Jeg bestilte et skilt til kobberbryllup, og selve produktet var rigtig fint og levede op til forventningerne. Kvaliteten var god, og det var et flot skilt. Men kundeservicen var desvÊrre ikke eks... ãã£ãšèŠã
Elendig kundeservice. Har skrevet 5 mails til dem, ingen respons. De har ikke et telefon nr man kontakte dem. PÃ¥ hjemmesiden stÃ¥r der en produktion tager 2-8 dage og ikke hverdage. Modtog forsent. Ald... ãã£ãšèŠã
Bekymring uden grund. Nemt at bestille. Da de ikke havde rigtig gode anmeldelser pÃ¥ trustpilot, var jeg lidt bekymret. Jeg skrev til kundeservice og spurgte ang forventet levering. Jeg fik svar dage... ãã£ãšèŠã
Hurtig levering ( syv dage efter bestilling til ikke brofast Þ ). Hus nummeret levede helt op til min forventning. Hurtige tilbagemeldinger efter bestilling. Trak fÞrst pengene nÃ¥r varen var leveret.... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Juhls Design tilbyder en bred vifte af dekorationer til fester og dagligdagen. Vi Þnsker at hjÊlpe med at gÞre boligen mere personlig gennem vores fine dekorationer udskåret i trÊ og akryl. Nogle af vores mest populÊre produkter er vores hÞjdemåler, hvor du kan få graveret eget navn på. Vi står indenfor det vi laver og alle vores produkter er lavet af trÊ i hÞj kvalitet.
ãã³ããŒã¯
- kundeservice@juhlsdesign.dk
- juhlsdesign.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 3ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Hurtig levering og flot arbejde.
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice. Har skrevet 5 mails til dem, ingen respons. De har ikke et telefon nr man kontakte dem. På hjemmesiden står der en produktion tager 2-8 dage og ikke hverdage. Modtog forsent. Aldrig igen.
Kundeservice er ikke eksisterende
Men kundeservicen var desvÊrre ikke eksisterende. Når man bestiller til en bestemt dato, er det rigtig vigtigt at kunne få fat på virksomheden og få bekrÊftet, om pakken når frem i tide. Jeg både skrev mails og ringede flere gange uden nogensinde at få svar. Det virker Êrligt talt som om deres telefonnummer ikke lÊngere er i brug, og der blev heller ikke svaret på mail.
Det skaber en stor usikkerhed, når man står med en vigtig dato og ikke aner, om ens bestilling når frem eller ej. Så et fint produkt, men en meget dårlig oplevelse med kundeservice og kommunikation.
Jeg har for 3 uger sidden angivet enâŠ
Jeg har for 3 uger sidden angivet en ordre som er til konfirmationsgaver. Der stod der var 2-8 dage levering - intet modtaget 3 uger efter. Jeg har sendt dem 4 mails og hÞre intet tilbage fra dem âŠ
Nul kundeservice
Har prÞvet at kontakte deres Kundeservice over flere omgange unden held.
Jeg har lagt en ordre for 8 dage siden
Jeg har lagt en ordre for 8 dage siden. Har henvendt mig på deres såkaldte kundeservice, via mail to gange. Har dog ikke fået respons i nu- hvilket undre mig. Jeg er nu en smule bekymret og tÊnker om min ordre kommer frem til min sÞns konfirmation. Ihvertfald den dårligste form for kundeservice jeg lÊnge har set.
Fem stjerner
Hurtig levering og flot produkt de harâŠ
Hurtig levering og flot produkt de har lavet
Det gik hurtig med forsendelse og flotâŠ
Det gik hurtig med forsendelse og flot hjerte.
Stor tilfredshed
Ekspeditionstiden var som lovet.
Meget smukt kobberhjerte til Êresport, jeg er meget tilfreds.
Det var hurtig levering .
Det var hurtig levering .
Fik mail om hvor langt I var i med opgaven.
Et rigtig flot resultat TAK
YayâŠ!
Jeg bestilte aaalt for sent (i forhold til at det var en gave til barnedÃ¥b) MirakulÞst kom gaven flere dage fÞrâŠ!
TAKâŠ!
DÃ¥rlig service
Jeg bestilte 3 skilte, men modtog kun 2. Jeg har kontaktet dem flere gange uden nogen respons både på mail og telefon den sidste måned. Virkelig dårlig service.
Hurtig og nemt
Har bestilt husnr
Har bestilt husnr. For 1,5 mdr. siden. Har intet modtaget eller hÞrt. Har sendt mail til kundeservice, har intet svar fået.
KÞb ikke her, det er fusk og man kan ikke få kontakt til firmaet!
Jeg bestilte en hÞjde mÃ¥ler + pileâŠ
Jeg bestilte en hÞjde måler + pile d.31.1. På hjemmesiden står der, at den produceres i lÞbet af 2-8 dage. Jeg har endnu ikke fået mail om, at noget er sendt. Jeg har sendt to mails til deres kundeservice uden nogen former for respons.
Jeg kan virkelig ikke anbefale dette firma - en ting er, at de ikke sender deres ting til tiden, men at de heller ikke svarer på henvendelse er virkelig skod.