䌁業情報

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

5぀星のうち5の評䟡

Et underholdende sted et besÞg vÊrd!

Et underholdende sted et besÞg vÊrd! Fantastisk stemning og gennemtÊnkt i forhold til baner, udsmykning og design. Også en hyggelig restaurant og bar så man kan tilbringe det meste af en eftermiddag der, uden at skulle bekymre sig om aftensmaden - vi kommer igen, og tager gerne gÊster med!

2026幎8月7日

SkÞnt skÞnt

SkÞnt skÞnt

Sikke dog en herlig eftermiddag vi har haft hos Juhls minigolf.

6 stykker afsted til 18 indendÞrs minigolf, i top international standard!
Man kunne bestille drinks igennem app’en og få dem serveret imens der blev spillet, TOP klasse.
Den app fungere super godt.

Derefter rÞg vi durk lige i deres restaurant, super lÊkkert

Vi kunne dog godt havde Þnsket os at vi som allergiker kunne havde fået en burger, meeeen man kan ikke gÞre alle tilfredse og med en med mÊlkeallergi og en med allergi for Êg, så kan det vÊre svÊrt.

Men alt i alt en fantastisk tid!!

Tak for det, til alle jer der arbejder der, godt gået!!! 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

2026幎7月7日

Virkelig hyggelig dag på Juhls Minigolf

Vi har lige vÊret pÃ¥ Juhls Minigolf med barnebarnet pÃ¥ 7 Ã¥r. Det var en superfin oplevelse! Blev mÞdt af meget imÞdekommende og venligt personale, der var godt flow pÃ¥ den fine bane og vi sluttede med en dejlig burger og sprÞde pomfritter bagefter. Da vi havde spist var barnebarnets kommentar: “Kan vi ikke gÃ¥ en runde mere?” Vi kommer helt sikkert igen!

2026幎4月3日

Selskabslokalet hos Juhls Minigolf

Selskabslokalet hos Juhls Minigolf
Lokalet har plads til 100 - vi havde bestilt til 15-20 stk. efter bisÊttelse til kaffe/kage - vi blev dog 26 stk. Lokalet fÞltes overhovedet ikke for stort. Personalet tryllede hurtigt med ekstra borde/stole + kaffe/kage. Toiletforhold tÊt på, alt uden trapper - så nemt for gangbesvÊrede at bruge. 5 stjerner herfra
Yderligere afsluttede den nÊre familie med spisning i den tilknyttede restaurant - alt mad var perfekt og smagte godt.

2026幎1月9日
5぀星のうち5の評䟡

Jeg har vÊret der med nogle venner to

Jeg har vÊret der med nogle venner to gange og begge gange en fantastisk oplevelse. Perfekt bane med flere og flere udfordringer efterhånden vi når banerne igennem.

Der er virkelig pÊnt og rent og det bÊrer prÊg af at det hele bliver vedligeholdt fuldstÊndigt efter "bogen".

Fantastisk personale, sÞde og venlige og en super service. NÊste gang jeg besÞger mine venner skal vi igen spille minigolf.

Stedet har også en udendÞrs bane som jeg har prÞvet; også fantastisk da alle hulerne reprÊsenterer populÊre turistmål på Bornholm.

2024幎8月4日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ