Na maanden niets te hebben gehoord heb ik zelf contact opgenomen. De kussensloop kon worden verzonden, maar alleen tegen betaling van verzendkosten. Dat vind ik onterecht: het ging om een gratis product dat door hun eigen leveringsprobleem niet eerder is meegestuurd.
Na over en weer gemaild te hebben was de conlusie: omdat ik geen verzendkosten wilde betalen, heb ik de kussensloop uiteindelijk niet ontvangen.
Voor mij een voorbeeld van slechte klantenservice. Ik bestel hier niet meer.

2026幎1月14日
自発的なレビュヌ

Het kopkussen ontvangen maar na 2 dagen

Het kopkussen ontvangen maar na 2 dagen teruggestuurd omdat het te hard en te hoog was voor mij. Teruggestuurd met koeriersdienst en zoals gevraagd met opgave van een track en trace. Deze werd inmiddels 2 x doorgestuurd naar hen maar geen terugbetaling gezien. Na 2 weken krijgen we bericht dat het bedrag teruggestort zal worden. Nog eens een week verder vraagt men terug een track en trace
..en zo gaat het al een hele maand. Ik kan enkel een super slechte ervaring meegeven

2024幎5月15日
5぀星のうち3の評䟡

Te hoog en te hard

Het kussen is voor mijn nek toch echt iets te hoog, en het kussen is best stevig in zijn vormen dus geeft soms drukpunten op plekken. Ik ben een onrustige slapen die veel draait en op verschillende manieren in bed ligt (rug, zij, half buik enz) en daarbij is het geen fijn kussen voor mij.

2024幎5月24日

Dankbaar!

Inmiddels slaap ik nu een aantal maanden op het kussen van joylinen met succes. Na een heftig auto-ongeluk waarbij ik mijn ruggenwervels brak waren de nachten een hel. Het kussen van joylinen heeft mij geholpen in de juiste houding te slapen waar dit mij enorm geholpen heeft in mijn herstel.

Toen het kussensloop beschikbaar was deze dan ook aangeschaft. Ik verbaas me over de reviews van problemen met de rits hiervan. Zelf geen enkel probleem gehad hiermee dus een tip voor deze mensen. Doe de sloop om met beleid. ;)

5 sterren!

2024幎4月28日
自発的なレビュヌ
5぀星のうち1の評䟡

Ik heb een kussen hoes die na de eerste

Ik heb een kussen hoes die na de eerste keer wassen de rits al stuk is en er zou op 22 april een nieuw hoes gestuurd worden. Vandaag 26 april is er nog niets binnen gekomen.

2024幎4月8日

Hi Diana,

Bedankt voor je review! Het klopt inderdaad dat er een nieuwe hoes is opgestuurd. Vanwege een fout hebben wij deze echter naar een onjuist adres gestuurd, onze excuses hiervoor. Ik heb je zojuist een mail gestuurd waarin ik dit graag met je zou willen oplossen.

Hopelijk komen we er zo samen uit en kunnen we je alsnog een positieve ervaring met Joylinen geven.

5぀星のうち3の評䟡

Wij hebben 2 kussens en 2 hoeslakens

Wij hebben 2 kussens en 2 hoeslakens besteld. De hoeslakens zouden later komen. Dit is inmiddels al meer dan een week geleden.
Van de kussens hebben wij maar 1 gekregen en de ander nog steeds niet. Er komt weinig tot geen reactie van de webshop. Heb 155 euro betaald en enkel 1 kussen gekregen. Schandalig.
16-4-2024 gekocht. Enkel 1 van de 4 bestelde artikelen ontvangen en het is nu 23-4-2024.

De hoezen zijn netjes nageleverd. Er is ondertussen contact geweest dat het missende kussen ook nog opgestuurd wordt. Bij deze de review aangepast omdat ondanks de gebeurtenis er snel gereageerd is.

2024幎4月16日

Hi Stephan,

Bedankt voor je review! Wat vervelend om te horen dat er maar 1 kussen is geleverd. Ik heb je zojuist een mail gestuurd waarin ik dit graag met je zou willen oplossen.

5぀星のうち2の評䟡

jammer van de rits die al kapot is

Kussen gekregen en super enthousiast.
Wat jammer dat de rits van de hoes al direct kapot was toen ik die wilde openen.

2024幎3月25日

Hi Marijke,

Bedankt voor je review! Wat vervelend om te horen dat je rits kapot is gegaan. Ik zie dat je ons hierover nog geen mail hebt gestuurd. Er zit 1 jaar garantie op ons kussen. Ik heb je een mail gestuurd waarin ik graag een vervangende hoes wil aanbieden.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。