Judie har det hele!
Hos Judie fÃ¥r du lÊkker mad af gode rÃ¥varer, en super betjening i fantastisk hyggelige omgivelser - pÃ¥ en bÃ¥d midt i smukke KÞbenhavn - det blirâ ikke bedre!
Vi fik en dejlig 3 retters menu.
Virkelig god betjening, helt i orden priser.
Desuden virkelig hyggelig udsigt - man kigger lige over til lyset og livet på Nyhavn. Kan helt klart anbefales.
Tusind tak for en dejlig aften ð€ super lÊkkert mad og dejlige omgivelser ð€ vi kommer helt sikkert igen ð€
Jeg spiste smÞrrebrÞd på June med nogle venner. Restaurant Judie er en båd men ligger helt roligt. Til gengÊld har man en skÞn udsigt til havnen og de selfietagende turister på broen.
Vi havde forvalgt julemenuen og det kom vi ikke til at fortryde. Fire serveringer med fisk, to med kÞd og en dessert. Der var ikke en finger at sÊtte på noget af det. Serveringerne kom lÞbende uden at det gik for hurtigt eller langsomt. Betjeningen var venlig og professionel betjening.
Der havde et mindre udvalg af Þl, men vi klarede os fint. Vi går jÊvnligt ud og spiser smÞrrebrÞd i KÞbenhavn og Judie er klart en af de bedre smÞrrebrÞdsrestauranter.
Uforskammet og mindre begavetâŠ.
Frokost restaurant Judie, Nyhavn 26
Vi bestiller fire stykker smÞrrebrÞd âŠ.
Til det bestiller vi en flaske hvid bourgogne en Macon til 750,- kr.
Da tjener kommer med flasken er den åben.
Jeg påpeger at det synes jeg ikke er i orden, og at jeg forventede at den blev åbnet ved bordet. Om det var en henvisning til min jyske accent skal jeg ikke sige, men jeg fik svaret, at sådan gjorde man på alle restauranter i KÞbenhavn. Det kommenterede jeg så på, og sagde at det havde jeg så ikke oplevet med en flaske vin til 750 kr., og at jeg jo ikke havde nogen garanti for hvad der var i flasken, og at det i princippet kunne vÊre rester fra i går.
Det blev mÞdt med et suk og kommentaren âsikke da en stemning du fÃ¥r skabt her, vil du ha en anden flaske?â jeg sagde âhelt Êrligt det er jo ikke det det drejer sig omâ
sÃ¥ kom svaret hvor man taber kÊbenâŠ
âdet er min restaurant, er I sikker pÃ¥ I vil spise her?â
Jeg svarede âhelt Êrligt, er det sÃ¥dan du lÞser konflikter med dine gÊster?â svaret var âjeg har jo tilbudt dig en anden flaske, er du sikke pÃ¥ I vil spise her?â
Nej - det ville vi sÃ¥ ikke âŠ. men faglÊrt tjener er ejeren nok ikke.
Tak for en dejlig frokost i maritime omgivelser, superlÊkkert smÞrrebrÞd, venligt personale og Êldrevenlige stole fra FDB, designet af JÞrgen BÊkmark.
Vh Hanne-Marie Christoffersen
Frokost restaurant som på ingen måde var det hÞje prisniveau vÊrd. Personalet var sÞde men på ingen måde på det niveau man kan forvente, når man lÊgger an med det niveau. Kan på ingen måde anbefales. Sjusket anretning og halvdÞde salatblade som pynt. Lukkede Þjne og så anede jeg ikke hvad jeg fik, ud over gammelt rugbrÞd